Eski dostlar burada

İlk ay sütüm yok gibiydi mamaya başladık haliyle çünkü zayıflıyordu, sonra da azaltarak gittik. Şu an günde 2 kez veriyorum.

GÜNAYDIN hanımlar kendinizi ideal kilonuzda hayal edebiliyormusunuz bi görüntü oluşuyormu gözünüzde
Günaydın
Ben facete falan 72lik halime bakip gene yapabilirim diyorum. Tek sikintim keske su nisan isi biraz gec olsa, yetisemeyecegim. Yani sisman gidecegim malesef.
Ama grup isi cok iyi oldu.
Cmt pazar esim neler aldi neler yedi, ben kizlara karsi ayip olur yiyemem dedim, carsamba tarti var nisan sonunda da nisan var olmaz dedim. Canum neler istedi neler.
Neyse o istediklerimi bol bol yedim diye simdi sismanim.
Bi kere yaptim kac yil da kilo almadim gene yaparim, hep birlike yapariz insallah.

bizm şirkette herkesin elinde kocaman şişesi içinde tarçın limon dedim ne oluyor dediler su içemeyince böle yapıyoruz inşallah sendede işe yarar masalcım sen kendini ikinci plana at şu 6 ay en azından sütün kalitesi önemli beslenmenin sağlıktaki etkisi okadar önemliki tansiyon tuzlu yeme derler şeker şekrli yeme derler kolestrrol yağlı yeme derler herşey boğazdan geçiyor ben kızımın beslenmesine çok dikkat ediyorum geçen hemşire arkadaşım dediki şok oldum senin gibi birinin bukadar dikkat etmesine( çünkü ben aşırı rhat geniş gamzsız biriyimdir ) ben eline krakerdi çikolataydı şeker tuz bal heleki cici bebe bisküviler muhallebiler hepsi çok sağlıksız tabi biraz eşimin gıdacı olmasından dolayı dahada bilgiim oluyoo lafı uzattım masal biliyom herkes laf söylüyodur ama tutamayacağım dilimi süt aynı süt diye düşünme ben her ay rutin dr götürdüm çocuğu dr bana hep dediği yediğinize dikkat edin sütünüzn kalitesi öenmli diye şimdiki millet ecele gerek kalmadan kanserden ölüyo niye hep bu yediğimiz besinlerden artık gübreler bile ilaçlı organik hiçbirşey kalmadı heleki istanbulda emin olup alamazsın hiçbirşeyi ben sütünü yumurtasını köy yumurtası diye alıyom seri numaraları falan var ama allah bilir yemle büyüyen tavuktandır yani kendi sütünden emin olbilirsin tek

bu arada ben kendimi zayıf hayal bile edemiyom am sanırım kendimin nası göründüğündende habersizim geçen mağzaya gitik bi hırka buldum kardeşimle eşim aynı anda bu san hayatta olmaz dediler

çok haklısın ,haftasonu benimkiler coştular.ne varsa toplamışlar ama ben yemedim. kızlara ayıp olur dedim çarşamba kantar var dedim.iyi ki gruba yazıyoruz valla

GIRGIRINA , haklısın canım o yüzden sabah protein ağırlıklı besleniyorum öğlen de sebze yanına protein almaya çalışıyorum. Süt yapan çaylar içiyorum, suyu gündüz 1 litre gece 2 litre kadar baş ucumda sürekli içiyorum.
Dediklerin doğru her seyin doğalı en sağlıklısı lazım ama malesef mümkün olmuyor.
Diyet yapacağım diye hiç kızdan kesmedim valla. Tulumba baklava yerdin bıraktım, paketli cipsler yerdim, mısır patlağı yerdim bıraktım, koca kase mantı yerdim, bol makarna falan bıraktım. Zaten onlar da süt değil yağ yapıyordu.

Öğle yemeğimi uydurdum
Kabak vardı ince ince kestim biraz tuz biber kekik koydum bir kaşık Zeytinyağına yulak kepeği koydum çıtır olsun diye nir kaşık, harmanladım fırına attım.
Çıkınca yoğurtla yiyeceğim.
İnşallah lezzetli olur.

bugünkü menüm sabah bisküvi
öğle çorba yogurt tavuklu patates
akşama inaşallah irademe hakim olursam 1 sütlü nescafe

Günü kapatıyorum
Sabah ; 2 yumurtali kepekli omlet, peynir, 5 zeytin, 1 bardak süt,3 dal roka.

Öğlen; fırında baharatlı kabak ve yoğurt

Tarçınlı su içildi, bol rezene, humana içildi. Spor yok malesef.
Hepimize kaçamaksız bir gece diliyorum.

