- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Benimkinin 4 gunluk fotosu var babasinin kucaginda, dersin bu adam dogurmus onu.4,5 aydir bekliyorum belki bana benzer diye nerdeee.benim kızımda aynı babası ama biz bunu 4 aylıkken tesadüf eseri fark ettik eşimin bebeklik resmini gördüğümüzde çünkü şuanki haline hiç benzemiyor bende bu ara en büyük merakım karekteri hani biraz belli ederler ya inatmı şevkatlimi huysuzmu pısırıkmı
hiççççç doyurucu değil valla gözüm hep başka bişey arıyor .ben ziraat teknikeriyim. geçen hafta araziye çıktım .çiftçimiz ağaç aralarına ıspanak ekmiş nerdeyse bir çuval toplayıp verdi. temizleyip buzluğa attım. bir dolap dolusu ıspanağım var yani.Ispanaga benim de elim gitti haftasonu ama pirincsiz yaparum dedim ama doyurmaz gibi geldi yani tok tutmaz bilemedim. Tok tuttu mu bacim?
Gecmis olsun
Kizim ayni babasi ya
Insan yuzde 1 bile annesinden almaz mi, bu kiz almamis
Bende içimden öyle demiştim valla, anca bi çuval olacak öyle doyarım diye.hiççççç doyurucu değil valla gözüm hep başka bişey arıyor .ben ziraat teknikeriyim. geçen hafta araziye çıktım .çiftçimiz ağaç aralarına ıspanak ekmiş nerdeyse bir çuval toplayıp verdi. temizleyip buzluğa attım. bir dolap dolusu ıspanağım var yani.
ıspanağı börek dışında yemiyor benimkiler. bende yapmıyorum kavurup yoğurtla yiyorum.
İştah değil de canım çekiyor. Eşim bir kutu fıstıklı baklava almış 3 gün önce, bana enerji olsun süt olsun diye. Gittim geldim baktım, tekrar 95 ve civarına çıkamam bacım ya, evde sporsuz ve kızı emziriyorum diye çok şok diyette yapamıyorum haliyle kilo vermek ızdırap, her verdiğim gram bana kar, o yüzden yiyemem dedim yemedim.maşallagın var masal sende iştah yok mu canınınçektiği bu arad senin iştahlı eşin vardı ona hazırlar hazırlar yemeden durudun bende şaşardım durum hala aynımı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?