Eski dostlar burada

günaydın hanımlar
istanbulda yağışlı yakarcım zaten benim nezman dışarda işim olsa bi yağmur sanıırım busene 5 ker yağdı desem 4 yağmura denk gelmişimdir dışarda yine ıslağım vergi dairesindeydim memurdan bi evrak alıyorum ama istediğim yazı değil konuşurken ederken biri girdi kapıdan boy pos karizma yakışıklıda bişey giyim kuşam 10 nuımara 5 yıldız tabi beni bekliyo memur anlatıyo bana devlet yanlış yapmaz falan filan ben yok diyorum düşen borcumuz yok falan derken bu yakışıklı araya girip sen muhasebe okumuş kızsın bak şu gözükmez burdan anlıycan filan derken ben teşekkür ettim nedemk elifcim diyerek teşekkür ettiii ben oara çocuğu hatırldım ama ismini hatırlayamdığım için çıktım odadan yol boyuncada yaaa bu bizim okulda ki şu diymiydi bu nası bu hale gelmiş evrim geçirmiş diye diye bi yandan kendime söleniym evrim bende ters işlemiş bakımsız üst baş ayrı suratım uykudan yeni kaklmış ayrı saç yağmur yemiş ıslak çok utandım kendimden yaa bakımm insana kendini iiyi hisetiren bişey bikez daha anladım ama işte şahsen ben düğün dernek gezme buluşma toplantı olmadımı 7 /24 makyaj bakım ful biri değilim benim arkadaşlr markete giderken bile kıyafet değiştirir dii ya zaten ben nezman paçoz kılıklı olsam tanıdığa denk gelriim yaaaaaaaa
hele şu sabahın 7 sinde iett deki model kılıklı makyaj saç maşalı giyim uymlu hatunlara imrenmişimdir oldum olalı

dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle 2 kase yoğurt 1 tabak dolu dolu bezelye
akşam 1 sütlü nescafe
spor 2,5 saat antreman

hanımlar sizn bu kilometre hesaplrını benim anlıycağım dilden misal 10 km kaçç saat yürüyüş oluyor koşar adım

km ler bölük pörçük benimkiler. sabah öğle 20 dk falan oluyor benim yürüdüğüm yol. 4 defa yürüsem 6 km yapacak 80 dk yürümüş olacağım .

Tünaydınlar

@Gırgırına, bacım senin yemen de garip, yememen de yahu, aynı ben İnsan evladı bir nescafe ile tüm akşamı, geceyi nasıl geçirir yahu? Ama aynı insan evladı yeri gelmiş yemediğini de bırakmamıştır sofrada Tabii sağlıklı falan değil ama insan istedimi bir bardak suyla bile duruyor, gözünü kararttımı da bir kilo baklavayı mideye bir off demeden sokuyor. Her şeyin başı irade işte.
Km hesabını ben telefona yüklenen bir programla eşime yaptırmıştım. Bizim parka evden gidiş 1.700m, dönüşle birlikte (ee tabii parkta yatmayacağım, elbet döneceğim- beyin bedava )1.700 daha etti kafadan git-gel 3.400. Parkta da her tur 1.500 m. 3 tur falan atıp, eve dönerken de biraz yolu uzatınca kafadan 8km oluyor. Bazen oradan pazara, şuraya buraya uğrayıp ya da bir tur daha atıp 10km yapıyorum. Süre olarak 2 saati buluyor. Ama koşmuyorum. Hızlı tempoyla yürüyorum.

@Yakar; sopalı sporuna bayıldım gülmekten Ama kendimde pek işe yarar sanmam, ben zopayı da yerim, gider pişkin pişkin kaçamağımı da yaparım. Sonra bakmışsın ben dayak arsızı olmuşum, günde 3 kez zopa yemeden işim gücüm rast gitmiyor falan Mekik kardeşliğini kuralım yeniden. Ben çarşambadan beri eskiye döner gibi oldum. dedim yahu ben nasıl öyle uzun süre ve çok çekiyordum, aklıma geldi Hürrem'i izlerdim bir yandan çekerdim, baktım tvde gene Sülüman var, açtım bacakları Sülüman'a doğru, 1-2-3 derken bayağı kaptırmışım. Dün de bir kanalda bizimkiler vardı gece yarısı. Onu seyrede seyrede epey çektim. Sabri Bey sağolsun hem güldüm hem "pis musibet" dediği kedisine sırıtıp mekik çektim.

