Eski dostlar burada

vay takımın en iyi kg vereni masal en veremeyni ben ikimizde emziriyoz tüüü bana neyse hırslandım bu hafta dahada azimliyim akşam öğünlerini kaldırıyom getiğimiz haftalarda böle kilo vermiştim iyi olmuştu bi daha deneyyeyim
aynne yüzde yapmmaız a gerk yok takımda değiliz zaten demi

Az çok demeyelim yeterki verelim bence.
Haftada 100gr bile versek ayda yarim kilo neredeyse o bile kar, kilo almak yerine.

Hepimiz kilo vermisiz masallah.
Haftaya kadar salmayalim lutfen.

bugünkü menüm sabah bisküvi (sezen artık altınbaşak bisküvi en azınsan sabh işte yemiycem süt alıcam sabhalrı 1 bardak süte ceviricem )
öğle çorba salata 3 köfte
akşam şunu yerim diye yazmıyorum ne hikmetse yazdığım gün ille bi şey oluyooo evde
niiyetim sütt dediğim gib akşamlrı yemiycem inaşşalh şu 98 i görürümm morele ihtiyacım var 400 gramla olmuyoo

Gün raporum

Sabah; yazmaya üşendim hep aynı dukan kahvaltısı

Öğlen; 5 tane kemikli et, 1 kase yoğurt
Su eh işte
Rezene, humana, yeşil çay içildi
Spor yok
İyi geceler

iyi aksamlar kizlar

ben 91.3 kiloyum.

kizim 20 aylik oldu ben daha veremedim.

bundan sonra hergun burdayim. ben calismaya devam ediyorum. bu yüzden molalarda falan giricem eskisi gibi. püsküütten rica etsek bize ayri bi takim mi acsa ya :-D (simdi adini sebahar yapmis)

menü
sabah 1 yumurtalı dukan ekmekli kahvaltım. birazda peynir
ara nescafe sütlü
öglen
3 tavuk incik
1 kase yogurt
ara
sütlü nescafe
aksam
3 tavuk incik 1 zero
su 3 litre gibi

bosvee takımı s,a bi burda iyiyiz bacım. gel hergün yaz inanki cok iyi geliyor, tartı fotosu olunca insan daha bir gaza geliyor. hele çarşamba tartılma.olayı kaçamak yapmayı da engelliyor gerçi benim dukan yaparken kaçamak yapma şansım pek olmuyor. bende iki çocuktan zor fırsat buluyorum ama her fırsatta buraya yazmaya çalışıyorum

düşündüm ve sana diyet buldum. hemde sabah kahvaltına çözüm. su günde 2 kez korn flex yenen diyet varya ondan sabah ve aksam yesen güzel olur hemde kilo verirsin hemde sabah kahvaltın düzene girer. aksamda yemiycem diyorsan 2 kaşık falan yersin. ayrıca canım sen bu kiloya böyle kuş kadar beslenerek metabolizmanı yavaşlatırsın en fazla sonra 1 kase sütlaç kilonda hemen fark eder

Bu arada herkesi tebrik ederim. gayet iyi gidiyoruz kızlar. azı çoku yok hepimiz yavaşda olsa kilo vericez.
masal bacım 2.5 kilo süper bacım. sen diger takımı ne yaptın.

Sezen telefondan girdiğim için foto ekleyemedim. O halde çarşamba tArtılırım tekrar.

Bu arada herkesi tebrik ederim. gayet iyi gidiyoruz kızlar. azı çoku yok hepimiz yavaşda olsa kilo vericez.
masal bacım 2.5 kilo süper bacım. sen diger takımı ne yaptın.
6. Takımda da yazıyorum. Orda da cuma tartılacağım.2 yerden itekleme ile inşallah bu iş olacak.

Günaydın kızlar
Dün öğle biraz saçmaladım ama telafi ediyorum

Gunaydinlar
Dun kızım uyudu ben uyuyamadım, sersem gibiyim.

İstikrarlı aynı kahvaltımı ettim.
Öğlene gene fırında 2 kabak ve yoğurt düşünüyorum.
Yavastan kıyafet bakmaya başlayacağım nişanlar için. Bir tane siyah tulum alacağım o garanti. Onu da netten sipariş edeyim diyorum. Çıkıp magaza magaza gezmeye bebekle imkanım yok.
Şu an kaç bedenin bilmiyorum. Nisan sonuna kadar hedefim var, motivasyonum yüksek. 44 beden alsam içine girerim sanırım. Üff hem şişman olup hem düğün derneğe gitmek çok sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…