Eski dostlar burada

winston öyle deme kız .tayinimiz çıktı sivas'ın biir ilçesine çıktı. soğuk imkansızlıklar yüzünden yürüme neki tek aktivitem nefes alıp vermek.bugün azıcık güneş çıktıda eve yürüyerek gittim. kar küreme araçlarıyla işe geldim bu sene .o parkın fotosunu çek çerçevelettir evin en güzel yerine as .

tatlım çig köftede nekadr 1 kgmu tam porsiyonmu yarımmı 1 adetmi bi ısırımlıkmıı :) mikatar zaten biz bu hale getiren yaa yoksa her insna pasta ttatlıı ekmek çikolata kızartma yiyor

Yarim porsiyonu 2 kisi yedik porsiyonda 10 tane varsa 5 tane yedim sanirim ama lavasla degil marulla

Winston bende rüyamda seni gördüm. yani seni değilde buraya bir şey yazıyormuşsun. yarım muz yedim diye. Bende şaşırıyormuşum bu kız dukan yapıyordu yemez böyle şeyler diye. Sende cevp olarak yavaş yavaş alıştırıyorum bünyeyi hem muz protein falan diyormuşsun. Sabah kalktığımda gece 4 te yatmamanın aptallığı ile acaba gerçekmiydi diye şöyle bir geçmişe bakındım. Sonra benim gece yatmadan yarım muzu nasıl bir iki saniyede farkına varmadan yemememin verdiği suçluluk olduğunu anladım.

Menü
Sabah
1yk lor tuz suz
1haşlanmış yumurta
Salatalık domates
2ince dilim salam çok ince idi vallahi
Öğle
1 mantar ve 1dilim salam ile yapılmış omlet
Ara
6-7 tane kuru üzüm
Aksam
2 yk yoğurt
Domates le kavrulmuş bol ıspanak
Çok açlık duyarSam ,1 tane kuru incir
Gelelim spora gidiş geliş lerle 1 saat yürüyüş
Herkese hayırlı akşamlar

Mideye sokulanlar;

sabah; 2 kaşık kepek, 2 yumurtadan omlet
akşam; 2 kase dukan yoğurt çorbası, 4 tane İnegöl taklidi yapan çıbık köfte
gece; bim sakızı
bitki çayı; mısır püsküllü çay
su; 2.5 litre
yürüyüş; 9km
egzersiz; mekik ve dadaşları grubu * 3 set

@Yakar;
Sivas neyin seni durdurur mu bacım, senin mekik aleti yanında olduktan sonra Sivas bile olur sana en moderen spor tesisi Dün eşim mekik aletinin altına geçti, adam 50 çekti, suratında kabız olmuş eşek görüntüsü çıktı, şaftı kaydı Dedim içimden "herüfe bak, biz yakar bacı ile günde 1500-2000ler arası kapışır dururduk, adama bak tırt çıktı" Gerçi bana da o günler pek geçmişte kalmış gibi geliyor bacım ya. Şimdi günde 3 set 200den taş çatlasa 600 çekiyorum, eskiden bir seferde 1000 bile yapardım. Şöyle gaza gelsem, günde 2000 mekik çeksem, hiç aksatmasam, bir ay sonra hulk olsam, geleni geçeni dövsem, ahh çok mu şey istiyorum rabbim?

@Se_zen;
Dukanın en sevimsiz yanı meyvesizliği yahu. Geçen kiraz çıkmış pazarda, eşimi arayıp "bu gece günaha bulanalım mı? biraz kiraz alam mı?" dedim. "Dukan amca der ki; ömür boyu kiraz, incir, muz yasak, alamazsın asla" dedi. Dedim Allahın Fransız'ı kirazı ne bilsin, hoşşt ordan, bilse hep yiyin, bol bol yiyin derdi Neticede almadım, yemedim ama 3. evreye geçince şu üçü hariç diğerlerine kavuşacağım ve de adağım var, elimde meyve önce 40 göbek atıp sonra yiyeceğim.

