Eski dostlar burada

kaptan yok balımmmm ayrıldı...
Aa görevi mi bıraktı çok üzüldüm.
Yeni başkan kim, yardımcılar kim.
Beni hamilelik diye ayrıldı yazmadı sanırım, bir sormak lazım.
Eski bilgilere biri ulaşırsa gelirim ama nerdeyse +30 kiloyla gelip ortalamayı çökerticem, bir de bebek yüzünden sık giremem, çekiniyorum takımı çökertirim ve faydam olmaz diye.

Selam kızlar
Sabahki kilomla akşam arasında 600 gr var çok mutluyum.inş sabah daha fazla çıkar.acayip gaza geldim valla
Az önce kahve bir tane de medine hurması yedim dükkan kapandı.
Spor olarak da iş yerinden alışveriş merkezinenyürüyerek gidip geldik.şimdi squart yaparım en az 50 tane
Başlangıç için iyi diyorum

Bayrağı ben devraldım canım yardımcı nur. E bi sen eksiksin.. baktım kurallara girebilirsin canım paylaşım alanında da sorarım yarın eski bilgileri fe bulurum sen dön yeter. Şu an takımda 3 tane emziren anne var hem.

Hımm mekik yerine squat he mi? Hemi de en az 50. Maşallah bacım. Senin popo şahane şekillenir, benimki yastık gibi dursun anca.

Maşallah size.
Başkanla konuştum, yeni üye gibi muamele görecekmişim çünkü hamilelik sebebiyle ayrılmışım.

Hayır bakıcı yok,tekbaşıma bakıyorum,kızım eşinden hamileyken boşandı,bu yüzden torunlarla benim yanımdalar

Hayır bakıcı yok,tekbaşıma bakıyorum,kızım eşinden hamileyken boşandı,bu yüzden torunlarla benim yanımdalar
Maşallah. Ne güzel evladınıza destek oluyorsunuz.zor bu hayatta iki çocukla hayat mücadelesi verenmek.

Maşallah. Ne güzel evladınıza destek oluyorsunuz.zor bu hayatta iki çocukla hayat mücadelesi verenmek.
Öyle,Allahtan çok genç yaşta memur oldu,şuan hem çalışıyor hem okuyor,21 yaşında ben 45 yaşındayım, iki çocuğum daha var,lise bir ve 8 sınıf,bu yüzden çok spora vaktim yok,bebelerin tam deli zamanı

Maşallah ne güzel kalabalık bir ailesiniz.
O kadar kalabalıkta spora gerek kalmaz zaten. Eminim çok hareket halindesinizdir. Benim de 4 aylık bir kızım var, sürekli kucakta geziyoruz.

hmmm demek dukan. bende dukandayım. tam 1 hafta oldu 2,5 kilo gitti bile. hemde o kadar çok yememe ragmen. O zaman simdiden sonra buraya bekleriz sizi. hep beraber eritelim o göbekleri totoları

Winston masal bana bak hele bi buralardan git gelir evini basarım hemde gece vakti gelir kızını sabaha kadar uyanık tutarım artık gece de uyuyamaz haberin olsun..Ona göre yok iki tarafı da idare ederimler falan anlamam. oturur mesajlarını sayarım oraya bir kelime fazla yazdigını görursem kıyameti koparır 45 kiloya düşer kabuslarına girerim

Şuan diyet gurubuna girmek yada girmemek önemli değilişte ev işi zayıflatmıyor,zayıflatsa tığ gibi okurdum,benim kucağımda iki tane 13 kilokuk çocukla dolaşıyorum
Maşallah ne güzel kalabalık bir ailesiniz.
O kadar kalabalıkta spora gerek kalmaz zaten. Eminim çok hareket halindesinizdir. Benim de 4 aylık bir kızım var, sürekli kucakta geziyoruz.

Bugünkü menüleri sıralayalım bakalım
sabah
2 dukan krep
2 yumurta,.domates,.salatalik, hindi füme
ara
bir sütlü tür kahvesi minik fincan
oglen
ızgara tavuk az salata
ara
sütlü nescafe
aksam
fırında tavuk az yogurt
yine sütlü nescafe (taktım bu ara )
su 2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…