Eski dostlar burada

15 gün kaldı türkiyeye gelmeme. 1 arpa boyu ilerlemedim.

Karatay yaptım 1 ay. 7 kilo gitti durdu.

Hergün spora da gidiyordum bu ameliyat olmak zorundamıydı şimdi diye ağlayabilirim

GÜNAYDIN hanımlar sa hoşgeldin geçmiş olsun bu arada
kilo işi irade kadar sabırda gerektiriyor kamlumbağa misali herşeye hazırlıklı olmalıo kg direndikçe bizde direnmeliyizz sabret eğer şimdi bi sinirle başlarsan yemeğe hop o 7 kiloda geri gelir sakın sabret

Ben km sayar ekliyorum telefona şimdi.
Kızı alıp parka gideceğim, huysuzlanmazsa her gün yürüyeceğim kanguruyla.tamam diyetle yağ gidiyor ama şekillenme ne olacak?
Madem dikişlerim diye sızlanıyorum, bahane yok yürüyeceğim it gibi o zaman.
Öpüldünüz.

1km 43 dakika yürüdük
Üzerimde 10 kilo ile yavaş yürüyebildim ama ağırlıkla çalışın daha çok yağ yakarsınız derler ya doğruysa eğer ben iyi yağ yakacağım kızla
Hergün artırarak devam etmeyi düşünüyorum havalar böyle giderse.

çok pis kıskandımmmmm yaaaaa. totom sandalye şeklini aldı yaaaa otura otura

valla hiç spor yapmaya niyetim yok ev temizliği bana yetiyo dicemde temizlikte yaptığım yok zeynep bütün enerjimi alıyo oda oda geziyoz masal dediğin gibi ağırlık niyetinede kucağımda zaten bu ara uykusuzumda hep bi halsizliğim var ama senin kzın sokağa alışacağı kesin yürüyüşlerle dediğin gibi aşırı sıcaklar bastırmadan bu fırsatlrı sen kaçırmazsın

kk gezerken gördüm sizinde bildiğiniz şeyler am a hatırlatıyım dedim
alıntıı

Ben birtürlü zayiflayamadigim icin doktorumdan yardim aldim bugün.

Öncelikle bana kesinlikle yasakladigi seyler:

HERTÜRLÜ ekmek
Makarna
Pirinc
Tatlilar/cikolatalar/mesrubatlar
Hertürlü light ürünler (aslinda cok kilo aldiriciymis bunlar)

Sonra aksam yemegini yememenin zayiflattigi gibi bir inanc vardir hepimizde ancak bu cok yanlismis günde 3 ögün yemek sart aksi takdirde vücut alarma geciyor ve yakmayi birakiyor!

Kahvalti Sabah 8:00 de
Öglen yemegi 13:00 de
Aksam yemegi 18:00 de

Bu ögünler arasinda hicbirsekilde kalori almayacaksiniz, tek bir sakiz, kücücük bir seker veya bir elma bile yediklerinizi yakma calismasini yarida birakir! Su ve sekersiz kahve/ cay icmek serbest.

Son olarakda tabii ki rejimin olmazsa olmazi! Spor. Haftanin 4 günü bir saat mutlaka Spor yapilmali.Sporsuz uzun vadeli zayiflamak I-M-K-A-N-S-I-Z bunun bilincine varmamiz gerekli.

Bu ipuclarin hepsi doktorumdan oldugu icin yanilma payi yok güvenle uygulayabilirsiniz arkadaslar.

Bence herkesin yapısı metabolizması falan farklı, adam doktormuş ,sanki peygamber gibi yazmış yazan, yanılma payı yok falan diye.
Ben 2 öğün yiyorum hatta kız doğduğunda tek öğün bile zor yiyordum bugün hesapladım 19 kilom gitmiş.
Kimine bol ara öğünlü diyetler yarar kimine karatay gibi 2 öğün, kimine dukan kimine sebze diyetleri.
Bana mercimek, bulgur anında kilo yapıyor mesela. Kimi bulgurla zayıflıyor.
Önemli olan bence kişinin kendi vücudunu çözmesi, tanıması.Gerisi bana hep aynı hikaye geliyor.

