Eski dostlar burada

yine bi yoğgun herkes yakar sen kaçamkamı yapıyon nerelerdesin :) kişi kendinden bilir işi benimkisi

sabah süt almayı unutum sezen bisküvi
öğle yogurt kuru fasülye
akşama kereviz var evde bakalım

Ben nette bakınıyorum abiye.
Şişman mankenler çok şişman ya.
Alıp giysem ben de öyle kötü, iri ve şişman duracağım.
Kendime 2-3 hafta verdim o vakte kadar kıyafet bakmayacagım.

yine bi yoğgun herkes yakar sen kaçamkamı yapıyon nerelerdesin :) kişi kendinden bilir işi benimkisi

Hiç kaçamak yaparmıyım.kaptırmış iyi gidiyorken.
Hastaneye gittim.şükür ki bileyim çıkmadı.her ay regl ağrıları mahvediyor beni kist miyom diyordum bende. Bişey çıkmadı

Menü Yazayım
Sabah
Çeyrek kepekli tost
Öğle
Bir tabak kabak ve bir dilim ekmek
Akşama
Kalan en son tabak kabak yoğurt bir dilim ekmek
Aralarda da bir minik muz yiyorum.

Arkadas ne oluyo boyle millet bi panik herkes mesaj atiyo haftasonu disaru cukma avm gitna metrobuse binme

selam kızlar dün giremedim ama menü aynı bir gün onceyle. hiç kacamak yok bende.
winston yine kadıköy tarafları mı bakiyorsunuz pahalı değil mi oralar bacım. birde senin okul isi ne.oldu.devam edecekmisin izne mi ayrıldın

Ekimde döneceğim bacım.
Ev işi zor ya bizim buralar 500 civarı.
Daha uygun yerler de uzak, varoş, bilmemne.
Hem ucuz olsun hem kredi çıksın hem merkexiolsun hem çocuk yetiştirebileyim Dedikçe zor.
Eşim şöyle balıkesirde falan iş bulsa, bi bahçeli ev alsam, eksem biçsem iki tavuk alsam. İçim mi ölmüş yoksa çok mu sıkıldım bu insanlardan, trafikten, olaylardan, yapaylıktan, hormonlu şeylerden bilmiyorum.

yok ya istanbula alışmış insana baska yer zor ya. inşallah istedigin gibi ev bulursun b r n gecen sene tuzlaya tasinayim diye düşündüm ev kiralarını gorunce dedim dur durdugun yerde. 1500 lira kira istiyolar ya normal evlere. dedim o parayla kredi odenir.

bugün kü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek bir çay bardağı kadar kıymalı yumurta
öğle
bardak çorba 1 eti form
akşama ıspanak ve yoğurt

Menüm
Sabah
Dukan ekmek kaşar (yok ama canım tost istemişti)
Ara
sütlü kahve
öğle
fırında tavuk ve yoğurt
ara
sütlü kahve
akşam
tavuk ve yoğurt
ara
sütlü kahve
Allahım hergün aynı şeyleri yazıyorum hatta yiyorum. Kendime alternatif pratik bir şeyler bulmam lazım.

Bugünkü menüm:

Sabah karatay kahvaltım:

1 yumurta
Maydonoz dere otu
15 zeytin
Avuç içi kadar beyaz peynir
1 bardak tarçınlı süt
Bir çay bardağı çiğ kuruyemiş veya ceviz
3 gün kurusu da var aslında ama onu yemedim bugün

Öğlen: karatay kahvaltıdan sınra 5 saat kesinlikle acıkmıyorum. Aç olmasam da ufak birşey yiyorum. Bugün somon fümeli salata yedim bir kase.

Bir de kahve içtim şekersiz ve sütsüz

Akşam yumurtalı salata yaptım ve bir bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…