- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
İlk ay sütüm yok gibiydi mamaya başladık haliyle çünkü zayıflıyordu, sonra da azaltarak gittik. Şu an günde 2 kez veriyorum.Masal mama neden sutunde varken hazir mamayi dr ver dedi buyuk ihtimal kokuna alismis kucaginda uyuyor bolede gider buyuk ihtimal aman sagligi iyi olsunda yakar fayda etmiyo nerdeyse 2 saatte bur burun spreyi sikiyoz acilmadi dus aldirdim acilmadi ve iyce doldu bronslaru oksuruge cevirdi
GünaydınGÜNAYDIN hanımlar kendinizi ideal kilonuzda hayal edebiliyormusunuz bi görüntü oluşuyormu gözünüzde
Günaydın
Ben facete falan 72lik halime bakip gene yapabilirim diyorum. Tek sikintim keske su nisan isi biraz gec olsa, yetisemeyecegim. Yani sisman gidecegim malesef.
Ama grup isi cok iyi oldu.
Cmt pazar esim neler aldi neler yedi, ben kizlara karsi ayip olur yiyemem dedim, carsamba tarti var nisan sonunda da nisan var olmaz dedim. Canum neler istedi neler.
Neyse o istediklerimi bol bol yedim diye simdi sismanim.
Bi kere yaptim kac yil da kilo almadim gene yaparim, hep birlike yapariz insallah.
carsamba kantari iyi oldu bence bizi hafta sonu dizginleyecek.çok haklısın ,haftasonu benimkiler coştular.ne varsa toplamışlar ama ben yemedim. kızlara ayıp olur dedim çarşamba kantar var dedim.iyi ki gruba yazıyoruz valla
Onu bende bir süre yaptım ama sonra tarçından midem bulanmaya başladı benim. İnşallah sana da öyle olmaz. Onun yerine ben tarçını yeşil çayla içiyorum. günde iki tane falan içiyorum mutlaka bayaa da iyi geldi. Bizim iş yerinde diyetisyene giden arkadaşlar var onlara tavsiye etmiş doktor.Cmt tarcin cubugu aldim koca surahiye attim bol bol icecegim bugun.
Bak gene sabah bisküvi diyosun ama olmuyor bacım. Sabahları o kahvaltı yapılacak bak ona göre. Yahu en azından sandviç ekmeklerinden al içine peynir domates koy aynı kaloriyi alırsın zaten.bugünkü menüm sabah bisküvi
öğle çorba yogurt tavuklu patates
akşama inaşallah irademe hakim olursam 1 sütlü nescafe
Merak ettim nasıl oldu senin kabaklar bacım. bu arada face de gördüm ne güzel zayıflamışız gerçi ben sadece kafadan ibaretim ama. Olsun yüzüm bile küçücük duruyor.Öğle yemeğimi uydurdum
Kabak vardı ince ince kestim biraz tuz biber kekik koydum bir kaşık Zeytinyağına yulak kepeği koydum çıtır olsun diye nir kaşık, harmanladım fırına attım.
Çıkınca yoğurtla yiyeceğim.
İnşallah lezzetli olur.
Ahh ahh koca kıştır giyemediğim tüm kıyafetlerimi giymek için sabırsızlanıyorum yahu. Ben onun hayali ile yaşıyorum.GÜNAYDIN hanımlar kendinizi ideal kilonuzda hayal edebiliyormusunuz bi görüntü oluşuyormu gözünüzde
Çıtır değil sulu oldu birazMerak ettim nasıl oldu senin kabaklar bacım. bu arada face de gördüm ne güzel zayıflamışız gerçi ben sadece kafadan ibaretim ama. Olsun yüzüm bile küçücük duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?