Fındık lahmacunsa cücük kadar zaten.Günaydın kızlar
Dünkü menü
Sabah
1 bardak süt 1 Muz
Öğle
1 bardak süt bir muz
Akşam
3 minik lahmacun bol sebzeliydi diyip masumlaştırayım
Akşam yemeğinin verdiği suçluluk la evde birkaç bel karın hareketi tekrarlayıp durdum
1 saate yakında öğle yürüdüm
Regl oldum şimdi sabah tartı da diyete başladığım kilodan bile fazlayım moral bozmak yok yola devam
Kıyafet işini ne yapacaksin nişan için?Gunaydin 2 yumurtayla basladim bu diet sabir isi
Fındık değildi maalesef. Bugün telafi etmeye çalışıyorum.sabahtan beti temizlik yapıyorum. Kendime ceza 500 mekik çekeceğim.gün içinde yazarımFındık lahmacunsa cücük kadar zaten.
Normalse zaten 3 tane yiyemezsin diye düşünüyorum yorum bile yapmıyorum.
Çarşambaya 4-5 gün var, biter sanırım reglin. Aynen moral bozmak yok, bitirecez bu işi yaz gelmeden.
Geçmiş olsun.Tunaydin hanimlar .benum kiz durmuyo grip burnu tikali rahat nefes alamadigi icin uyuyamiyo ememiyo devamli agliyo valka cok stresliyim su gunu atlatsam yeter 3 yumurta peynir zeytin
Geçmiş olsun. Burun tıkanıklığı için eczanede okyanus suyu var hem zararsız dene bence. Rahatlatır bayaTunaydin hanimlar .benum kiz durmuyo grip burnu tikali rahat nefes alamadigi icin uyuyamiyo ememiyo devamli agliyo valka cok stresliyim su gunu atlatsam yeter 3 yumurta peynir zeytin
Günü kapatıyorum.
Sabah; 2 yumurtalı omlet, süt, peynir,6 zeytin
Öğlen; ton balıklı salAta
Su; eh (çubuk tarçın aldım yarın deneyeceğim)
Spor; 1 saat dışarda yürüyüş
Salatayı yeni yedim bacım , 8de de yatıyoruz. O vakte kadar acıkırsam rezene içiyorum, su içiyorum, humana cayı içiyorum. Ki bir çanak yedim 3 gün tok tutar nerdeyse. ilk 3 ay emziriyorum içim çekiliyor diye yedim de yedim ahanda sonuç. Simdi proteine vuruyorum kendimi ve hafif yiyorum süt gene aynı süt.Günü kapatmak için çok erken değil mi
Nede olsa emziriyorsun
Yok bacim, 8i buluyor odaya girmemiz 9a kadar uyut kalksin geri uyutla geciyor. Gece 1de mama veriyorum o saate kadar telefondan tabletten film falan izliyorum ya da whatsapp gruplarinda sohbet. Mamayi verince de nerdeyse 2 saatte bir sabaha kadar 3-4 kez uyaniyor, emzirip geri yAtiyorum. Sabah 7-8de baslayan mesaim abartisiz tekrar aksam 8e kadar kiz omzumda ve ayakta geciyor.Selam kızlar. İki gündür giremedim ay hafta sonu çok yorucu geçiyor. Hiç vaktim kalmıyor ev işi çocuk falan derken pazar akşamı pertim çıkıyor. Şu an yarın olsa da işe gitsem diyip duruyorum. Gırgırına geçmiş olsun canım. Çocuklar hasta olunca hayat duruyor gerçekten. Winston ben senin bu sekizde uyuma işini çözemedim bacım. Tamam bebek uyuyor da sen niye uyuyosun o saatte . Tam dinlenmek keyif yapmak için vaktin oluyor. 12 saat uyku çok değil mi hem. Birde bebişi de 10 da falan yatırsan gündüz yatmazmı ki gerçi sen denemişsindir eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?