Bugün hava o kadar yağmurlu, kapalı ve mızmız ki, regli de bahane ederek bugün mekik sayısını ve egzersizlerimi arttırıp yürüyüşü iptal edeceğim.

Sezen bacı nerelerde yahu, minnoş da anası gibi spor tutkusuyla dünyaya gelmişse, dur durak bilmeden sezen bacıyı zorluyordur belki

winston tatlım benim nacizane bir tavsiyem olacak 10 lira ver bi atlama ipi al ip atla bacım 2 saatin yürüyüşle geçiyor vakit zaman harcıyorsun bari harcadığın kaloride artsın misal yanımda kadın koşu bandında 1 saat yürüyor hızlı tempoda bense 15 dk zor nefes alırcasına koşuyorum ve aynı kaloriiy yakıyoruz ben ter içinde kalırken onun yüzü nemlenmiş daha yeni telemeye geçer oluyor demem okii vakti iyi değerlendir tatlım

1 saat yürüyüş sporda 250 calori yakmak var 30 dk koşuda 400 calori yakmak var
senin biiskletin vardı oda yürüyüşten daha iyidir

sütlü nesacefe tok tutuyor ama öğlenleri iş yerinde yemek oluyor az yemeği becermiyorum dolu dolu tepeleme 1 tabak yiyince yoğuryta aynı şekildee tıka basa yiyince bari akşamın hakınıda yedim hesabı içimi rahatlatıyorum sizn bu mısır püslükü ne iş yarıyor bu arada duydunuzmu bilmem hergün yapılan spor tavsiye edilmezz vücut alışkanlı kazandığı için daha ço etki etmesi için aralıklı günlerde yapılmalıu yada devaömlı yapaılan spor türü değiştirilmeli ymişşşşşşşşş :)

Son düzenleme:
winston dün 900 mekik çektim diye yazmışsın ya bende bir haset bir çekememe
hemen bugün başlıyorum 300-500-900 diye arttırarak gideceğim. sen yaptıkça yaz ben çok pis hasetleniyorum.
gırgırına ip atlama çok iyi ama nerde yapacaksın ki . burda park yok evde yapsam alt kat komşu av tüfeği ile kovalar beni .en iyisi spor salonları.

tatlım bataniyeyi katla 4 e ser üsütüğne çık zıplaa ses olmuyorrr olmadı bi bataniye daha katla koyyy zemini kalınlaştır ses gitmezz aslında trambolin çok iyi ben başldımda salona gidiyorum diye yapmıyorumm ucuzda tarmbolin aslında 70 lira falan hiç seste olmuyor

iyi fikir kız. ara hole koysan süper olur.

İp var bacım, eliptik alınca yanında beleşe verdiydiler ama ben nere sakladım bakmak lazım, belkim bahçeye falan bile gömmüşümdür, sırf atlamayayım diye Çok haklısın bacım dediklerinde de, ben farklı bir çatlağım yahu. 33 yaşında kadınım, kendimi kandırmadan spor yapamıyorum ben bacım ya. Yürüyüşte misal, takıyorum kulaklıkları kulağıma, gözlükleri gözüme, bangır bangır müzikle hayallere dalıyorum. Suratta bir gülümseme, popoda bir sallanma, aptal aptal hareketlerle öyle bir yürüyorum ki bazen 3 mü 4 mü 5 mi tur attım birbirine karıştırıyorum, o 2 saat bana o kadar keyifli ve hızlı geliyor. Ama eliptikte mesela, 5 dakikayı geçemiyorum. Tv karşısında da olmadı, elime kitap aldım gene yok. Mesela parkta koşmayı da deniyorum, 100 metre sonra off yeter diyorum. Böyle benim yaptığım spor beni yormayacak, plates gibi, yürüyüş gibi, yattığım yerden mekik gibi, aerobik gibi. Öte türlüsü bende "len Winston sen spor yapıyosun kızım, kendine gel, hemen dur" ikazı veriyor Ne bileyim rahatsız biriyim ben yahu, ruhum bile tembel, koşmaya, atlayıp zıplamaya gelemiyor Çok haklısın o ayrı ama ben "yaparım ben bunları " dersem, ciddi yalan söylemiş olurum

he
o bir şey mi be kızlar 20 dk yürüyorum sanırsın hüseyin bolt olmuşum. aferin yakar nede güzel yürüdün bir çikolatayı hakketin diye kendimi ödüllendiriyorum.
sonuç kamyon tekeri gibi bir toto , düdüklü tencere yutmuş bir göbek.

