İnşallah ben okadar yiyemiyorum,içim döndü tavuktan üç günde,bu gün çok iştahsızdım,benim için imkansız bir şey,midem bulandı durduhmmm demek dukan. bende dukandayım. tam 1 hafta oldu 2,5 kilo gitti bile. hemde o kadar çok yememe ragmen. O zaman simdiden sonra buraya bekleriz sizi. hep beraber eritelim o göbekleri totoları
ben 3 gün atak yaptım simdi de 1 1 gidiyorum. Ama ben proteinli şeyler seviyorum. Arada kıyma galan yiyorum hafta sonu falan ciger yaparım. arada balık falan sebze günlerine de sebze çorbası yaparım hem hepsinden yemiş olurum hem v vitaminsiz kalmamBana atak 6 gün,cumartesi bitiyor,pazara az sebze eklenecek,buğün sabah bir kilo vermiştim,6 günde iki dörtyüz kaybedeceğim öngörülüyor
Yok bacım buralari terketmem.Winston masal bana bak hele bi buralardan git gelir evini basarım hemde gece vakti gelir kızını sabaha kadar uyanık tutarım artık gece de uyuyamaz haberin olsun..Ona göre yok iki tarafı da idare ederimler falan anlamam. oturur mesajlarını sayarım oraya bir kelime fazla yazdigını görursem kıyameti koparır 45 kiloya düşer kabuslarına girerim
Bende kıyma balık falan yaparım,ama ancak hafta sonu çarşıya inebilecem,bir şeyler alayım,balık iyi oluyor,farklı bir şey yapmaya vaktim olmadı,dün okadar az yedimki,3 günü doldurup 4 güne başladım,salatalık turşusu yerine salatalığın küçüğünden yedim,bir gün öncede turşusunu yedim,atakta yiyebiliyormuyduk unuttum,yeniyor diye hatırlıyorum,tavuktan üç günde gıdakladımben 3 gün atak yaptım simdi de 1 1 gidiyorum. Ama ben proteinli şeyler seviyorum. Arada kıyma galan yiyorum hafta sonu falan ciger yaparım. arada balık falan sebze günlerine de sebze çorbası yaparım hem hepsinden yemiş olurum hem v vitaminsiz kalmam
Yok ya o benim kızımın lakabı,onu hep öyle sevdim,nic lerin hiç birini kabul etmeyince onu denedim kabul oldu,öylede kaldı,değiştirsem olur,ama değişiyormu bilmiyorumSezen menulerin harika dukana oldum olasi ilgm varda herkes hem cok sikayet ediyolar hemde cok.memnun kalan var donbul hanim sizin nick kotu ya hakaret ediyomusum gibi geliyo
Yok ya o benim kızımın lakabı,onu hep öyle sevdim,nic lerin hiç birini kabul etmeyince onu denedim kabul oldu,öylede kaldı,değiştirsem olur,ama değişiyormu bilmiyorum
günaydın hanımlar yaz geliyor beni bi panik sardı ne giyeceğim kardeşimin nişanına bile ne kıyafet alacağım işim çok zor şuan 46 bedenim dün biraz mağza gezdim büyük bedenler hep yaşlı modeli zaten benim eşim göğüslerime takmış tuniklerle geziyorum hala diyor göğüslerin belli oluyor büüyk beden tüm modellermi çirkin olur yaaaa
şuan 80 kiloyu hedeflemiş duurmdayım ne acı hala obez olan bi kgya ulaşmama 20 kg var
Ben de merak ettim ama ilk kez haftada bir tartılayım diyorum, bilmem dayanabilir miyim?günaydın kızlar
dünden bugüne 1,100 gr gitmiş çok mutluyum.
Ben de kızıma tombiko diyorum.annemde bana dombili derdi çok üüzlürüdm yaa kzın kzımıyormuydu odamı fazla kilolu
bu arad siz hangi il ilçeden siniz ist belki buluşuruzz geçmişte buluşmusluğumuz var ikizlerin resmini atsanızda içimiz açılsa
Ben de merak ettim ama ilk kez haftada bir tartılayım diyorum, bilmem dayanabilir miyim?
Maşallah bu arada.
Yok tartılmadan durmayı başarabilirmiyim dedim, kızım dobiş ve asabi biraz. Süt azalınca memeleri yumrukluyor, benim muz işi yaş.dayanamadım tartıldım. çokda motive oldum.
sen istersen muzu 2 tane yersin. benim gibi pis boğaz bile dayandıysa sende dayanırsın.
Edirnedeyim,kızım sporcu,kilosu yok sadece spordan kaslı,küçükken boy ve kilosu fazlaydı,bir yaşında 20 kilo ve 4 yaş boyuna sahipti,resim atmayı bir deneyim,aslında instegram stem var,k8zımında orda bol resimleri var,benim sitemde biraz komik ama yemek üzerine,ne yapayım yapmayıda yemeyide seviyorum,şimdi yapıyorum ama yemiyorumannemde bana dombili derdi çok üüzlürüdm yaa kzın kzımıyormuydu odamı fazla kilolu
bu arad siz hangi il ilçeden siniz ist belki buluşuruzz geçmişte buluşmusluğumuz var ikizlerin resmini atsanızda içimiz açılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?