- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
bosvee takımı s,a bi burda iyiyiz bacım. gel hergün yaz inanki cok iyi geliyor, tartı fotosu olunca insan daha bir gaza geliyor. hele çarşamba tartılma.olayı kaçamak yapmayı da engelliyor gerçi benim dukan yaparken kaçamak yapma şansım pek olmuyor. bende iki çocuktan zor fırsat buluyorum ama her fırsatta buraya yazmaya çalışıyorumiyi aksamlar kizlar
ben 91.3 kiloyum.
kizim 20 aylik oldu ben daha veremedim.
bundan sonra hergun burdayim. ben calismaya devam ediyorum. bu yüzden molalarda falan giricem eskisi gibi. püsküütten rica etsek bize ayri bi takim mi acsa ya :-D(simdi adini sebahar yapmis)
düşündüm ve sana diyet buldum. hemde sabah kahvaltına çözüm. su günde 2 kez korn flex yenen diyet varya ondan sabah ve aksam yesen güzel olur hemde kilo verirsin hemde sabah kahvaltın düzene girer. aksamda yemiycem diyorsan 2 kaşık falan yersin. ayrıca canım sen bu kiloya böyle kuş kadar beslenerek metabolizmanı yavaşlatırsın en fazla sonra 1 kase sütlaç kilonda hemen fark ederbugünkü menüm sabah bisküvi (sezen artık altınbaşak bisküvi en azınsan sabh işte yemiycem süt alıcam sabhalrı 1 bardak süte ceviricem )
öğle çorba salata 3 köfte
akşam şunu yerim diye yazmıyorum ne hikmetse yazdığım gün ille bi şey oluyooo evde
niiyetim sütt dediğim gib akşamlrı yemiycem inaşşalh şu 98 i görürümm morele ihtiyacım var 400 gramla olmuyoo
6. Takımda da yazıyorum. Orda da cuma tartılacağım.2 yerden itekleme ile inşallah bu iş olacak.Bu arada herkesi tebrik ederim. gayet iyi gidiyoruz kızlar. azı çoku yok hepimiz yavaşda olsa kilo vericez.
masal bacım 2.5 kilo süper bacım. sen diger takımı ne yaptın.
Ben de telefondan girip ekliyorum, istersen bugün tartıl ekle, ha dün ha bugün farketmez, haftaya daha azimli olursun fotın burada olursa.Sezen telefondan girdiğim için foto ekleyemedim. O halde çarşamba tArtılırım tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?