Lafım sana değil böyle dergi sayfasından çıkma klişe ve sanki tek doğru oymuş gibi yazılan yazılara.

Kendimden örnek vererek söyleyeyim ki bana yasak dediğiniz anda bende yemek üzerine hayaller fanteziler başlıyor. Elimde değil hep kek yaptım börek açayım.aman ne diyeti dediğim zaman akşama kadar kahvaltı ile durduğum çoktur.bende ki gibi psikolojiyi de hesaba kalmalı.koca bir tabak makarnayı bir ekmekle yiyen adama kalkıp bir kibrit kutusu dersen olmaz.diye düşünüyorum.

Bugünlü menü
Sabah; aynı dukan kahvaltım
Öğlen; 2 kabak 1 havuç fırında ve yoğurt
43 dak 1km yürüyüş
2 lt su

Yarın diğer grupta tartı günü.
Pazartesi de tartılmak zorunlu orada
Çarşamba da burası için tartılıyorum.
Yani hababam tartı tepesindeyim, garibim tartımın pili bitti bitecek bir aydır inliyor, cumartesi unutmayayım da pil alayım çok yıprandı benden yana bu ara.

Yakar aynen yasagin tatli gelmesi konusunda bende sikintiya gelemiyorum hani disiplin icin bi planin programin olsun diyolar ya kizlar haklilar ama ben bole disiplinden sikiliyorum plandan prigramdan relaks rahat olmaliyim diet iskence gibi degil zevkli olmali benim icin ne yicem plani hazirligi beni kasiyo ben zaten mutfaga girmekten nefret ediyorum yemek yapmayimda ne yaparsam yapiyim

Ben cımartesi aşağı yukarı yiyeceklerimi topluyorum haftaiçi hangisini istersem yiyorum ama dolapta seçeneklerim oluyor ve zararlı bir şey almıyorum. Hoş eşim alıyor o ayrı ya neyse. Yoksa öğün öğün listem yok ama bilmiyorum bence zayıflama ciddi disiplin işi.
Öte türlü aylarca yıllarca insan şişman kalıyor. Ben yayım, kurala kanunA gelemem ama zayıflamaksa konu benim gibi iradesiz motivasyonsuza kurak yasak şart.
Hani 3-4 kilo fazlan olur, yavaş yavaş dersin her seyden yersin ama benim gibi kiloda olup herseyden yiyeceğim lüksü olmamalı insanın.
Ne bileyim ben biraz acımasızım kendime karsı sanırım.

Masal sendeki disiplin müthiş. İnanki hem çok kıskanıyorum hemde çok saygı duyuyorum. Gel görki benim ve GIRGIRINA gibi insanlarda bu iş ters tepiyor.
Disiplin otorite dedin mi tersini yapasım geliyor. Yeni bir müdür geldi. Adam durmadan mesai ye uyun diyor. Banada bir sıkıştırıyor bu konuda. Adam daire de olunca ha bire kaçasım var şuraya mı gitsem buraya mı diye dışarı işi uydurup duruyorum.adam olmayınca da yayılıyorum masaya. Garip işte.

Menü
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta peynir
Öğle
1 ayran 6 kaşık ıspanak 1 dilim tam buğday ekmeği kara lahana salatası
Akşam
1 servis kaşığı pilav et sote havuç salatası
Spor 1/2 saat yürüdüm

selam kızlar. dun menü yazamadım ama benim menüler hergün aynı valla. sabah yumurta aralar ayni oglen tavuk aksam ya tavuk ya kıymalı yumurta. hafta sonu biraz sebze çorbası yapip sebze günlerinde onu yiyeyim dedim. diger türlü sebze günlerinde ya bir biber iki domates yiyorum. bu arada is yerinin catısında öglenleri yürümeye başlıycam inşaallah. eger yapabilirsem gunde yarım saat yuruyecegim ki bana iyi gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…