Eski dostlar burada

Tünaydın bacılar;

@se_zen; bulduğun şeye sırıttım valla, kalçalarda su varmış da dökmeyecek gibi sallamadan yürünecekmiş ya Az önce istemeden yaptım valla.
Dün gece benim koca benim reglimi kutlamak için (pisboğaz adama regl bile bahane işte ) biraz bir şeyler almış, ben de ucundan tırtıklayınca akşam sinameke içtim. Sabaha kadar tuvaletle dert ortağı olduktan sonra sabah dünkü kilomla aynı olduğumu görüp kocaman bir "ohh" çektikten sonra normal hayata geçiş yaptım. Neyse biraz önce yürüyüşe gittik, tam dönüşte benim bağırsaklara bir sancı, bir gaz "anaaa, ben sinameke içtiydim dün gece" diye dank etti ve senin yazıda olduğu gibi mideyi sıkıp, kalçaları hiç oynatmadan, kah bir postacı kah tabakhaneye bir şeyler taşıyan aceleci insan tepinmeye başladım. Taksi desen yok, yürümek desen yapamıyorum. Neyse köşede bir hamburgerci görünce, eşime dedim iki kahve alırız ben de o bahaneyle tuvalete girerim. Tam wc önüne geldim ki bir adam kapıda "içerisi dolu, benim çocuk var" dedi. İçimden çemkirip "peki" dedim olanca kibarlığımla
2 dakika geçti ben dua okurken,bir kız çıktı içerden. Len bi baktım içerde toplam 3 kız çocuğu. Biri çıkıyo, içerdekiler devam ediyor. Len dedim herif tüm sülaleyi toplayp sokmuş içeri, manyak adam . Sabırla bekle bekle derken tam sıra bana geldi, girdim, etrafı bir temizleyeyim derken tak tak kapı, "biraz acele eder misiniz çocuk sıkıştı da "...Çok pohtan muhabbet oldu pardon ama denk gelince anlattım. Yazılanlar etkili yani ama öyle yürümek pek de rahat değil

@Gırgırına; mısır püskülünü sormuşsun, ben bu çayla kiraz sapını seviyorum bacım. Bunlardan alıyorum, her gün içiyorum bir tane. Dukanda bazen kabızlık oluyor, mideyi, bağırsakları yumuşatsın diye her gün bir tane ya bunlardan ya yeşil çay ya da beşi bir yerde falan içiyorum.

Saat 7 oluyor ben anca 6 km yürüdüm. Padişah fermanı gibi olan egzersizlerime başlayıp, yemek öncesi en azından "sabah sporu" kategorisini bitireyim. Daha öğlen var, akşam var. Sporu sevmediğimi söylemiştim değil mi?

Hepimize güzel bir haftasonu diliyorum

Winston kız bu kaçıncı vukuatın.bir gün salacaksın meydana kurtulacaksın
Geleyim menüye
2dilim ekmek
Çemenli yumurta
2 yk lor
Ara
1 fincan kahve 1ka re bitter
Öğle
Izgara tavuk 1 çay bardağı ziro
Ara
1/2muz ve elma
Akşam
Öğlen den kalan tavukla salata
300 mekik spor sayılırsa 4saat temizlik
Herkese iyi aksamlar

bugünkü menüm
sabah 2 haşlanmış yumurta yarım simit salata
öğle 1 nescafe
akşam 1 sütlü nescafe 1 avuç fındık

spor 2 saat antreman

Günaydin hayırlı sabahlar
Her kadın anne adayıdır diyip anneler gününüzü kutluyorum kızlar
Hadi iyi pazarlar

günaydın menüye gece eklem yaptım malesfe geç yatınca tutamadım
dünkü menüm
sabah 2 haşlanmış yumurta yarım simit salata
öğle 1 nescafe
akşam 1 sütlü nescafe 1 avuç fındık
gece 1 elma 1 galete
spor 2 saat antreman

Herkese selam
Menü
Sabah
1 muz
Öğle
2 dilim ekmek
Yumurta lor salatalık domates
Akşam
1 tabak taze fasulye
1kepçe çorba 3 yk b.pilavı
Ara
1 Türk Kahvesi kare bitter
Akşam fazla olduğu
300mekik bir 300 daha çekerim birazdan
Herkese iyi akşamlar

günaydınn hanımlar güzel bi hafta olsun hepimiz için sabır dolu iradeli iştahsız sağlıklı spor dolu günler dilerim.

