Eski dostlar burada

Aynı program bende de var.10 yaşında 39 kilo kocaman bir göbeği var. Durmadan yemek yemek istiyor. Gözü babasının tabağında onunki niye fazla bana az verdin diye. Son iki haftadır güya diyet yapacak 22 mayısta ilkokul dan mezuniyet yemeği var onun için zayıflamaya minik dana.gel gör ki gizli gizli yiyor şimdi de
Ne yapacağımı şaşırdım.yaoma etme diyorum.bak bende başladım falan filan yok. En gel olamıyorum.

günaydın benimde en büyük korkum kzımın kilolu olması aynen dediğiniz gibi benim ergenliğimden itibaren kilo sorunum hep vardı kızım 4,900 doğdu eşimde bende hep amn çok kilolu olmasın diye diye geçirdik şu 9 ayı boyusa uzun 4 cm kilosu 2 kg fazla ayına göre dr normal ama iri bi bebek dedi kızlar çocuklara baskı yapmayın dahada artar iştahları onun yerine evde kurallar koyun pilav yasak normal ekmek yasak kızxartma yasak gibi evde bunlsr olmazsa çocukta yiyemez spora yazdırın evde hareketsizlikten kilo alıyorlar

Son düzenleme:
Tartımın pili bitiyor
Az daha dayan rambo diyorum
Bu sabah keşke ne olur ne olmaz diye çekseydim fotoyu.
İnşallah yarın şakadanak bitmez.

Ben günü kapatayım yavaştan

Sabah; (klasik oldu artık) 2 yumurtalı kepekli omlet, peynir, 6 zeytin, 4 dal roka, 1 bardak süt

Öğlen; ton balıklı salata

(6 gibi bir kase yoğurt yanında minik bir muz yiyeceğim çünkü salata çok tok tutmuyor)

Yarın fotoğraflarla görüşmek üzere.

Selam kızlar
Menü
Sabah
Peynirli omlet 1 dilim ekmek
Öğle
2 minik muz 1 bardak süt

Anam sizin listeleri görünce yazmaya utanıyorum ben
Sabah
yulaf kepeği krebi ile Domates, yumurta, peynirli sandviç
2 dilim hindi füme, 3-4 zeytin
Ara
yarım sütlü nescaf
öğlen
iki minik tavuk but
ara
yarım sütlü nescafe
akşam
1 kase kabaklı soğanlı havuçlu falan sebze çorbası ya da püresi
2 tavuk but
1 kase yoğurt
Su 2 litre anca
gecede acıkırsam yoğurt limon suyu acı biber

Kızlar kim nerde ne yiyor çabuk çıksın ortaya bu ne sessizlik yahu. Ben yarına ve öbür güne yemek yapıyorum bi taraftan yahu bu dukanında pis tarafı bu çok yemek yaptırıyor insana.
Canım ne zamandır kabak tatlısı istiyordu (emzirenler kusura bakmayın valla böyle de yazıyorum ama ) bugün kabak aldım birde tatlandırıcı bi kabak tatlısı yapayım dedim. Kabağın şu kenar sert kısımlarını da patates gibi doğradım karabiberle tuzla fırına attım yarın değil ama perşembe günü yerim. Bu arada gayet güzel oluyor. Patates kızartmasının yandan çakması. Şimdi fırında o var. Sırada benim tavuklar poşette bekliyor ocakta da kabak tatlısı pişiyor bende tarçınlı yeşil çayımı içiyorum. Eşim diyor valla senin kadar yesem 150 kiloya çıkarım sen nasıl hem yiyorsun hem zayıflıyorun anlayamadım.. Bu arada bu sabah sen bayaa zayıfladın he dedi. Artık fark edilmeye başladı halbuki daha 3 kilo anca gitmiştir ama.

Tebrikler. Eğer dışardan fark ediliyorsan artık gerisi de gelir. 3 kilo azımsanmayacak kadar çok bence.12 tane margarin paketi çıkmış vücuttan. Üst üste koysan boyumuz kadar nerdeyse. Yılmak yok devam

Akşam minik bir tost yedim.
500 mekik çektim.birazda yer hareketi yaptım. Az öncede 1 minik muz ve yarım portakal yedim. Yemeseydim iyiydi ama çok acıktım.
Yarına heyecan yaptım baya sabah ola hayrola kızlar herkese hayırlı geceler

Kabak tatlısı için adam bile vururum o derece severim.hele kireçle yapılana bayılırım.

Ben kalorisi az diye sevmem kabak tatlısını hatta bir çatal ucu yemişliğim vardır hayatta sadece.
Tatlı dediğin tulumba, baklava olacak şerbeti akacak , günaha giriyorsam tam ateşlik olmalıyım. Ötesi bana uymuyor.

Hafin iyi geceler, iyi sabahlar.
Yarın sabah annem geliyor inşallah fotoğrafı o koşkoşta hatırlar çekerim

Ay azkalsin gunaydin yaxiyodum kizim hasta bugun menu yzmamamdan anlamissinizdir durdumdurdum bugun cokta bunsldim sutlacin anasini aglattm ya olsun ama umutluyum ayni heycn bendede var sabah ola hayrola sezen senin.menuler harika ama benim gibi tembele cok ismis gibi geliyo hazirla pisir

Günaydın
Kız uyuyor daha. Ben de yanında nefesimi tutup uyuyor numarası yapıyorum.

Eski kilolarınızı yazıp farkı da yazsanız güzel olur.

geçen hafta 100,200 bu hafta 99,800 giden 400 gram şoktayım ben regl oldum tamam artık vücut ödemi atar daha çok veriirm diye düşünürken niye böle oldu kaçamagımda sütlaç yemek oldu bi geceee hesaplama nası yapılıyodu unutmuşum ayrıntılı biri yazarsa sevinirim kocam öküz gibi yiyo benden çok veriyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…