Eski dostlar burada

Benimkinin 4 gunluk fotosu var babasinin kucaginda, dersin bu adam dogurmus onu.4,5 aydir bekliyorum belki bana benzer diye nerdeee.
Saglikli, mutlu, huzurlu hayirli evlat olsunlar da artik kime benzerlerse benzesinler.

Ispanaga benim de elim gitti haftasonu ama pirincsiz yaparum dedim ama doyurmaz gibi geldi yani tok tutmaz bilemedim. Tok tuttu mu bacim?

Gecmis olsun
Kizim ayni babasi ya
Insan yuzde 1 bile annesinden almaz mi, bu kiz almamis
hiççççç doyurucu değil valla gözüm hep başka bişey arıyor .ben ziraat teknikeriyim. geçen hafta araziye çıktım .çiftçimiz ağaç aralarına ıspanak ekmiş nerdeyse bir çuval toplayıp verdi. temizleyip buzluğa attım. bir dolap dolusu ıspanağım var yani.
ıspanağı börek dışında yemiyor benimkiler. bende yapmıyorum kavurup yoğurtla yiyorum.

Bende içimden öyle demiştim valla, anca bi çuval olacak öyle doyarım diye.
En azından sağlıklı ve kalorisiz, bol boş yersin artık. Afiyet olsun.

maşallagın var masal sende iştah yok mu canınınçektiği bu arad senin iştahlı eşin vardı ona hazırlar hazırlar yemeden durudun bende şaşardım durum hala aynımı yoksa

maşallagın var masal sende iştah yok mu canınınçektiği bu arad senin iştahlı eşin vardı ona hazırlar hazırlar yemeden durudun bende şaşardım durum hala aynımı yoksa
İştah değil de canım çekiyor. Eşim bir kutu fıstıklı baklava almış 3 gün önce, bana enerji olsun süt olsun diye. Gittim geldim baktım, tekrar 95 ve civarına çıkamam bacım ya, evde sporsuz ve kızı emziriyorum diye çok şok diyette yapamıyorum haliyle kilo vermek ızdırap, her verdiğim gram bana kar, o yüzden yiyemem dedim yemedim.
Şimdi kız kucağımda diye yemek yapamıyorum, eşim dönerler, lahmacunlar alıyor haftanın 3 günü hazır mantı yapıyor kendine, canım istemez mi? İstiyor tabii.
Ben kabak gördüm mü dolmasını bile mırın kırın yerdim, şimdi fırında 1 kaşık zeytinyağı ile 2 kabağı yoğurtla yemek tarif edilemez ama çok lezzetli şeyler yedim 9 ay ve bu haldeyim. Peki mutlu muyum? Hayir, o zaman neden daha fazla mutsuz olayim? Bir de kilo vermek eglenceli geliyor, eskiden de yaptim gene yaparim diyorum, kilolar gittikce kendimi takdir ediyorum, bir şeyleri başarmışım gibi oluyor galan filan. Bu sabah diyordum bak 110ları görüyordun 100lere düştün şimdi 90 başındasın 80lere ne kaldı diye, böyle böyle ite kaka gidecek inşallah

Salıyı da kazasız kapatayım inşallah;

Sabah; dukan aynı kahvaltım
Öğlen; 2 kabak fırında dilimlenmiş, yoğurt

Su 2 litre
Yeşil çay rezene ıhlamur içtim
Spor yok
Yarına annem teyzem kahvaltıya geliyor inşallah tartılırım, bu arada 10 gündür baskül pili azalmış bi akıl edip aldırmadım eşime, yarına kadar dayanır inşallah.

KantArda görüşmek üzere.

Kahvaltıya misafirlerim var, kız da erken kalkınca hemen kahvaltı ettim.
Kahvaltıdan sonra kantar aklıma geldi.
Hemen tartıldım.

İlk hafta 94.6
Geçen hafta 92.1
Bu hafta 91.6

Giden haftalık 500 gram
2 haftada toplam 3 kilo

benim durum berbat fotoyu benim telden yükleyemedim .akşam oğlumun telefonundan yükleyeceğim.
geçen hafta 66,400
bu hafta 67,100
fark :+700
bahanem yok .başa geri döndüm

belli bir yolum yok. porsiyon kontrolu yapamıyorum. bende bu sabah itibari ile rus diyetine başladım.

giden 100 gram
geçen hafta 100,400 dü
bu hafta 100,300
2 günlük yemem işe yararda şoklanırımda bu hafta iyi kg verrim inşallah
masal kahvaltıdan sonra diye fark olmuştur sen en kötü 1 kg vermişsindir

Eklentiler

• aaa.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 49
  • aaa.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 45
99,800 müşüm geçen hafta aaaaa bend e kilo almışım +500
şimdi geçen haftaya bakım dedim ralarda tartılıyom evde aklımda yanlış kalmış

merhaba kolay gelsin neler yapıyorsunsuz belli programınız var mı

biz 3 sen önce falan 3 takımda yarışıyorduk daha sonra ist oturanlar dışarda buluştuk görüştük bazılarımızn çocuğu oldu tekrar kg geri geldi tekrar burda eski dostlar adı altında toplandık daha az kişi dah samimiyiz belli bir dietimiz yok amaç beraber motive olup kg vermek senide yeni çocuklu görünce davet etmek istedim yeni kişi taze kan olur bizede

kızlar kusura bakmayın kac gundur giremedim. gecen hafta yukleyememistim benim resimler fazla buyukmus. gecen haftayı da yukledim, giden 100 gram. Ama regliyim belki ondandır. hiç bozmadım bir haftadır hergun tavuk yogurt nescafe ile devam, sebze gunlerinde de ilave domates, patlican falan yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…