Ay ben yerim onları ne sevimliler. Vallahi çocuklarına anneler bakanlar şansılılar. Benim annem uzakta kayın validem bakıyor bir şey diycek olsam çekinip söyleyemiyorum yanlış anlar diye. Gerçi Allah razı olsun benden iyi bakıyor gözüm arkada kalmıyor. Biri okula gidiyor benimkilerinde biri 2 yaşında ama erkek ve nasıl yaramaz bir şey anlatamam . Çocuk fırının kapağını kaydırak yapıyor ya. Ve hiiççç dur yapma dan anlamıyor. Ben kızıma yapma dedim mi hatta onu bile demeyip şöyle gözüne ters ters baktım mı bir daha cesaret etmezdi. Bu resmen bizi duymamazlıktan geliyor.Eki Görüntüle 1792312 benim çirkin torunlarım
Sağol canım yasüper valla . Tebrik ederim seni. Kaç gün yapıyorsun şimdi sen bu muz ve süt olayını.
Valla sapıtmadığım sürece benim yemekle işim yoktu eskiden de hatırlarsın, bende spor düşmanlığı vardı hala da öyle. Sabahki kahvaltım fiks ve protein ağırlıklı, öğlen de sebze pro yapıyorum, akşam 8de yataktayım zaten. Ha arada yeşil çay, sütlü nescafe, rezene, humana içiyorum. Hiç açlık duymuyorum ama sanırım regl olmadım hormonların da etkisi ve salonda akbaba gibi dönmemden öte spor olmadığından pek zayıflayamıyorum. Bakalım.Kız annem nasıl doyuyosun sen bu kadar yemekle. Hemde bütün gün ayakta. Ay ben doyamam valla. Açlığa da hiç tahammülüm yok zaten. Ama böyle az yiyince de vücut o kaloriye alışmıyor mu ben öyle biliyorum yani. Üstelik emzirirken. Günlük 500 kalori zaten emzirirken yakıyorsun.
Benum torunlarım da yaramaz,koktuk üstünde koşturuyorlar,düşmesin diye yanlarında duruyorum,elif çok huysuz,zeynep daha iyi,elif durmadan ağlıya bilirAy ben yerim onları ne sevimliler. Vallahi çocuklarına anneler bakanlar şansılılar. Benim annem uzakta kayın validem bakıyor bir şey diycek olsam çekinip söyleyemiyorum yanlış anlar diye. Gerçi Allah razı olsun benden iyi bakıyor gözüm arkada kalmıyor. Biri okula gidiyor benimkilerinde biri 2 yaşında ama erkek ve nasıl yaramaz bir şey anlatamam . Çocuk fırının kapağını kaydırak yapıyor ya. Ve hiiççç dur yapma dan anlamıyor. Ben kızıma yapma dedim mi hatta onu bile demeyip şöyle gözüne ters ters baktım mı bir daha cesaret etmezdi. Bu resmen bizi duymamazlıktan geliyor.
Günaydın valla böyle kahvaltı olmaz. mis gibi kreplerle ben hafta sonu gözleme bile yapiyorum. harika oluyor benim çocuklar bile yiyor. böyle bıkarsın bir süre sonra. hafta ici ekmek yapiyorum onunla tost yapiyorum yok bazlama yapiyorum.bugun mesela bir dilim kasarla tost yaptım mis gibi. böyle olunca insan bıkmıyor hem pratik hazirlaniyor. krepi ekmegi falan yaptim mi üç dört günlük yapıyorum,Sabah tartıldım hala 83,dün biraz tavuk haşlama,yoğurt,yumurta beyzı yedim,bu sabahta bir dilim aç bitir salamla bir lokma peynir yedim,çay koydum ama içemedim
G
Günaydın valla böyle kahvaltı olmaz. mis gibi kreplerle ben hafta sonu gözleme bile yapiyorum. harika oluyor benim çocuklar bile yiyor. böyle bıkarsın bir süre sonra. hafta ici ekmek yapiyorum onunla tost yapiyorum yok bazlama yapiyorum.bugun mesela bir dilim kasarla tost yaptım mis gibi. böyle olunca insan bıkmıyor hem pratik hazirlaniyor. krepi ekmegi falan yaptim mi üç dört günlük yapıyorum,
Yuruyor mu kızın, emekliyor mu masallahTunaydin hanimlar telefonu elime alamiyom kizimdan cuma bugun sut izni evdeyim ahada geluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?