Eski dostlar burada

Ay ben yerim onları ne sevimliler. Vallahi çocuklarına anneler bakanlar şansılılar. Benim annem uzakta kayın validem bakıyor bir şey diycek olsam çekinip söyleyemiyorum yanlış anlar diye. Gerçi Allah razı olsun benden iyi bakıyor gözüm arkada kalmıyor. Biri okula gidiyor benimkilerinde biri 2 yaşında ama erkek ve nasıl yaramaz bir şey anlatamam . Çocuk fırının kapağını kaydırak yapıyor ya. Ve hiiççç dur yapma dan anlamıyor. Ben kızıma yapma dedim mi hatta onu bile demeyip şöyle gözüne ters ters baktım mı bir daha cesaret etmezdi. Bu resmen bizi duymamazlıktan geliyor.

Gırgırına bu arada senin kızın face de hastasıyım. Ya ne güzel resimler çekiyorsun sen öyle ya. Bayıldım resimlere. Kendin mi yapıyorsun bu arada onları ne bileyim fotogragçı tanıdık falan mı var.

süper valla . Tebrik ederim seni. Kaç gün yapıyorsun şimdi sen bu muz ve süt olayını.
Sağol canım ya
Dün yaptım bugünde tavuk yoğurt yaptım
Yarın gene muz ve süt yapacağım.
İtiraf edeyim ki bugün düne göre daha fazla açlık hissettim.
Orjinal muz süt detoks 3_4 günlük bir şey baya faydalı oldu.ara ara devam edeceğim

Menü de yazayım
Sabah
İki yumurta
1 yk lor zor yuttum valla
Ara
Orta türk kahvesi
Öğle
Haşlanmış tavuk
Ayran
Bir sade türk kahvesi
Ara bir ayran
Akşama doğru çok acıktım 1 greyfurt 1 elma
Farkındayım çok oldu
Akşam
Haşlanmış tavuk salata
Spor
Olarak 1 saat yürüdüm

Valla sapıtmadığım sürece benim yemekle işim yoktu eskiden de hatırlarsın, bende spor düşmanlığı vardı hala da öyle. Sabahki kahvaltım fiks ve protein ağırlıklı, öğlen de sebze pro yapıyorum, akşam 8de yataktayım zaten. Ha arada yeşil çay, sütlü nescafe, rezene, humana içiyorum. Hiç açlık duymuyorum ama sanırım regl olmadım hormonların da etkisi ve salonda akbaba gibi dönmemden öte spor olmadığından pek zayıflayamıyorum. Bakalım.

Sen türk kahveli sütlü kahve mi içiyordun, nescafe mi? Türk kahveli olanı canım çekti yarın yapayım.

masalcım sütlü nescafe. vallahi bu ara sardım. bir ara sürekli cikolata istiyordum bu sayede hem doyuyorum hem canım tatlı istemiyor. orta boy kahve fincanına yarım yapıyorum

Valla sezen haklisinda nebilimya eriniyorum acikcasi is yerinde gelen giden rahat rahat yiyemem sabah evdede 5 dk fazla gec kalkmanin hesaplarini yapiyorum benim kiz 9 ayi bitiriyo artik o yuzden sutum icin artik cok evhamlanmiyom benim sikintim gece esim cok aburcuburcu illaki sabote ediyorum dieti o kotu oluyo bu arada senin menulerin harika hicde fazla degil kalorileri dusuk gida fazla gibu dursada kalori toplami iyi bence

Benum torunlarım da yaramaz,koktuk üstünde koşturuyorlar,düşmesin diye yanlarında duruyorum,elif çok huysuz,zeynep daha iyi,elif durmadan ağlıya bilir

Sabah tartıldım hala 83,dün biraz tavuk haşlama,yoğurt,yumurta beyzı yedim,bu sabahta bir dilim aç bitir salamla bir lokma peynir yedim,çay koydum ama içemedim

Günaydınlar
Kahvatı tamam, yeşil çay içiyorum şu anda. Öğlene brokoli haşlayp yoğurtla yiyeceğim kız izin verirse pişirmeme.
Hepimize kaçamaksız bir gün diliyorum.

G
Sabah tartıldım hala 83,dün biraz tavuk haşlama,yoğurt,yumurta beyzı yedim,bu sabahta bir dilim aç bitir salamla bir lokma peynir yedim,çay koydum ama içemedim
Günaydın valla böyle kahvaltı olmaz. mis gibi kreplerle ben hafta sonu gözleme bile yapiyorum. harika oluyor benim çocuklar bile yiyor. böyle bıkarsın bir süre sonra. hafta ici ekmek yapiyorum onunla tost yapiyorum yok bazlama yapiyorum.bugun mesela bir dilim kasarla tost yaptım mis gibi. böyle olunca insan bıkmıyor hem pratik hazirlaniyor. krepi ekmegi falan yaptim mi üç dört günlük yapıyorum,

iyi heveslendirdin beni valla. bende de yulaf kepeği var. sabahları tost yapsam süper olur.

Dukan 4 asamali uzun bir yolculuk.
Olabildigince cesitlendirmek ve tatlandirici kismina cok sonra gecmek hatta gecmemek lazim ve bol yemek tabii.

Tunaydin hanimlar telefonu elime alamiyom kizimdan cuma bugun sut izni evdeyim ahada geluyo

Kendini yuruyo saniyo emekliyo heryerden tutunup ayaga kalkiyo zeynep bi yurusede rahatlasam duscek korkusuda kotu bugun sabah 2 yumurta biskuvi yedim sezen cim resimler cok basit aslinda yaratici cocuk fotolari yaz 100 cesit ornek cikiyo evdeki mlz yataga yatirip tepeden resim cektim okadar hevesim bitti 6 aydan sonra yapmadim artik simdi dogumgunu icin yapsammi yapmasammi dusunuyom feste gore gore hep ayni rutin masa hevesimde yok

Gunu kapatalim bakalim

Sabah; 2 yumurtali kepekli omlet, peynir, 6 zeytin, 1 bardak yarim yagli sut

Oglen; brokoli ve yoğurt

Yeşil çay, rezene ve humana içtim.
Su eh.
Spor yok.

Hepimize hafif bir sabah diliyorum.
Çarşamba tartı fotosu var, cmt pazar yemeyelim lütfen yoldan çıkıp.

Benim kiz anca uyudu evime hirsiz girmis gibi her yer her yerde bisey yiyemedim esim gelcek yemekte yspmsm evi temiz hatunlara imrenir oldum hele cicukla nasi temizlik yspiyolar sizin dietler harika masal bi siseye limon tarcin eklesen yinede icesin gelmezmi

Kizim uyudu ancak vaktim oldu yazmaya aksamida bezelye gecede meyve yedik bitirdik bugunu nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…