- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
günaydın
herkes uyuyor galiba.
Işe yürüyerek geldim. Baya iyi geldi valla. Kiloların gitmesi beni acayip mutlu ediyor valla.
maşallah yağın az kaldı ama iiy veriyorsun boyun kaçç kaç beden pantolon giyiyorsun yakar
boy 1,55 canım ya
40 beden giyiyorum
yaza çok az kaldı birde dizimden dolayı fazla kilolu olmamam gerekli. Birde yaş geçior gitgide zor veriyorum kiloları.
tama boy çok uzun değil ama 40 beden normal şişma<n bi bayn değilsinn vücut tipin nasıl
bende 46 ydım şimdi üzerimdeki 42 bedenb patolanda bi mutluyum sanrım 40 beden pantolan giysem benden mutlsu olmaz 906090 olduğumu idda edebilirm yanii
hım şimdi daha iyi anlıyorum seni az bi kg var ama o kg tamamne belde vuct biçimnsiz duryor o yüzden göze batıyor anladım arkadaşım mekik senin ilacınmış ama göbek heraketleirnide yap yere yatıp bacaklar aşağı yukaraı yana aç kapa göbeğid ebol bol çalıştır
benim kg tüm vucuda dağılıyor am ğöğüslerim büyüktür o yüzden giyinmekte bende çok zorluk çekiyorum süt tarfımda kilolu olduğu için çok geniş duruyorum ama hantal durmuyrum onla avunuyorum işte
merhaba alın aranıza benıdeBugun bende alkali diyetıne basladım
derya hoş geldin bize taze kan lazım şekerim ama baştan konuşalım biizm gurubun prensibi bahane yok eleştiri çok yedim kaçırdım ay misafire hazırladım günüm vardı şu oldu bu oldu yazdığın an bizide etkilersin olumsuz ruh halinle o yüzden senden ricam gerçekten kararlı disiplinli vede aktif bi üye olucaksan hoş geldin diiym şimdiden
hoşbulduk.. Bahane yok haklısınız yeter artık zaten bu ısın bahanesı kalmadı acil zayıflamak geerek
çalışıyorum masa başı yuzünden kılo veremıyorum sporada ihtiyacım var 92 den 73 e düştüm sonra aldım 79 dayım suan. Ama veremıyorum ya oturmaktan yada duzensız yemekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?