dünkü menüm
sabah salata peynir
öğle 1 nescafe
ikindi 1 kase çorba
akşam salata

spor gibi olmasada düğün vardı münübüsle gitim yürüyerek döndüm 1,5 saat yürüyş kaç km bilmiyorum

vee tartıldım ilk kilo benden

sezen: 63,000
ebah234: 65,200
yakar :64,900
winstonlight: 68.900
gırgırına : 85,500................84,450

hesaplama nasıldı unutum valla

Son düzenleme:
sezen: 63,000
ebah234: 65,200
yakar :64,900......................63,400
winstonlight: 68.900
gırgırına : 85,500................84,450

hesaplamaya gerek var mı?

günaydın
herkes uyuyor galiba.
işe yürüyerek geldim. baya iyi geldi valla. kiloların gitmesi beni acayip mutlu ediyor valla.

maşallah yağın az kaldı ama iiy veriyorsun boyun kaçç kaç beden pantolon giyiyorsun yakar

boy 1,55 canım ya
40 beden giyiyorum
yaza çok az kaldı birde dizimden dolayı fazla kilolu olmamam gerekli. birde yaş geçior gitgide zor veriyorum kiloları.

boy 1,55 canım ya
40 beden giyiyorum
yaza çok az kaldı birde dizimden dolayı fazla kilolu olmamam gerekli. Birde yaş geçior gitgide zor veriyorum kiloları.

tama boy çok uzun değil ama 40 beden normal şişma<n bi bayn değilsinn vücut tipin nasıl
bende 46 ydım şimdi üzerimdeki 42 bedenb patolanda bi mutluyum sanrım 40 beden pantolan giysem benden mutlsu olmaz 906090 olduğumu idda edebilirm yanii

boy kilo endeksine göre 60 olsam normal insan evladı kilosunda olacağım .ama ben daha fazla verip bir daha kilo muhabbeti yapmak istemiyorum.

şu yasemincedeki gülazer varya aynı ben ince bel koca göbek kalça yok bende bildiğin can simisi yutmuş gibi bir göbek çevresi.

hım şimdi daha iyi anlıyorum seni az bi kg var ama o kg tamamne belde vuct biçimnsiz duryor o yüzden göze batıyor anladım arkadaşım mekik senin ilacınmış ama göbek heraketleirnide yap yere yatıp bacaklar aşağı yukaraı yana aç kapa göbeğid ebol bol çalıştır
benim kg tüm vucuda dağılıyor am ğöğüslerim büyüktür o yüzden giyinmekte bende çok zorluk çekiyorum süt tarfımda kilolu olduğu için çok geniş duruyorum ama hantal durmuyrum onla avunuyorum işte

evet fotolarında pörtleyen insanın gözüne batan bir yerin yok . her yerine dağılmış.bence sen daha şanslısın.benim gibi göbek pörtlemiyor.

merhaba alın aranıza benıde bugun bende alkali diyetıne basladım

merhaba alın aranıza benıde Bugun bende alkali diyetıne basladım

derya hoş geldin bize taze kan lazım şekerim ama baştan konuşalım biizm gurubun prensibi bahane yok eleştiri çok yedim kaçırdım ay misafire hazırladım günüm vardı şu oldu bu oldu yazdığın an bizide etkilersin olumsuz ruh halinle o yüzden senden ricam gerçekten kararlı disiplinli vede aktif bi üye olucaksan hoş geldin diiym şimdiden

hoşbulduk.. bahane yok haklısınız yeter artık zaten bu ısın bahanesı kalmadı acil zayıflamak geerek
çalışıyorum masa başı yuzünden kılo veremıyorum sporada ihtiyacım var 92 den 73 e düştüm sonra aldım 79 dayım suan. ama veremıyorum ya oturmaktan yada duzensız yemekten.

tamam canım yaparız allahın ziniyle inşalah çoğumuz masa başı çalışanız zaten
kendin tanıtırmısın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…