Eski dostlar burada

hmmm demek dukan. bende dukandayım. tam 1 hafta oldu 2,5 kilo gitti bile. hemde o kadar çok yememe ragmen. O zaman simdiden sonra buraya bekleriz sizi. hep beraber eritelim o göbekleri totoları
İnşallah ben okadar yiyemiyorum,içim döndü tavuktan üç günde,bu gün çok iştahsızdım,benim için imkansız bir şey,midem bulandı durdu

Bana atak 6 gün,cumartesi bitiyor,pazara az sebze eklenecek,buğün sabah bir kilo vermiştim,6 günde iki dörtyüz kaybedeceğim öngörülüyor

Bana atak 6 gün,cumartesi bitiyor,pazara az sebze eklenecek,buğün sabah bir kilo vermiştim,6 günde iki dörtyüz kaybedeceğim öngörülüyor
ben 3 gün atak yaptım simdi de 1 1 gidiyorum. Ama ben proteinli şeyler seviyorum. Arada kıyma galan yiyorum hafta sonu falan ciger yaparım. arada balık falan sebze günlerine de sebze çorbası yaparım hem hepsinden yemiş olurum hem v vitaminsiz kalmam

Sezen menulerin harika dukana oldum olasi ilgm varda herkes hem cok sikayet ediyolar hemde cok.memnun kalan var donbul hanim sizin nick kotu ya hakaret ediyomusum gibi geliyo

Yok bacım buralari terketmem.
6. Takım ilk hamilelik maceramdan sonra girdiğim takımdı. Özellikle başkanı ve kızlar şahaneydi, o ara sana da bahsetmiştim. Sözde 7-8 kilo verip çıkacaktım. İş teklifi aldım o dönem, hamile kaldım sonra, diyet yalan oldu ama 7/24 hala whatsappta yazışıyoruz.
Sağolsunlar doğum yap hemen gel dediler ama ben yiyip Yattim, simdi mezun olarak borcumu odeyebilirim.

Buralari birakirsam senin 48lik vucuduna uzaktan hasetlenemem. Zayiflayana dek burada da yazacagim.

Ben dukana tavuk sebebiyle tekrar baslayamadim. Hem daha once dukanda cok yedigimden icim bulandi hem ozgur gezen koy tavugu bulamiyorum icime sinmiyor, kizi emzirdigim icin ona geçsin istemiyorum hatta mumkunse hayatinda hic tavuk yemesin istiyorum. Bu yüzden dukanı tam yapamıyorum.

Bende kıyma balık falan yaparım,ama ancak hafta sonu çarşıya inebilecem,bir şeyler alayım,balık iyi oluyor,farklı bir şey yapmaya vaktim olmadı,dün okadar az yedimki,3 günü doldurup 4 güne başladım,salatalık turşusu yerine salatalığın küçüğünden yedim,bir gün öncede turşusunu yedim,atakta yiyebiliyormuyduk unuttum,yeniyor diye hatırlıyorum,tavuktan üç günde gıdakladım

Sezen menulerin harika dukana oldum olasi ilgm varda herkes hem cok sikayet ediyolar hemde cok.memnun kalan var donbul hanim sizin nick kotu ya hakaret ediyomusum gibi geliyo
Yok ya o benim kızımın lakabı,onu hep öyle sevdim,nic lerin hiç birini kabul etmeyince onu denedim kabul oldu,öylede kaldı,değiştirsem olur,ama değişiyormu bilmiyorum

günaydın hanımlar yaz geliyor beni bi panik sardı ne giyeceğim kardeşimin nişanına bile ne kıyafet alacağım işim çok zor şuan 46 bedenim dün biraz mağza gezdim büyük bedenler hep yaşlı modeli zaten benim eşim göğüslerime takmış tuniklerle geziyorum hala diyor göğüslerin belli oluyor büüyk beden tüm modellermi çirkin olur yaaaa
şuan 80 kiloyu hedeflemiş duurmdayım ne acı hala obez olan bi kgya ulaşmama 20 kg var

Yok ya o benim kızımın lakabı,onu hep öyle sevdim,nic lerin hiç birini kabul etmeyince onu denedim kabul oldu,öylede kaldı,değiştirsem olur,ama değişiyormu bilmiyorum

annemde bana dombili derdi çok üüzlürüdm yaa kzın kzımıyormuydu odamı fazla kilolu
bu arad siz hangi il ilçeden siniz ist belki buluşuruzz geçmişte buluşmusluğumuz var ikizlerin resmini atsanızda içimiz açılsa

umutsuzluğa kapılmak yok. bahane hele hiç yok. bir kere yaptık gene yapacağız.

Ben de kızıma tombiko diyorum.
Gerçi daha anlamıyor.
Bence donbul da öyle sevimli ve komik.

Ben de merak ettim ama ilk kez haftada bir tartılayım diyorum, bilmem dayanabilir miyim?
Maşallah bu arada.

dayanamadım tartıldım. çokda motive oldum.
sen istersen muzu 2 tane yersin. benim gibi pis boğaz bile dayandıysa sende dayanırsın.

dayanamadım tartıldım. çokda motive oldum.
sen istersen muzu 2 tane yersin. benim gibi pis boğaz bile dayandıysa sende dayanırsın.
Yok tartılmadan durmayı başarabilirmiyim dedim, kızım dobiş ve asabi biraz. Süt azalınca memeleri yumrukluyor, benim muz işi yaş.
Kel kör olduğu kadar debeleneceğim.

Edirnedeyim,kızım sporcu,kilosu yok sadece spordan kaslı,küçükken boy ve kilosu fazlaydı,bir yaşında 20 kilo ve 4 yaş boyuna sahipti,resim atmayı bir deneyim,aslında instegram stem var,k8zımında orda bol resimleri var,benim sitemde biraz komik ama yemek üzerine,ne yapayım yapmayıda yemeyide seviyorum,şimdi yapıyorum ama yemiyorum

buda benim mızmızım
maşallah yakar yaaa kilolar gitsin böyle detokslar motive edici oluyor
donbul hanım edirne uzakmışız ya anam bunlar kocaman abla olmuşlaryaa çok yaramaz duruyorlarr öle hiisettim size helal olsun 2 çocuğa bakıyosunuzyaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…