Eski dostlar burada

Günü kapatıyorum;
Sabah; 2 etimek dogranmis bir kase yogurt ( kahvaltiya misafirlerim vardi , hizlica ayak ustu yedim)

Oglen; 4 parca kemikli et, iki mandalina
Su; 1,5 litre.
Sekersiz turk kahvesi, rezene, yesil cay ictim
Spor yok.

Menü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Bol maydanoz domates
Öğle
5 nagıt domates
Ara
Türk kahvesi
Kıymalı fasulye bol salata
Türk kahvesi
Spor yok

bende günü kapatay bari
sabah
1 yumurta lorlu
yulaf kepegi ekmegi
ara
sütlü kahve
ogle
izgara kofte
ara
sütlü kahve
aksam
fırında tavuk
ara
sütlü kahve

günaydın hanımlar dünkü menüm
sabah 1 elma
öğle köftepatates çorba yoğurt
akşam mercimek çorbası

şu yeşil çaya bir türlü alışamadım. içeyim dedim ölecektim mide ağrısından.

Günaydınlar,
GIRGIRINA , bana mercimek corbasi hic yaramiyor bi de bulgur, ertesi gune fazla cikiyorum kesin.
Dukan corbasi vardi ben cumartesi yapardim3-4 gun yerdik esimle.
Top kofte yapiyorsun sadece tuz karabiber koyup kaynayan suda pisirip bol yogurt yunurtali terbiye yapip icine dokuyor cok az zeytinyaginda nane yakip ustune atiyorsun. Aksamlari 1-2 tabak yerdik hem pratik hem tok tutuyor hem de mercimek gibi full karbonhidrat degil full protein hem de zayiflatiyor, cmt ya da pazar yapsan sana bir hafta yeter.

Eniba , gercek yesil cay mi?
Cinli biri bana vermişti yk böyle rezil bir tat.
Ben bergamotlu poşet yeşil çay içiyorum severek, tavsiye ederim. Tabii bergamot seviyorsan.

yok canım ya şu poşet caylar. nimet ama yok bir türlü sevemedim .

kan grubuna göre beslenmeyi incelemiştim bir ara orda b grubu olanlara mercimek kilo aldırır diyordu.bende ne zaman içsem bildiğin şişerim balon gibi .süt ürünleride aynı

kan grubuna göre beslenmeyi incelemiştim bir ara orda b grubu olanlara mercimek kilo aldırır diyordu.bende ne zaman içsem bildiğin şişerim balon gibi .süt ürünleride aynı
Evet mercimek bulgur orada yazardı çok doğru ama süt ürünleri tam tersi bana eksi olarak yarıyor.

al bendende okadar bende içemiyorum kimiside alışmış çay gibi sürekli tüketen var
masal senin kpss sevdan vardıı ne oldu bacım o durum
Üniversitede hocalık yapıyorum canım şimdilik düşünmüyorum.
Aslında kendim bir iş kurmak istiyorum, kız da yanı başımda olsa, bakıcılara bırakmasam. Eşimin de uluslararası belgelendirme ile ilgili fikirleri var, bakalım nasip kısmet. Onunla da çalışabilirim. Kpss düşünmüyorum artık.

hadiyaa geçnelerde gaztede okumustym hatta haberlerde çıktı saglıkocağı dr doguda bi şehirde boş vakitlerindede öğretmenlik yapıyordu çocukları sınava hazırlıyordu özelden mesaj atmıştım dr bulup ordan aklıma geldin seninde böle bi hayalin vardıya

Evet ama o zaman kızım yoktu, eşim gelmese de giderim diyordum, terör bu halde ülke bu durumda değildi. Şimdi doğuya bebeğimi alıp gitmek göze alamayacağım bir şey, hele ki şehirler boşaltılır, insanlar oradan akın akın kaçarken istemem açıkçası.

bende menü yazayım
sabah
1 yumurta bol domates 2 çatal peynir
öğle
dünden kalan kıymalı fasulye 1 ayran 2 etimek
akşam
ıspanak yumurtalı yanına bol mor lahana

Sabah; dukan kahvaltısı
Öğlen; hindi izgara

Yogurt bitti, kiz hic durmadi ne salata yapabildim ne yogurt ayran.
Humana da bitti.

Rezene ictim yesil cay ictim
Su bile icemedim kizi tasimaktan ordan oraya.

Önce menü
Sabah
2 yumurta biraz lor
ara
çeyrek sütlü kahve
öğlen
kıymalı yumurta
yoğurt
ara
çeyrek kahve
akşam
fırında tavuk
sanırım kendime şu hazır şekersiz muhallebilerden yapıp bir kase yiycem. Tatlandırıcı ile.
su iyi de spor yine yok

şu yeşil çaya bir türlü alışamadım. içeyim dedim ölecektim mide ağrısından.

Yeşil çayı benimde midemi bulandırmıştır hep ama artık 1 tane çubuk tarçınla demliyorum o yüzden alıştım. Günde 2 tane falan içiyorum genelde. Eşimin hiç işi olmazdı böyle ot çöple o bile içmeye başladı bir dönem bağırsakları falan bozulunca. ama bende poşettekileri içemiyorum.

Bu çorbayı bende çok seviyorum bayaa da lezzetli bir çorba oluyor ama köfteleri minik minik yapma işi çok zor bacım ya. Çok üşeniyorum ona aslında ne zamandır aklımda yeniden yapayım bir ara. Geçenlerde tavukla yaptım bu çorbayı o da fena olmadı ama köfteli daha güzel oluyor tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…