Eski dostlar burada

kan grubuna göre beslenmeyi incelemiştim bir ara orda b grubu olanlara mercimek kilo aldırır diyordu.bende ne zaman içsem bildiğin şişerim balon gibi .süt ürünleride aynı
Kız bende baktım şimdi bana et ve süt ürünleri ve şarküteri ürünleri yaramıyormuş (( bende dukan yapıyorum. Gerçi farkındayım süt, yoğurt ve peynir çok tükettiğimde bir yavaşlama oluyor ama ben hele ki yoğurt ve peynirsiz bir dünya düşünemem. Gerçi zaten dukanı aslında hiç bir şekilde tasvip etmiyorum ama el mahkum en disiplinli onunla zayıflıyorum nerdeyse 6 aydır bir ileri iki geri derken 60 kiloaya çıkmıştım şimdi dukanla 3 hafta da 4 kilo verdim ve biraz toparlandım. Ama bırakınca epey bir süre ciddi sebze meyve kürü yapmam gerek. Sebzenin boşluğunu çok hissediyorum ki çok severim ben sebze yemeği

Sabah; dukan kahvaltısı
Öğlen; hindi izgara

Yogurt bitti, kiz hic durmadi ne salata yapabildim ne yogurt ayran.
Humana da bitti.

Rezene ictim yesil cay ictim
Su bile icemedim kizi tasimaktan ordan oraya.
Masal senin menüleri gördükçe diyorum bu kız nasıl yaşıyor. normal bir insan bunları bir öğünde yer. Üstelik hindi ızgara dediğin şey öyle insanın boğazından geçmez ki yanında bir yopurt bir salata olmadan. Tatsız tuzsuz bir şey.

Aynen valla boğazım acıdı.
Yoğurt yoktu bacım, ayran falan da yoktu, salatayı da yapamadım kız hep omzumda tek elle yapamam dedim, bi ara dolapta kaşar vardı dedim kaşarla mı yesem,okadar bulamadım bir sey. Domates hormonlu diye almıyorum, hıyar yemem zaten.
Yani o hindi göğüs mideme zonk diye oturdu.
Ama iyi oturmuş hala tokum.

Masal şimdi sen söyleyince birden hatırladim canım milupa still tea. birde canım en iyi süt yapan sey dereotu canım özellikle her yemekten 15 dakika once yersen bir tutam hem daha cabuk doyuyorun hem metebolizma hızlaniyor hem süper süt yapıyor. yemeklerine de bol kimyon kullan canım. o da hem süt yapar hem bebisin bağırsaklarına iyi gelir. ben aksam ustleri de genelde anason icerdim o da yine sut yapar ayni zamanda uykuya iyi gelir

Saol bacım
Kullanmıştım bana en iyi humana geldi hala devam. Anasonu rezeneye karıştırdım hergün içiyorum. Dereotu bazen yiyorum onu arttırayım. Kimyonluk yiyecek yemiyorum onu kullanamıyorum, ya ızgara yiyorum ya salata ya balık ya fırınlanmış sebze ya çiğ kereviz vs onlara da kimyon pek gitmez diyorum.
İyi uykular.

bende bu arada tatli yapmadim yine kahve ictim. ay size fenalık geldi benim kahveden
İyi yapmışsın hiç tatlıya dadanma sonra insan hep yapmak yemek istiyor, kilo aldırmasa da inan epey duraklatıyor, ne gerek var? Ben de gün içinde kahvaltıdan sonra sütlü nescafe-kafeinsiz- içiyorum, benimki bir umut enerji verir diye.

Günaydın kızlar
Sabahları ödem fazla çıkıyor bende
Sabah tartışıyorum birde akşam işten gelince bakıyorum ki sabah ki kilodan aşağıdayım.garip.

Masal maşallah sana 89 79 derken biter bu iş inşallah
Akşam çay hariç hiçbir şey yiyip içmiyorum. Bu her gün böyle oluyor. Yeşil çayı da tarçınlı sın dan alayım bugün birde onu deniyeyim

Gün özeti;
Sabah; dukan kahvatım
Öğlen; peynirli salata

Sade nescafe, rezene, 2 lt su içildi.

Sassy suya başlayacağım yarın zencefil nane ve hıyar alıp.
Belki size de cazip gelir.
Antioksidan ve yağ yakıcı ve sindirim düzenlerken bağırsakları da çalıştırıyor.

Yeni fikirler, yeni egzersizler, yeni bir kür, motivasyon, hareket bereket haydin biraz canlanalım, bahar geliyor.

Menü
Sabah 1 yumurta ile menemen yanına lor
Öğle
2 kalçalı but
Öğle Fazla yiyince akşam bişey yiyesim gelmedi. Şimdilik böyle

Cumalari evdeyim.kizimdan vakit bulup yazamadim sabah 2 yumurta ogle bulgur yogurt aksam mercimek

Kizim uyudu elimde sutlu nescafe bi dinleniyim dedimde su nurellamidir nedir kadindaki isvd cilve kendini seksimi saniyo ne buara tup mide ameliyatina taktim evrim gecirdi unluler isin karaca fatih urek 10 yas attilar esimede bana laf soyledigi zaman 2 cocugu hemen yapalim bende ameliyat olcam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…