günaydın hanımlar
istanbulda yağışlı yakarcım zaten benim nezman dışarda işim olsa bi yağmur sanıırım busene 5 ker yağdı desem 4 yağmura denk gelmişimdir dışarda yine ıslağım vergi dairesindeydim memurdan bi evrak alıyorum ama istediğim yazı değil konuşurken ederken biri girdi kapıdan boy pos karizma yakışıklıda bişey giyim kuşam 10 nuımara 5 yıldız tabi beni bekliyo memur anlatıyo bana devlet yanlış yapmaz falan filan ben yok diyorum düşen borcumuz yok falan derken bu yakışıklı araya girip sen muhasebe okumuş kızsın bak şu gözükmez burdan anlıycan filan derken ben teşekkür ettim nedemk elifcim diyerek teşekkür ettiii ben oara çocuğu hatırldım ama ismini hatırlayamdığım için çıktım odadan yol boyuncada yaaa bu bizim okulda ki şu diymiydi bu nası bu hale gelmiş evrim geçirmiş diye diye bi yandan kendime söleniym evrim bende ters işlemiş bakımsız üst baş ayrı suratım uykudan yeni kaklmış ayrı saç yağmur yemiş ıslak çok utandım kendimden yaa bakımm insana kendini iiyi hisetiren bişey bikez daha anladım ama işte şahsen ben düğün dernek gezme buluşma toplantı olmadımı 7 /24 makyaj bakım ful biri değilim benim arkadaşlr markete giderken bile kıyafet değiştirir dii ya zaten ben nezman paçoz kılıklı olsam tanıdığa denk gelriim yaaaaaaaa
hele şu sabahın 7 sinde iett deki model kılıklı makyaj saç maşalı giyim uymlu hatunlara imrenmişimdir oldum olalı
dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle 2 kase yoğurt 1 tabak dolu dolu bezelye
akşam 1 sütlü nescafe
spor 2,5 saat antreman
hanımlar sizn bu kilometre hesaplrını benim anlıycağım dilden misal 10 km kaçç saat yürüyüş oluyor koşar adım
winston dün 900 mekik çektim diye yazmışsın ya bende bir haset bir çekememe
hemen bugün başlıyorum 300-500-900 diye arttırarak gideceğim. sen yaptıkça yaz ben çok pis hasetleniyorum.
gırgırına ip atlama çok iyi ama nerde yapacaksın ki . burda park yok evde yapsam alt kat komşu av tüfeği ile kovalar beni .en iyisi spor salonları.
tatlım bataniyeyi katla 4 e ser üsütüğne çık zıplaa ses olmuyorrr olmadı bi bataniye daha katla koyyy zemini kalınlaştır ses gitmezz aslında trambolin çok iyi ben başldımda salona gidiyorum diye yapmıyorumm ucuzda tarmbolin aslında 70 lira falan hiç seste olmuyor
he
o bir şey mi be kızlar 20 dk yürüyorum sanırsın hüseyin bolt olmuşum. aferin yakar nede güzel yürüdün bir çikolatayı hakketin diye kendimi ödüllendiriyorum.
sonuç kamyon tekeri gibi bir toto , düdüklü tencere yutmuş bir göbek.
He bu arada geçen gün tv de bir spor hocası vardı. Adam dedi ki koşmak yürümekten daha fazla kalori harcatır evet ama yürümek daha fazla yağ yakarmış. bilmem doğru mu. ama bana mantıklı geldi boşuna mı herkez yürüyün diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?