Eski dostlar burada

Günaydın kızlar
Dünkü menü
Sabah
1 bardak süt 1 Muz
Öğle
1 bardak süt bir muz
Akşam
3 minik lahmacun bol sebzeliydi diyip masumlaştırayım
Akşam yemeğinin verdiği suçluluk la evde birkaç bel karın hareketi tekrarlayıp durdum
1 saate yakında öğle yürüdüm
Regl oldum şimdi sabah tartı da diyete başladığım kilodan bile fazlayım moral bozmak yok yola devam

Fındık lahmacunsa cücük kadar zaten.
Normalse zaten 3 tane yiyemezsin diye düşünüyorum yorum bile yapmıyorum.
Çarşambaya 4-5 gün var, biter sanırım reglin. Aynen moral bozmak yok, bitirecez bu işi yaz gelmeden.

Gunaydin 2 yumurtayla basladim bu diet sabir isi
Kıyafet işini ne yapacaksin nişan için?
Ben internetten ucuz bir şey alayım hem de bedeni küçük hırs yaparım diyorum.
Benim hem kuzenimin hem kardeşimin var bir hafta arayla. Tüm sülale aynı o yüzden 2 kıyafet lazım.
Küçük beden alsam bir aya içine girebilir miuim risk işte, büyük alsam zayıflayacağım.üff denemeden abiye almak risk zaten. Bilemedim.

Fındık değildi maalesef. Bugün telafi etmeye çalışıyorum.sabahtan beti temizlik yapıyorum. Kendime ceza 500 mekik çekeceğim.gün içinde yazarım

Masal kiyafet isi cok sikinti pardesu giyip cikicam sonunda esim bol giydiriyor esimi gectim 46 beden hicbisey guzel degil bizdede 2 dugun var sayilir 2 hafta arayla bi 23 nisan nisan 5 mayis dugun pazartesi isten sana bi link atarim baya uygun bi site

Günaydınlar
Cumartesi raporu;
Sabah; omlet, süt, peynir, 5 zeytin
Öğlen;yoğurtlu kereviz salatası
Yarım saat yürüyüş

İyi pazarlar.

Tunaydin hanimlar .benum kiz durmuyo grip burnu tikali rahat nefes alamadigi icin uyuyamiyo ememiyo devamli agliyo valka cok stresliyim su gunu atlatsam yeter 3 yumurta peynir zeytin

Günü kapatıyorum.
Sabah; 2 yumurtalı omlet, süt, peynir,6 zeytin
Öğlen; ton balıklı salAta

Su; eh (çubuk tarçın aldım yarın deneyeceğim)
Spor; 1 saat dışarda yürüyüş

Tunaydin hanimlar .benum kiz durmuyo grip burnu tikali rahat nefes alamadigi icin uyuyamiyo ememiyo devamli agliyo valka cok stresliyim su gunu atlatsam yeter 3 yumurta peynir zeytin
Geçmiş olsun. Burun tıkanıklığı için eczanede okyanus suyu var hem zararsız dene bence. Rahatlatır baya

Bende rapor vereyim
Sabah
Peynir domates bol maydanoz 2 dilim kepekli ekmek
Öğle
8 yk fasulye
4 yk bulgur
4 dilim turp
1 elma 1 portakal canım tatlı istiyor ağır şeyler yemekten meyve yedim
Akşam
Isırgan otu kavurması
Spor 500 mekik
Mekiği buraya yazayınca çekmek zorunda oluyorum.
Şimdilik bu kadar

Günü kapatıyorum.
Sabah; 2 yumurtalı omlet, süt, peynir,6 zeytin
Öğlen; ton balıklı salAta

Su; eh (çubuk tarçın aldım yarın deneyeceğim)
Spor; 1 saat dışarda yürüyüş

Günü kapatmak için çok erken değil mi
Nede olsa emziriyorsun

Günü kapatmak için çok erken değil mi
Nede olsa emziriyorsun
Salatayı yeni yedim bacım , 8de de yatıyoruz. O vakte kadar acıkırsam rezene içiyorum, su içiyorum, humana cayı içiyorum. Ki bir çanak yedim 3 gün tok tutar nerdeyse. ilk 3 ay emziriyorum içim çekiliyor diye yedim de yedim ahanda sonuç. Simdi proteine vuruyorum kendimi ve hafif yiyorum süt gene aynı süt.

Selam kızlar. İki gündür giremedim ay hafta sonu çok yorucu geçiyor. Hiç vaktim kalmıyor ev işi çocuk falan derken pazar akşamı pertim çıkıyor. Şu an yarın olsa da işe gitsem diyip duruyorum. Gırgırına geçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olunca hayat duruyor gerçekten. Winston ben senin bu sekizde uyuma işini çözemedim bacım. Tamam bebek uyuyor da sen niye uyuyosun o saatte . Tam dinlenmek keyif yapmak için vaktin oluyor. 12 saat uyku çok değil mi hem. Birde bebişi de 10 da falan yatırsan gündüz yatmazmı ki gerçi sen denemişsindir eminim.

Hafta sonu neyseki pek bozmadım bu sefer gerçi bugün biraz kaçırdım ama kaçırdığım şeyler de 2 yemek kaşığı mercimek çorbası ve birazcık fazla dukan ekmeği ayrıca şu kahvaltılık salçalardan biraz yedim. Listemi sonra yazarım inşallah. Bi toparlayabilirsem tüm yediklerimi

Yok bacim, 8i buluyor odaya girmemiz 9a kadar uyut kalksin geri uyutla geciyor. Gece 1de mama veriyorum o saate kadar telefondan tabletten film falan izliyorum ya da whatsapp gruplarinda sohbet. Mamayi verince de nerdeyse 2 saatte bir sabaha kadar 3-4 kez uyaniyor, emzirip geri yAtiyorum. Sabah 7-8de baslayan mesaim abartisiz tekrar aksam 8e kadar kiz omzumda ve ayakta geciyor.
Yani aksam 8de uyumasam bile o yataga giriyorum aksi hAlde dermanim kalmiyor.

Gunduz 1-2 saat uyuyup kucagimdan inse belki bu kadar yorulmam.
Ilk 3 ay hic uyumadigi dusunulurse bence cok sukur simdiki tabloya, yavas yavas oturur duzenimiz insallah.

Masal mama neden sutunde varken hazir mamayi dr ver dedi buyuk ihtimal kokuna alismis kucaginda uyuyor bolede gider buyuk ihtimal aman sagligi iyi olsunda yakar fayda etmiyo nerdeyse 2 saatte bur burun spreyi sikiyoz acilmadi dus aldirdim acilmadi ve iyce doldu bronslaru oksuruge cevirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…