Kız bende baktım şimdi bana et ve süt ürünleri ve şarküteri ürünleri yaramıyormuşkan grubuna göre beslenmeyi incelemiştim bir ara orda b grubu olanlara mercimek kilo aldırır diyordu.bende ne zaman içsem bildiğin şişerim balon gibi .süt ürünleride aynı
Masal senin menüleri gördükçe diyorum bu kız nasıl yaşıyor. normal bir insan bunları bir öğünde yer. Üstelik hindi ızgara dediğin şey öyle insanın boğazından geçmez ki yanında bir yopurt bir salata olmadan. Tatsız tuzsuz bir şey.Sabah; dukan kahvaltısı
Öğlen; hindi izgara
Yogurt bitti, kiz hic durmadi ne salata yapabildim ne yogurt ayran.
Humana da bitti.
Rezene ictim yesil cay ictim
Su bile icemedim kizi tasimaktan ordan oraya.
Aynen valla boğazım acıdı.Masal senin menüleri gördükçe diyorum bu kız nasıl yaşıyor. normal bir insan bunları bir öğünde yer. Üstelik hindi ızgara dediğin şey öyle insanın boğazından geçmez ki yanında bir yopurt bir salata olmadan. Tatsız tuzsuz bir şey.
Saol bacımMasal şimdi sen söyleyince birden hatırladim canım milupa still tea. birde canım en iyi süt yapan sey dereotu canım özellikle her yemekten 15 dakika once yersen bir tutam hem daha cabuk doyuyorun hem metebolizma hızlaniyor hem süper süt yapıyor. yemeklerine de bol kimyon kullan canım. o da hem süt yapar hem bebisin bağırsaklarına iyi gelir. ben aksam ustleri de genelde anason icerdim o da yine sut yapar ayni zamanda uykuya iyi gelir
İyi yapmışsın hiç tatlıya dadanma sonra insan hep yapmak yemek istiyor, kilo aldırmasa da inan epey duraklatıyor, ne gerek var? Ben de gün içinde kahvaltıdan sonra sütlü nescafe-kafeinsiz- içiyorum, benimki bir umut enerji verir diye.bende bu arada tatli yapmadim yine kahve ictim. ay size fenalık geldi benim kahveden
Yatmadan yeşil çay içsen?Günaydın kızlar
Sabahları ödem fazla çıkıyor bende
Sabah tartışıyorum birde akşam işten gelince bakıyorum ki sabah ki kilodan aşağıdayım.garip.
İnşallah hep birlikte halledip uzaklaşacağız buradan koşarak.Masal maşallah sana 89 79 derken biter bu iş inşallah
Akşam çay hariç hiçbir şey yiyip içmiyorum. Bu her gün böyle oluyor. Yeşil çayı da tarçınlı sın dan alayım bugün birde onu deniyeyim
Hayali bile güzel.İnşallah hep birlikte halledip uzaklaşacağız buradan koşarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?