O ne ki, ben geçen 30 nisanda eşime koşup "çabuk çerez tulumba alalım, kutlamamız lazım bugünü" dediydim, adam da "ulan gene hangi özel günü unuttum acaba" diye bakakalmıştı. Dedim yarın 1 mayıs, bugünü kutlayalım. Ertesi gün de eşim çalışmıyordu, dedim asıl bir mayıs bugün şimdi kutlayalım Adam dedi 1 mayısı da çerez, tatlıyla kutlayanını hiç görmedim Dün gece koşarak gene gittim yanına dedim bugün ayın kaçı. Adam 8i dedi. "Koşş kutlayalım" dedim. "Neyi? " dedi. Bilmiyorum, dünya gırtlağını tutamayanlar günü olsun, maksat kutlamak, hadi çerez, tatlı neyin alalım dedim Allahtan beni dinlemedi de kepeği sütle karıştırıp tatlı taklidi yapan dukan helvası yedik.
Bu ödüller, bu kutlamalar her evde var demek

Ya sporu severek yapan kim vardırki dicem sezen geldiii aklıma ama oda imkanı zamanı yokya ondan daha cazip geliyor bence
bende çok yorulduğumda sinirenmeye başlıyorum bi anda geriliyorum ben nekadr aptalım yemeseydim şimdi telemiycektim ben nekadra salağım işkence yapıyom kendime hem yediriyom hem spor yaptırıyorum her sene aynı terane yaz geliyo zayıfla kış geldi yee spor arkadaşla yapıldımı sohbetin anasını ağlata ağlata ne kadar yol alıyosun farkında olmuyo insna ama tek başına yürümek çok zor geliyor bana yapmadım değil ama 1 haftadan fazla yapmadım eve biisklet aldım ama yok salonun tadını vermiyor kalabalık ya içten içe herkes birbirin poposuna bakıyor kaç kalori yakmış ne kadar terlemiş kaç kilo vermiş bu ay derkenn gazaa geliyorsun bazılarınada gıcık oluyrsun ama 10 dk koşubandında 15 dk telefonla kenarda konuşur 15 dk bisiklettin üstündedir am çenden muhabbetten 5 dk pedal çevirmiştir bilmiyorumda evlenince zayıflıycam dahadsa böle bi udum var nedense kendi mutfağım kendi hazırladığım yemekler destek olan bi koca akşam 12 sonrası spor derken zayıflarım ben yaa :)

dün yemek sitelerinde diyet yemek ararkene gördüm nar gibi kızarmış şişmiş bir açma tarifi:18: oy anam oy .
yemeyeceğim bari yedireyim derdine düştüm. akşam gider gitmez yaptım. onları yiyişini izledim delilik paraynan mı

Menü
Sabah
1tost şu ekmek taklidi yapan light şeylerden
Domates salatalık
Ara
1Türk kahve si 45kalorilik bitter
Öğle
1 kase Nestle şeyi
Akşam
Kuru patlıcan ve biberi haşlayıp tavuk parçaları ile salata yaptım
Spor olarak 3km yürüyüş akşam azıcık hava açtı öyle yürüdüm
Mekik çekersem yazarım
Herkese iyi akşamlar

selam kızlar.
dünden beri yazamadım bir türlü benim huysuzlar yüzünden.

