Ben nette bakınıyorum abiye.
Şişman mankenler çok şişman ya.
Alıp giysem ben de öyle kötü, iri ve şişman duracağım.
Kendime 2-3 hafta verdim o vakte kadar kıyafet bakmayacagım.
Bu cumartesi bir iki ev bakacagiz arabayla gidip.senin taşınma ne oldu
yine bi yoğgun herkes yakar sen kaçamkamı yapıyon nerelerdesin :) kişi kendinden bilir işi benimkisi
Kacamagi gormedim ne yedin bacimGünaydın kızlar
Dün öğle biraz saçmaladım ama telafi ediyorum
Dün 3_4 çatal künefe yediydimKacamagi gormedim ne yedin bacim
Ekimde döneceğim bacım.selam kızlar dün giremedim ama menü aynı bir gün onceyle. hiç kacamak yok bende.
winston yine kadıköy tarafları mı bakiyorsunuz pahalı değil mi oralar bacım. birde senin okul isi ne.oldu.devam edecekmisin izne mi ayrıldın
yok ya istanbula alışmış insana baska yer zor ya. inşallah istedigin gibi ev bulursun b r n gecen sene tuzlaya tasinayim diye düşündüm ev kiralarını gorunce dedim dur durdugun yerde. 1500 lira kira istiyolar ya normal evlere. dedim o parayla kredi odenir.Ekimde döneceğim bacım.
Ev işi zor ya bizim buralar 500 civarı.
Daha uygun yerler de uzak, varoş, bilmemne.
Hem ucuz olsun hem kredi çıksın hem merkexiolsun hem çocuk yetiştirebileyim Dedikçe zor.
Eşim şöyle balıkesirde falan iş bulsa, bi bahçeli ev alsam, eksem biçsem iki tavuk alsam. İçim mi ölmüş yoksa çok mu sıkıldım bu insanlardan, trafikten, olaylardan, yapaylıktan, hormonlu şeylerden bilmiyorum.
Arkadas ne oluyo boyle millet bi panik herkes mesaj atiyo haftasonu disaru cukma avm gitna metrobuse binme
Valla işe yarıyor. Ben hafta sonu hiiççç dışarı çıkmayı düşünmüyorum. İnsan ne olur olmaz yine de korkuyor. Herşeyden önce çocuklar için korkuyor insan.çok itibar etmeyin böyle şeylere .çoğu korkutmak insanları tedirgin etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?