Aynı program bende de var.10 yaşında 39 kilo kocaman bir göbeği var. Durmadan yemek yemek istiyor. Gözü babasının tabağında onunki niye fazla bana az verdin diye. Son iki haftadır güya diyet yapacak 22 mayısta ilkokul dan mezuniyet yemeği var onun için zayıflamaya minik dana.gel gör ki gizli gizli yiyor şimdi deAhh ahh koca kıştır giyemediğim tüm kıyafetlerimi giymek için sabırsızlanıyorum yahu. Ben onun hayali ile yaşıyorum.
Bu arada benim 7 yaşındaki kızımda 36 kilo olmuş. Bildiğin dombili çocuk ya. Bu gün akşam tartıya çıkardım çocuğu nasıl moralim bozuldu. Ben de çocukken kiloluydum ama hatırlıyorum ilk okul 5. sınıfta 39 kiloydum ya. Bu ne böyle geçen gün heveslendim çok güzel tüllü falan bir elbise aldım Allahım elbise bu kadar mı yakışmaz ya. Nasıl moralim bozuldu çocukta bayıldı ama giydiremem o kadar kilolu oldu ki . Ki aldığım elbise 10-11 yaş. bütün kıyafetler 10-11 yaş alıyoruz çocuğa benim etekleri badileri falan giymeye başladı artık çocuk. Ben de çok istediği ama çok pahalı olduğu için almadığım bir bebek vardı. Bugün artık dedim 5 kilo verirsen alıcam sana o bebeği. Çocuğa da bir sürü laf ettim sonra çok üzüldüm ama napıyım dayanamıyorum. Bende onun yaşlarındayken benimle alay etmişlerdi hala unutamıyorum. kızım her istediğini giyinebilen bir genç kız olsun istiyorum. Üstelik kilodan artık geceleri rahat nefes alamıyor çocuk. Rejime soktum bakalım 1 ay deniycem olmadı diyetisyene götürücem artık.
Kızlar kim nerde ne yiyor çabuk çıksın ortaya bu ne sessizlik yahu. Ben yarına ve öbür güne yemek yapıyorum bi taraftan yahu bu dukanında pis tarafı bu çok yemek yaptırıyor insana.
Canım ne zamandır kabak tatlısı istiyordu (emzirenler kusura bakmayın valla böyle de yazıyorum ama ) bugün kabak aldım birde tatlandırıcı bi kabak tatlısı yapayım dedim. Kabağın şu kenar sert kısımlarını da patates gibi doğradım karabiberle tuzla fırına attım yarın değil ama perşembe günü yerim. Bu arada gayet güzel oluyor. Patates kızartmasının yandan çakması. Şimdi fırında o var. Sırada benim tavuklar poşette bekliyor ocakta da kabak tatlısı pişiyor bende tarçınlı yeşil çayımı içiyorum. Eşim diyor valla senin kadar yesem 150 kiloya çıkarım sen nasıl hem yiyorsun hem zayıflıyorun anlayamadım.. Bu arada bu sabah sen bayaa zayıfladın he dedi. Artık fark edilmeye başladı halbuki daha 3 kilo anca gitmiştir ama.
Kızlar kim nerde ne yiyor çabuk çıksın ortaya bu ne sessizlik yahu. Ben yarına ve öbür güne yemek yapıyorum bi taraftan yahu bu dukanında pis tarafı bu çok yemek yaptırıyor insana.
Canım ne zamandır kabak tatlısı istiyordu (emzirenler kusura bakmayın valla böyle de yazıyorum ama ) bugün kabak aldım birde tatlandırıcı bi kabak tatlısı yapayım dedim. Kabağın şu kenar sert kısımlarını da patates gibi doğradım karabiberle tuzla fırına attım yarın değil ama perşembe günü yerim. Bu arada gayet güzel oluyor. Patates kızartmasının yandan çakması. Şimdi fırında o var. Sırada benim tavuklar poşette bekliyor ocakta da kabak tatlısı pişiyor bende tarçınlı yeşil çayımı içiyorum. Eşim diyor valla senin kadar yesem 150 kiloya çıkarım sen nasıl hem yiyorsun hem zayıflıyorun anlayamadım.. Bu arada bu sabah sen bayaa zayıfladın he dedi. Artık fark edilmeye başladı halbuki daha 3 kilo anca gitmiştir ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?