Canımcım ne yazsam boş çünkü hepsini sen de biliyorsunBenim haftasonu kotu gecti yazamiycagim kadr cok ipin ucu kacti kaynansmlar bizde kaliyo esime srn kilo vermisnde girgirina ayni diyince morelim bozuldu yedimde yedim 8 kg veren benim hala hic belli olmuyor diyor 40 kg fzlsm var
Utanç menüsü
Sabah
Peynir ekmek
Öğle
Kuru fasulye pilav
Ara
1 dilim kek 2 minik muz
Akşam
Ispanak yoğurt
Spor
500 mekik
Ev temizliği spor dan sayılırsa 2 saat temizlik
Masallah kizcene.günaydın hanımlar elmalarıımı aldım yanıma elmayla başlayayım yeni bir güne diyorum bakalım çok yoğun bi tatil geçiridk gelen giden şükür pazartesi oldu da işyerinde dinleniyorum kzımında şükür 2 dişi çıkt ınşallah mızmızlıklarıda gecer
ikimizde de aynı sıkıntı var. belli bir yolumuz yok. masal çok güzel anlatmış. yolumuz olmadığı için serseri mayın gibi bir oyana bir buyana sonra bir yerde gümlüyoruz.başarılı olamıyoruz sonra.al bendende okadar kesinlikle katılıyorum canan hocanın dediği gibi yedikçe yiyesim geliyor ekmek hamur işi doyurmak yerine iştahımı açıyor sanki
Menü
Sabah
Duman krep bir yumurta biraz peynir
Öğle
Ispanak yoğurt
Ara
2 minik muz 20 taneler fıstığı
Akşam
B.pilavı bezelye patates
Kahve2 cezerye
30 dk yürüyüş
Gecmis olsungünaydın hanımlar gripim sanırım kzımdan geçtiki inşalah öyledir en azından bi daha oan geçmez
sabh 1 elma yedim sezen sa donbul bu hanımlar neredeler masal kzın nasıda büyümüş kime benziyor bu arada merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?