Sakın GIRGIRINA bence bu işlere girme.onlar bildiğin obez artık.her yöntemi deneyip son çare buna kalkışıyorlar.ömrünün sonuna kadar dikkat edeceksin.yanlarında tüp modelinin diye bir kimlik falan taşıyorlar.ne bileyim işte iyi bakmıyorum.sen ben gibiler irade problemi yaşıyoruz.profesyonel yardımla diyetisyen le de yemek yemeği öğrenip gayet iyi olabiliriz.direniyorum şimdi diyetisyene gitmemeye ben başaracım diyorum.ınstagramda bir kız var hiç yardım almadan kendi kendine 36 kilo vermiş şimdi de hala koruyor.onları görünce bende yaparım diyorumKizim uyudu elimde sutlu nescafe bi dinleniyim dedimde su nurellamidir nedir kadindaki isvd cilve kendini seksimi saniyo ne buara tup mide ameliyatina taktim evrim gecirdi unluler isin karaca fatih urek 10 yas attilar esimede bana laf soyledigi zaman 2 cocugu hemen yapalim bende ameliyat olcam diyorum
Katılıyorum . Babam epey kilolu yani 140 falan, boyu 1.95. Yıllardır kilolu, o araştırmış, ona bile sana yapılmaz sen şişman değilsin denmiş, daha çok morbid obezler için geçerli.Sakın GIRGIRINA bence bu işlere girme.onlar bildiğin obez artık.her yöntemi deneyip son çare buna kalkışıyorlar.ömrünün sonuna kadar dikkat edeceksin.yanlarında tüp modelinin diye bir kimlik falan taşıyorlar.ne bileyim işte iyi bakmıyorum.sen ben gibiler irade problemi yaşıyoruz.profesyonel yardımla diyetisyen le de yemek yemeği öğrenip gayet iyi olabiliriz.direniyorum şimdi diyetisyene gitmemeye ben başaracım diyorum.ınstagramda bir kız var hiç yardım almadan kendi kendine 36 kilo vermiş şimdi de hala koruyor.onları görünce bende yaparım diyorum
Hepimiz için geçerli, en çok da kendime yazdım aslında.Ne güzel anlatmışsın.hepsini üstüme alındım.ve kendime gelmeliyim.dün akşam yemedim.bak ölmedim diyorum. Sabaha tartıda 65 i gördüm ne mutlu oldum.bi hırslandım ki sormayın.motivasyon içinde gerçekten kafamda bir yere yazdım.
En zor zamanlar. Bin parçaya bölünmek.sana tavsiyem uyumak istiyorsan uyuKizim uyudu evimi temizlesem yemekmi yapsam camasirmi katlasam bendemi uyusam diye bi 5 dk daha dusunursem kizim uyanicak kesin elmami yedim
Burcum yayMasal bulusalimda bana bir el ver bu nasi bi bilincdirya masallah cok pis kiskaniyorum.iradeni srnin.burcun.neydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?