gırgırına bacım tavuk salata diyetini sormuşsun ya bacım. Valla güzel kilo verdiriyor. gel pazar beraber başlayaım. ben 1-2 hafta aralıksız yapamam ama 2 gün onu yaparım 1 gün ara veririm. sonra yeniden devam ederim. Ben kıvırcığımı falan yarın doğrar hazırlarım. yoksa gün içinde salata yapmaya vaktim olmuyor. Spor konusunda benim fırsatım yokken de ben spor yapmaya bayılıyorum kızlar. Ama yalnız yapmayı seviyorum öyle yanımda kimse olmayacak. kendim yürüyücem, yüzücem. ben yüzmeye giderken salonda kenara geldiğimde soluklanıp tekrar yüzerdim orda da arkadaşları ile gelen hatunlar havuzun içinde kenarda 1 tur yüzüp tam 20 dakika sohbet ederdi. hele bi tane kilolu hatun vardı. kardeşim kız 3 ay falan zayıflamak için yüzmeye geliyordu hatunun 1 kere yüzdüğünü görmedim. e bu su sihirli su değil ki girince inceltişin. devamlı da bir kilo muhabbeti yapıyor. ben kulvarın kenarına her yaklaştığımda şimdi bunun ayaklarından tutup suyun içine çeksem acaba yüzme biliyor mu görmüş olurum diye plan yapardım.
Hayır bir de sanki tuhaf olanı ben yapıyormuşum gibi devamlı dik dik bana bakarlardı.

yakar seni gerçekten çok istikrarlı gördüm bu sene bitecek bacım bu iş. artık fit olacaksın bence sen.

Winston hergün 10 kilometreyi gördükçe kıskançlıktan çatlıyorum bacım ben burda.

Yarın 2 çocuk doğurmuş ama vucüdunda gram yağ olmayan. 1 kilo aldı mı vermeden durmayan arkadaşım gelecek. onu görünce inşallah biraz daha kendime gelirim.
bu aralar havalar da hep kötü oğluşu alıp yürüyücem diye hergün niyetleniyorum ama bu havalarda çıkarılmaz ki 2 aylık kuzucuk da.

He bu arada geçen gün tv de bir spor hocası vardı. Adam dedi ki koşmak yürümekten daha fazla kalori harcatır evet ama yürümek daha fazla yağ yakarmış. bilmem doğru mu. ama bana mantıklı geldi boşuna mı herkez yürüyün diyor.

mantığı neymiş pekii şu olabilirmi acab vücut 20 dk sonra yağ yakımına geçiyor millet 15 dk koşup tam yağa yakacakken bırakıyor yürüyüşte en az1 saat yürüyen yürüyor bu olabilirmiki anam her dr dediği her dietisyenin dediğide farklı hepsi ayrı bşey söylüyor am ben şunu bilirim ter akmadımı pestilim çıkmadımı o spor beni ttamin etmez
sezen tama tatlım ben başalıyorum zaten akşamlrı salata tavuğa bugün yedim bile am öğlenleri diete uygun menü olursa yerim yine

bugünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle 2 tabak melemen
ikindi kıvırcık salata tavuk
akşam 1 avuç leblebi

Üç kilometrelik koşu ile üç kilometrelik yürüyüşün aynı miktarda kalori harcamanızı sağladığını biliyor muydunuz?

Aradaki tek fark yürüyüşün koşuya kıyasla daha uzun sürmesi. Fakat bilimsel araştırmalar yürüyerek daha fazla yağ yaktığınızı gösteriyor.

Bir başka güzel haber ise yürümenin kalçaları ve bacakları çok daha iyi ve hızlı biçimlendirmesi. Yürüyüş sırasında yapılan hareketler vücudun alt bölümündeki kasları uzatıp güçlendirirken kalçalara da son derece etkili bir egzersiz sağlıyor.

Fitness uzmanı Joanna Hall "Dümdüz ve sıkı bir karına sahip olmak için yürürken kalçanızın iki tarafında birer bardak su taşıdığınızı hayal edin.

Amacınız bardaklardaki suyu taşırmamak olmalı yani yürürken kalçalarınızı sallamamalısınız.

Buna dikkat ederseniz karın kaslarınız güçlenecektir" diyor

Sezen okadar çok başlayıp yarım bıraktım ki bu benim dünya daki son şansım mış gibi düşünüyorum. Yapacak kafaya takacak okadar şey varken ben hala kilo ile uğraşıyorum.ne bileyim bir dil öğrenmeyi kafaya takmalı onu ogrenmeye çalışmalıyım diye düşünüyorum . Hayat çok kısa. Yeni hedefler bulmalı yım diye düşünüyorum.

selam bacılar
malum haftasonu temizlikten sonra baygın gibi yatmışım.1 çay keyfi yapıp mekik için çalışayım. yakayım şenlik ateşini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…