Eski dostlar burada

Öyleler,akşama kadar yaramazlık peşindeler sorma,16 aylık yaptım çok şükür

Öyleler,akşama kadar yaramazlık peşindeler sorma,16 aylık yaptım çok şükür

analrın hakkı ödenmez allah razı olsun benim annem bakıyor ben işteyim benden daha çok emeği geçti kızıma ben annem kadar ilgilenmiyorum am aşikayetimde var tabi çok ilgiye alıştırdı kendi başına oynamıyor çocuk

Sağol canım,torynlara bakmak ayrı bir şey,daha sabırlı,daha şevkatli oluyorsun,birde minacık doğdular,2200 gr dı ikisi,minacık iki şey,insan ayrı bir seviyor torunu,birde benimle yaşadıkları için ayrı bir ilgi oluyor,şimdi onların kahvaltısını yaptırdım,bende iki yumurta beyazı yedim,dünden fırında tavuk yaptım,artanını yerim,yoğurtlada yulaf kepeğini karıştırırım

Dukanda tatlandırıcı,süt tozu falan var,ligt olandan,biraz zaman geçsin alırım,öyle hemen tatlılara dalmak istemiyorum,hiç bir şeyin diyetini almadım,%17 yağlı peynirden 30 gr tüketiyorum,yarım yağlı sütten bir çay bardağı,yoğurduda kendi mayaladım kaymağını aldım,bir küçük kase okadar,midem çok geniş,çok yediğim için az yemem gerek

Benim eşim 105kilodan 80 kiloya düştü dukanla hem de 3 ayda, ben de eşlik edip 10kilo verdim. Dukanı duraklatan ve bizi yıkan şey tatlandırıcılar ve yaptığımız tatlılardı. Biz 3 ay sonra başlamıştık ve keşke başlamasaydık diyorum şimdi.

masal aldınızmı peki kg ları geri eşin yanii geri aldımı
burda kk topikte bi yazıya rastladım tabi yorumlar dolu ben hep irade li olmk istemişimdir ama bu hanımlar iradeyi hastalık haline getirmişler sorun olarakk hayatlarını etkilediğini zorlukları yazmışlar kadın 90 60 90 diyorki yemek yiyemiyorum rahat rahat ya kilo alırsam korkusu oluıyor brisi yazmış ekmek pirinç v.s şekr abur cubur ölsem yiyemem kimsenin evinde yiyemem kendi yapmadığım bişeyi yiyemem su saati geçtim,i yiyemem spor yapmadan uyuyamam bi yandan hayranlıkla okudum bi yandan inanamadım bu kadar disiplinli yaşamalarına gerçi, bazıları elimde değil diyor

Ben hamile kalıp 2 yedikçe eşim 4 yedi nerdeyse. Şimdi 104 kilo.
Şimdilerde sürekli kız kucağımda akşama kadar, yemek yapamıyorum o da ya dışardan yiyor ya makarna, mantı.
Dolapta 8 tane kıvırcık salata var, yapsın yesin mesela ama yok gider mantı ile uğraşıp sos mos yapar gene salata yapmaz.
Yani irade azim istek yok bacım.

bugünkü menüm
sabh 1/2 altınbaşak bisküvi
öğle çorba yogurt salata nohut
ara 1/2 altınbaşak bisküvi
akşam bezelye yemeği var nasipse 1 tabak yerim

Günü ben de kapatayım
Sabah; 2 yumurtadan kepekli omlet, 5 zeytin, biraz peynir, 1 brdak yarım yağlı süt

Öğlen; ıspanak ve yoğurt

(Birazdan)1 muz bir kase yoğurt

Spor yok, su az.
En azından kaçamaksız bir gün oldu.

Masal 2 sise suyu bitirmeden uyuma sutun azalirsa cok uzulursun sakin ben bu hafta farkinda olmada n suyu cok azalttim sutum 3 oranla 1 e dstu

Selam hatunlar
bende günü kapatayim
sabah
2 yumurta beyazı bir sarısı omlet yağsız
dukan krep , az maydonoz
Ara
1 yeşil çay
yarım sütlü kahve
Öğlen
fırında tavuk 1 zero
Ara
yarım sütlü kahve
sonra yine yarım sütlü kahve
Akşam
kıymalı yumurta (1 yumurta
az dereotlu yoğurt
su 3 litre

Kız annem nasıl doyuyosun sen bu kadar yemekle. Hemde bütün gün ayakta. Ay ben doyamam valla. Açlığa da hiç tahammülüm yok zaten. Ama böyle az yiyince de vücut o kaloriye alışmıyor mu ben öyle biliyorum yani. Üstelik emzirirken. Günlük 500 kalori zaten emzirirken yakıyorsun.

bugünkü menüm
sabh 1/2 altınbaşak bisküvi
öğle çorba yogurt salata nohut
ara 1/2 altınbaşak bisküvi
akşam bezelye yemeği var nasipse 1 tabak yerim
Valla bacım hiçç olmamış o menü.
Sabah kahvaltısı o odun bisküvilerle olmaz. Senin yumurta peynir yemen lazım. Yanına da bol yeşillik. En önemli öğün ve bence yanlış yapıyorsun. Hiiçç vaktim yok falan deme. Ben yıllardır 7 de gideceksem 6 da kalkarım ama yine de evde o kahvaltıyı yaparım. Hayatta aç karnına işe falan gidemem. He çok geç kalırsam da yanıma alırım orda yerim. Senin dikkat etmen lazım yediklerine o bisküviler var ya booş kalori başka hiç bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…