Herkese güzel bir gece diliyorum

AH Winston mekik aletini görünce anam ın oynaşını görmüş gibi oluyorum. 500çeksem karda görüyorum o gün kendimi 1500-2000nasıl çekermişim
Tek teselli eve yürüyerek gidip gelme

sezen: 63,000
ebah234: 65,200
yakar :64,900
winstonlight: 68.900
gırgırına : 85,500

günaydın kalın belli hatunlar
tartıldım ve mutlu oldum kg vermişim son haftalrdır hep 86,800 lerdeydim sonra başaldım yemeğe sonra başladık berabert diete 4 gündür dietteyim açıkcası 88 lere çıkmışım diye beklerken 85,500 görümce bi sevindimmm hemen akabinde üüzlüyorum yahu sevindiğim şu kiloya bak 85,500 takımdaki hatunlar herallde eve kendini kilitlerdi diyorum

bu arada kilo çizelgesinde sezenle winstonun kilosunun arsında 5,900 görmek okadar aşırtıcıki benim için ben hatılıyorum sezen 50 winston 90 yani 40 kilo fark olmuşmu 6 kgg winston aman nazarlara gelme bacım kız az anlatsan zayıfladığında lan tepkileri senin değişimi,ni annenin komşuların şaşaırmalrını kız anlatta biraz kıskananalım yaa
dünkü menüm

sabah 1 nescafe
öğle 1/2 tavuk çorba,1 tabak yeşil fasülye,1 kase yoğurtt
ikindi 1 bardak sütlü nescafe
akşam 1 tabak kıvırcık salata

( misafir vardı çay aburcubur derken canım çok tatlı çektii yediğim 5 adet burçak bisküvüt) yemez olaydım

spor : evde 2 saatlik temizlik size bu normal gelebilir ama iş yapamayan biri olarak nefret ediyorum ev sil süpür toz all temizliği severk yapan insanlarad ahastaymış gözüyle bakıyorum bence kimse ev işi yapmaktan zevk almamalı ben çok sinirli ve gergi,n olurum hüseyin hep der ne olduu niye canın sıkın suratın asık , iş yaptım dana ne olsun derim geriyo benii

Son düzenleme:
kilo bildirimini yeniledim bacılar
sezen: 63,000
ebah234: 65,200
yakar :64,100
winstonlight: 68.900
gırgırına : 85,500

Sezen kk formunda tavuk salata kilo verenler formunda gördüm yazılarını nasıl kilo verdirdimi baya izlenimlerin nelerdir formda bİr çok kez denediğin falan yazıyordu genelde hanımlar hep başlamış ama sonlarını verdilermi vermedilermi okuyamdım yazmadıkalrı için
bende dün okudum biyerde yine dr diyorki salata tek başına kilo verdirmez hatta salatayı yerken ara ara su için midenizde süpürge görevi yapar diyordu

Son düzenleme:

tavuk salata iyi kilo verdirir.tavuk hem tok tutuyor. sadece sossuz salatalar taş çatlasın 150 kalori hem hafif hem doyurucu dukanın ps günkeri gibi işte.

Yakar onu fark ettim evt gerçekten tok tutuyor zaten yavan adamın iştajını kaçırıyor :) ama bi şeyi sürekli yemek iskenderde olsa bu sıkıyor bıktırıyor yaa

Yakar onu fark ettim evt gerçekten tok tutuyor zaten yavan adamın iştajını kaçırıyor :) ama bi şeyi sürekli yemek iskenderde olsa bu sıkıyor bıktırıyor yaa

maalesef öyle 1 hafta tavuk salata bir hafta başka bir şey yapabilirsin.

Burda diet günlüklerinde 60 kg civarı veren bi bayan vardı taliin diye oda öyle yazmış her hafta başka bi diet sürekli değiştirdim diyee bakalım şu ara karabuğday dikkatimi çeker oldu onu bi deniyim diyorum

