kaptan yok balımmmm ayrıldı...Bir başkanı whatsapptan rahatsız edeyim bakalım dönüş kiloma ne diyecek.
zaten hamilelik falan olduğu için sorun yok diye biliyorum. yani dönebilyosun direk.Bir başkanı whatsapptan rahatsız edeyim bakalım dönüş kiloma ne diyecek.
Aa görevi mi bıraktı çok üzüldüm.kaptan yok balımmmm ayrıldı...
Masal diyelim sevdim .Winston masalmi diyelim artik sana bu arada 45 lik hatun winston bizede lazim pay edelim
Aa görevi mi bıraktı çok üzüldüm.
Yeni başkan kim, yardımcılar kim.
Beni hamilelik diye ayrıldı yazmadı sanırım, bir sormak lazım.
Eski bilgilere biri ulaşırsa gelirim ama nerdeyse +30 kiloyla gelip ortalamayı çökerticem, bir de bebek yüzünden sık giremem, çekiniyorum takımı çökertirim ve faydam olmaz diye.
Hımm mekik yerine squat he mi? Hemi de en az 50. Maşallah bacım. Senin popo şahane şekillenir, benimki yastık gibi dursun anca.Selam kızlar
Sabahki kilomla akşam arasında 600 gr var çok mutluyum.inş sabah daha fazla çıkar.acayip gaza geldim valla
Az önce kahve bir tane de medine hurması yedim dükkan kapandı.
Spor olarak da iş yerinden alışveriş merkezinenyürüyerek gidip geldik.şimdi squart yaparım en az 50 tane
Başlangıç için iyi diyorum
Maşallah size.Bayrağı ben devraldım canım yardımcı nur. E bi sen eksiksin.. baktım kurallara girebilirsin canım paylaşım alanında da sorarım yarın eski bilgileri fe bulurum sen dön yeter. Şu an takımda 3 tane emziren anne var hem.
Hayır bakıcı yok,tekbaşıma bakıyorum,kızım eşinden hamileyken boşandı,bu yüzden torunlarla benim yanımdalarhoş geldiniz donbul hanım :) nası yani bakıcı varmı siz ikisine birden tekmi bakıyorsunzu yaşınız kaçç
bugünkü menüm
sabah 1 simit dışardaydım vergidairesi falan 1 saat yürüyüş
öğle cacık çorba tavuklupatetes
ara 1 bardak yoğurt altınbaşak bisküvi
akşama fasülye var evde yerim :)
Maşallah. Ne güzel evladınıza destek oluyorsunuz.zor bu hayatta iki çocukla hayat mücadelesi verenmek.Hayır bakıcı yok,tekbaşıma bakıyorum,kızım eşinden hamileyken boşandı,bu yüzden torunlarla benim yanımdalar
Mekik aletine kuduz görmüş gibi bakarım.Hımm mekik yerine squat he mi? Hemi de en az 50. Maşallah bacım. Senin popo şahane şekillenir, benimki yastık gibi dursun anca.
Öyle,Allahtan çok genç yaşta memur oldu,şuan hem çalışıyor hem okuyor,21 yaşında ben 45 yaşındayım, iki çocuğum daha var,lise bir ve 8 sınıf,bu yüzden çok spora vaktim yok,bebelerin tam deli zamanıMaşallah. Ne güzel evladınıza destek oluyorsunuz.zor bu hayatta iki çocukla hayat mücadelesi verenmek.
Maşallah ne güzel kalabalık bir ailesiniz.Öyle,Allahtan çok genç yaşta memur oldu,şuan hem çalışıyor hem okuyor,21 yaşında ben 45 yaşındayım, iki çocuğum daha var,lise bir ve 8 sınıf,bu yüzden çok spora vaktim yok,bebelerin tam deli zamanı
hmmm demek dukan. bende dukandayım. tam 1 hafta oldu 2,5 kilo gitti bile. hemde o kadar çok yememe ragmen. O zaman simdiden sonra buraya bekleriz sizi. hep beraber eritelim o göbekleri totolarıEvet ikiz torunlarım var,ve vermem gereken 20 kilo,iki sebe önce 70 civarındaydım bir saat koşardım,boyum 160 ama kilomu hiç göstermezdim,çünkü çok sıkıydım,spordan kaynaklı,şimdi koca bir göbek var,spor yapamıyorum,çünkü kızım memur,bu yüzden akşam 6 da geliyor,çok hareketliler,16 aylıklar.Ben şuan 83 düştüm dukan diyeti yapıyorum,3 güne başladım
Winston masal bana bak hele bi buralardan git gelir evini basarım hemde gece vakti gelir kızını sabaha kadar uyanık tutarım artık gece de uyuyamaz haberin olsun..Ona göre yok iki tarafı da idare ederimler falan anlamam. oturur mesajlarını sayarım oraya bir kelime fazla yazdigını görursem kıyameti koparır 45 kiloya düşer kabuslarına girerimAa görevi mi bıraktı çok üzüldüm.
Yeni başkan kim, yardımcılar kim.
Beni hamilelik diye ayrıldı yazmadı sanırım, bir sormak lazım.
Eski bilgilere biri ulaşırsa gelirim ama nerdeyse +30 kiloyla gelip ortalamayı çökerticem, bir de bebek yüzünden sık giremem, çekiniyorum takımı çökertirim ve faydam olmaz diye.
Şuan diyet gurubuna girmek yada girmemek önemli değilişte ev işi zayıflatmıyor,zayıflatsa tığ gibi okurdum,benim kucağımda iki tane 13 kilokuk çocukla dolaşıyorumÖyle,Allahtan çok genç yaşta memur oldu,şuan hem çalışıyor hem okuyor,21 yaşında ben 45 yaşındayım, iki çocuğum daha var,lise bir ve 8 sınıf,bu yüzden çok spora vaktim yok,bebelerin tam deli zamanı
Maşallah ne güzel kalabalık bir ailesiniz.
O kadar kalabalıkta spora gerek kalmaz zaten. Eminim çok hareket halindesinizdir. Benim de 4 aylık bir kızım var, sürekli kucakta geziyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?