Eski dostlar burada

Arkadaşlar Eylül'de dogum Yaptım 85 kılom suan 25 kılo aldım toplam boyum 1,67yasım27lutfen dıyet lıstelerınızı paylaşırsanız depresyondayımm

tatlım yeni doğum yapan sayılırmıyız bilmiyorumda kasım be hazırandadoğum yapan iki taze anne olarak bizde varız herkes kendi dietini yapıyor birbirimizden destek tavsiye eleştiiri alıyoruz çarşambaları tartı resimlerimiz koyuyoruz sende katılabilirisn aramıza yediklerinin yarısını yiyerek başla mesela :)

vayyyy beee masal hanım seni aklımdan çıkarmamak her an seni düşünmek seninle motive olmak isityorum :) şaka bi yanada ciddiyim yazdıklarını unutmamaya çalışıyorum bu zamana kadar yedimde ne oldu sende şu bilinç var yediğim kg olucak ne gerek var yiyerek alıcagım haz tartıda alacağım hazdan dahamı çok sankii der diyorum
işte ben kendimi gözlemliyorumda ben yemek yerken bu bende kg yapar diye düşünmüyorumya ogözle degilde ayy nekadr güzeldir zevklidir şunu yemesi diye düşünüyorum hep bakış açımı değiştirmeliyim ben bana bir aydınlanma geldi :)

Aynen, bak pazar günü büyük bir alışverişe gittik, eşim markette yeni pişen ve kokan poğaça ve simit yedi yanımda gezerken sonra mantı aldı ve cevizli burma kadayıf aldı, öğlen geldi onları yedi akşam da ona tost yaptım ki yemeyeli kaç yıl olmuştur kimbilir, nasıl koktu nasıl...
Dedim eğer ben bunları yersem ama ucundan ama kıçından, yarına 1-2 kilo fazla çıkarım sonra bir hafta debelen dur eski yere gelmek için, ne gerek var?

Bak şimdi az sıksam 80leri göreceğim inşallah.

Kızım yay değil, akrep.
Yükseleni yay.

Hayatımda tek tanıdığım akrep sensin, bakalım benim kızın yapısı nasıl olacak.

ikinizide maşallah diyorum. devam devam . suyu dayadım başucuma .sabahları hep şiş çıkıyorum.bu hafta suyu 2katına çıkarıyorum.belki faydası olur. akşam ve sabah kilom arasında en az 500 gr var . suyu arttıralım bakalım.

ay nasıl bir zulumdur buya .kadayıf tost pohaça ayyyy

AYYY sen bildiğin işkence görüyorsun masal bu nedir yaa benimkii yapacak bunları varyaaa hııı sinir küpü gezerim heralde günahtır yaa ben yokken yeee anam hiç merhametli değil eşin :) yada seni zayıfmı istemiyor ne
benim burcum akrep ama ben tamamen yaya benzerim akrep kindardır kana kan dişe diş hiçç öle değilim kin tutamam keşke derim bana yapılanı unutmasamm am yok nerde yay gibi rahatımdır genişimdir :) ikizler tanıdığınız varmı hakkaten çift ruhlumu oluyorlarr benim kzı akşma gülüyo tam eşim vidyo ç.ekicek ağlamya başlıyoo biz şok biraz önce yağtığım harekete kahkaha ata ata gülüyodu başlıyo ağlamayaa

Bacım benim evde olmadığım zaman yok ki adam ne yapsın, bi de düşünsene misal senin kilo derdin yok ya da diyete hszır değilsin, aynı evdeki diyet yapıyor diye 2 ay 3 ay sende mi ot kemirirsin yoksa yer misin istediğini? Bir de eşim akşama kadar çalışıp yoruluyor gelince mantı yapma kokar demeye kıyamıyorum, salata mi yesin koca cüsseli adam diyorum.
Hem ben diyetteyken adama neler neler pişirirdim hatırlarsan.
Bı bana moral motivasyon veriyor, diyorum ki bak o mantı yiyor ve sen tadına bile bakmıyorsun ya işte irade bu, bilinç bu, hadi koçum falan.

İkizler 2 akrabam var, ikisini de kardeş gibi severdim şimdi görüşmüyoruz gibi, fazla dengesizlermiş. Ama 12 burca bakmamak lazım hepimiz farklıyız neticede.
Allah güZel yazılar yazsın hepsine inşallah

Sabah; aynı dukan kahvaltısı
Öğlen;hindi göğüs haşlama, yoğurt
2 lt sassy su bitti, 2 lt limonlu su yaptım sabaha kadar ne kadarı biterse kar kardır.
20 kol dambıl çalıştım.

Menü
Sabah
1 simit
Öğle
1 eti form
Akşam
1 kepçe kuru fasulye
Saçma sapan bir menü oldu

Selam kızlar. Hafta sonu çalıştım bennnn Hemde cumartesi sabah 8:30 akşam 8:30 eve gelmem 10:30 oldu sabahın 6 sında kalktım bir de. Öldüm resmen yorgunluktan. Yalan söyleyemeyecğim cumartesi birazcık kaçırdım. pazarda az biraz kaçırdım. Tamam tamam epey kaçırdım 3 haftadır ağzıma lokma bir şey sürmüyordum diyet dışında cumartesi ve pazar biraz biraz tırtıkladım valla. Ama ne yaptım kaçırdım diye öyle boşlamadım bugün kalktım ve kaldığım yerden geri başladım. Hatta 3 gün sırf atak yapıcam. Birde bakalım olursa spora başlamayı düşünüyorum haftada 3 gün b fite gitmeyi düşünüyorum ama bakalım olacak mı. Olursa hemen bu hafta başlayabilirim belki. Biraz hız katsın bana artık yoksa olmayacak böyle. Spor olmadan zayıflanmıyor ya. gerçi yarım saat ama epey kalori harcatıyor. Çocuklarla evde yapamıyorum bende dedim çocukları almadan 3 gün direk spor salonuna gidersem belki olur bu iş. akşama bi konuşucam bakalım eşimle o ne der bilmiyorum.

Masal valla bacım sen gibi irade görmedim. Önünde o kadar yemek varken dayanıyorsun ya ne diyeyim sana bacım valla brovo.
Bu arada ben de Akrep burcuyum kız. Ve evet bütün özelliklerini taşıyorum. Çok kinciyim, yapılanı asla unutmam, mutlaka intikamımı alırım, kimseye güvenmem, zor alışırım insanlara, önce tanımadan kimseye yanaşmam. Çok inatçıyım sonrasında. bir şeyi kafama takarsam mutlaka yaparım. Yani her şeyim tam Ve ben burcumu çok seviyorum. Benim yükselenim de akrep bu arada İyidir iyidir akrep burcu. Tabii Allah sana kolaylık versin bacım.

Menüm
Sabah
1 yumurta
1 dilim dukan ekmeği
az labne
ara
nescafe sütlü
öğle
fırında tavuk
yoğurt
ara
nescafe sütlü
akşam
kıymalı yumurta
yoğurt
sütlü kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…