mantıklı bıkmadan bunalmadan yapılır aslında

Tünaydınlar

@Gırgırına; bacım millet şaşırdı falan hep aynı klasik zayıflayan şişman muhabbetleri işte En komiği birbirimizi bir sene görmediğimiz bir iş arkadaşım vardı, bir gün eczanenin önünden beni alacak, bekliyorum. o beni arıyor, nerdesin diye ben onu arıyorum nerde kaldı diye. En son dedim eczane önündeyim, o da dedi "ben de arabanın içinde oraya bakıyorum, orda sıska bir japon var, sen yoksun O gün de saçları tepeden toplamışım, güneş gözlüklerim de çekik çekik, suratta küçülünce koca ağzım bile küçülmüş, adam beni japon sanmış Ee yaklaşık 25 kiloluk değişimden sonra inanamamıştı. Eş, dost, akraba beni her gördüklerinde "artık yeter" diyorlar. Hani, yeter artık kilo al biz gibi şişko ol der gibi Ama herkesin söylediği tek şey "Winston eskiden de uzun inceydi zaten". Ben 3 sene hariç hep gerçekten de 38-40 arası 68-70 insanıydım. Ne zamanki evlilik önceki depresif olaylar ve sonrası derken ben o zaman şişman oldum. O yüzden bizim akrabalar falan çok iplemedi beni Anneannem geçen bana "kız Winston, sen zayıflayınca teninin bile rengi açıldı, sen eskiden esmerdin, şimdi pamuk gibi olmuşsun" dedi Yani ey kilolar, sen nelere kadirsin 5 kilo daha versem Rus gibi sarışın olacağım demek
(Allah kavuştursun, geçen yazacaktım unuttum, kardeşine hayırlı teskereler şimdiden bacım.)

Bana erken gelen reglin bahanesine sığınmadan beni günlük yürüyüşüme gideyim, hazır güneş de çıkmış, gözlüklerimi takıp japon taklidi yapa yapa halkın arasına karışayım

Hepimize güzel, bol güneşli, sporlu bir gün diliyorum

iş yerine ara öğün getirmedim bugün. bir açlık bir halsizlik başladı bende eve nasıl giderim telaşı başladı valla.

Sabah kalk evi topla kucuk hanimi gune hazirla onun kahvaltisi,kendi kahvaltim evi gunluk supur anneanne gelsin hazirlan spora git,gel aksam yemegi hazirligi yap kucuk hanimla ugras yedir uyut oyna simdi biraz totom yeryuzu gorsun son 25 dak.pamuk kiz uyansin ara ogun hazirla yedir oynat es gelsin ona hizmet kizina hizmet kucuk hanim uyusun anne artik yeter dokunmayin bana desin kendini koltiga sessizlige atip otursun....
Bugunku menum
Sabah
Herzamanki kahvalti

Ogle
Aksam yemegi ic harcinin kalani

Aksam
Kozde karniyarik ic harci kiyma kendi suyunda ve yaginda yapildi

Bu arada vucut kilo vermeye 1 ay sonunda direnc gostermeye basladi....sindirimim durdu....kalan 5 kg.nasil gidecek bilemedim.....

Menü
Sabah
1yumurta
2yk lor
Domates salatalık
1 çimdik ekmek kendim yapıyorum uzun zamandır
2ince dilim salam
Ara
Bim deki Coco star gbi şey
Öğle
Tavuk sarma 1yumurta sabah kızım yemedi onu yedim
Akşam
1kase cacık
Tavuk sarma
Çok az tavuklu ekşili çorba
3km yürüdüm
Winston 8-10km dedikçe öldüm burda
Ev ile iş yerinin arasını bugün arabayla ölçtürdüm eşime 1.5km imiş
Hergün 4kere yürürsem daha ne isterim ya
Herkes e iyi akşamlar

Günün bildirimi;

sabah; dukan ponçikleri + 2 yumurta
akşam; dukan yoğurt çorbası, tavuk sote, roka yaprakları
gece; dukan helvası + bim sakızı
spor; 900 mekik + abuk sabuk bir çok egzersiz + 9 km yürüyüş
su; 3 litre
bitki çayı; mısır püskülü

Herkese güzel bir sabah diliyorum şimdiden

herkese günaydın
berbat soğuk kasvetli bir güne uyandım gene. allaha isyan değil haşa ama moralim bozuluyor. 9 ay kış resmen diğer 3 ayda yaz taklidi yapan kış gene
yürümek hayal oldu bugün. eli mahkum emektar mekik aletini yıkayıp yağlayıp çıkarayım. bu düdüklü tencere yutmuş göbek anca mekik ve sopa ile erir. 100 mekik çekip acıdan inlerken bir kişide elinde sopa ile vuracak totona totna dahada yiyecek misin homini gırtlak diye. alsana alsana diyecek. yok başka türlü imana gelinmezde ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…