Selam menü Yazayım
Sabah
1 /5 yumurta biraz peynir 3 sivri biber
Öğle
1 paket eti form 1 bardak hazır çorba
Ara
Portakal 1 tane
Akşam
1 tabak kabak yemeği 2 yk yoğurt 1 dilim ekmek
Spor yok
Herkese iyi akşamlar

Selam kızlar bende önce menü yazayım yoksa o arada benimkiler damlıyor
sabah
2 yulaf kepeği krebi
1 yumurta
bir iki dilim hindi füme

Ara
yarım sütlü nescafe

öğlen
fırın poşetinde ciğer
1 kase dereotlu yoğurt
ara
yarım sütlü nescafe
akşam
öğlenin aynısı
1 saat sonra kayınvalidemde
1 tavuk but
yarım pişmiş soğan
ara
sütlü nescafe
su 3 litre

Winston süt için ben humanayı çok az kullandım yani 1 kutu onun yerine kalorisi sıfır olan sallama bitki çayı vardı anne sütü için olan ondan içtim. Bir ara aktardan da aldım değişik bir markanın ama onun içinde çemen varmış Hatta bir gün çantaya koydum iş yerine gittim sonra benden sürekli bir pastırma kokusu geliyor günlerce çözemedim. Artık çantadan midem bulanmaya başladı dedim ulan kesin bunun bir yerine pastırma kaçtı hayır nerden de kaçacaksa sanki gökten pastırma yağıyor :) Sonra çantayı boşalttım hala koku var. En sonunda çantayı kestim astarını falan bulamadım.Günler sonra fark ettim benim çayın içinde çemen olduğunu. Yani alacaksan dikkat et bacım çemensiz olsun. sonra yolda kediler falan saldırır valla.

Bir de bacılar bu süt meselesi kişiye göre değişiyor öyle çok da yediğiniz içtiğinizle de alakalı bir durum değil. Tamam suyla kesinlikle alakası var. ama mesela en fazla süt yapan şey dereotu ve salata. Ben ha bire dereotu yerdim sütüm de maşallah çok çok boldu. Benim çocuklar ilk altı ay her ay en az 1 kilo alırlardı. hele ikiside ilk iki ay 1,5 kilo aldılar. O yüzden çok da kasmayın kızlar kendinizi. He bu aç kalın da demek değil tabii.

Cmt tarcin cubugu aldim koca surahiye attim bol bol icecegim bugun.
Onu bende bir süre yaptım ama sonra tarçından midem bulanmaya başladı benim. İnşallah sana da öyle olmaz. Onun yerine ben tarçını yeşil çayla içiyorum. günde iki tane falan içiyorum mutlaka bayaa da iyi geldi. Bizim iş yerinde diyetisyene giden arkadaşlar var onlara tavsiye etmiş doktor.

bugünkü menüm sabah bisküvi
öğle çorba yogurt tavuklu patates
akşama inaşallah irademe hakim olursam 1 sütlü nescafe
Bak gene sabah bisküvi diyosun ama olmuyor bacım. Sabahları o kahvaltı yapılacak bak ona göre. Yahu en azından sandviç ekmeklerinden al içine peynir domates koy aynı kaloriyi alırsın zaten.

Merak ettim nasıl oldu senin kabaklar bacım. bu arada face de gördüm ne güzel zayıflamışız gerçi ben sadece kafadan ibaretim ama. Olsun yüzüm bile küçücük duruyor.

GÜNAYDIN hanımlar kendinizi ideal kilonuzda hayal edebiliyormusunuz bi görüntü oluşuyormu gözünüzde
Ahh ahh koca kıştır giyemediğim tüm kıyafetlerimi giymek için sabırsızlanıyorum yahu. Ben onun hayali ile yaşıyorum.
Bu arada benim 7 yaşındaki kızımda 36 kilo olmuş. Bildiğin dombili çocuk ya. Bu gün akşam tartıya çıkardım çocuğu nasıl moralim bozuldu. Ben de çocukken kiloluydum ama hatırlıyorum ilk okul 5. sınıfta 39 kiloydum ya. Bu ne böyle geçen gün heveslendim çok güzel tüllü falan bir elbise aldım Allahım elbise bu kadar mı yakışmaz ya. Nasıl moralim bozuldu çocukta bayıldı ama giydiremem o kadar kilolu oldu ki . Ki aldığım elbise 10-11 yaş. bütün kıyafetler 10-11 yaş alıyoruz çocuğa benim etekleri badileri falan giymeye başladı artık çocuk. Ben de çok istediği ama çok pahalı olduğu için almadığım bir bebek vardı. Bugün artık dedim 5 kilo verirsen alıcam sana o bebeği. Çocuğa da bir sürü laf ettim sonra çok üzüldüm ama napıyım dayanamıyorum. Bende onun yaşlarındayken benimle alay etmişlerdi hala unutamıyorum. kızım her istediğini giyinebilen bir genç kız olsun istiyorum. Üstelik kilodan artık geceleri rahat nefes alamıyor çocuk. Rejime soktum bakalım 1 ay deniycem olmadı diyetisyene götürücem artık.

Merak ettim nasıl oldu senin kabaklar bacım. bu arada face de gördüm ne güzel zayıflamışız gerçi ben sadece kafadan ibaretim ama. Olsun yüzüm bile küçücük duruyor.
Çıtır değil sulu oldu biraz
Yulaf kepeğine gerek yokmuş
Ben kabak sevdiğimden ve aç olduğumdan bana güzel geldi

Ben haftada 1 kutu humana içiyorum
Bana en iyi gelen şey o sütte
Berbat koku yapıyor o ayrı
Ama şu bitki çayını merak ettim
Adını hatırlayınca yazarsan sevinirim.

Evet fotoda çok tatlıyız , ne güzel inceymişiz, bu yıl hem çocuklu hem ince buluşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…