Eski dostlar burada

tamam canım yaparız allahın ziniyle inşalah çoğumuz masa başı çalışanız zaten
kendin tanıtırmısın biraz

ben evlenmeden once 58 kilolardaydım. evlenmeye yakın stresten herkez verır ben aldım 62 ye çıktım balık etlıydım ama yesem etsemde almıyordum normalde. evlenmeye yakın çikolata kisti çıktı bende . sonrasında evlendım zaten 1 senede 30 kılo aldım 92 kıloya ameliyata gırdım kistleri aldırdım. kılo almam durdu ama vermek zordu tabi:) hamıle sanım otobuste yer veren bıle oldu
diyetısyene gıttım 8 ayda çok ta dikkat etmeden falan 73 e kadar ındım sonra masa bası ıse basladım sigarayı bıraktım ramazan ayı geldı oruc zamanı derken 79 a kadar geldım. bı senedır oyle gıdıo.
1,65 boyundayım ılk hdefım 65 olmak

yaşın kaç hangi ildesin çok şşaırdım okurken hani sen bildiğin zayıf bi hatunken bi anda 30 kilo nası alırki insan orayı anlıymadımyaa yemen bi anda 3 kat falanmı arttı

ben 30 yaşında nişanlı muhasebeci istanbul pendikteyim inaşllah sende ist arada buluşma ayarlyouz sende gelirisn

canım bende anlamadımki 30 kıloyu nasıl aldım doktor kıst yapar dedı . yemem artmadı hatta bekarken gece hep geç yatardım illaki acıkırdım annemle mutlaka bırseyler yerdık ozamanlar almıyordum bukadar evlendıkten sonra eşim abur cubur sevmıyo yemekten sonra meyve bıle ıstemez bende ona uyum sagladım hatta o sene masa bası degıl butun gun stand düzenleme ısı yapıyordum hıc oturmuyordum bıle. bır tartılıyorum,,, atıyorum 65 bır hafta sonra 68 öyle hızlı cıktı ki bende anlamadım. bı baktım 92 olmusum bıde benım bedenım sıkı degıl 100 den fazla gorunuyordum. amelıyattan sonra kılo almam durunca kisten kaynaklandıgına emın oldum.

bu arada izmir deyım yaş 29

Son düzenleme:

çok ilginç yani normalde hiç inanmam yemiyorum alıyorum diyenlere kist yediğini yağa dönüştüğrüyo gibi bi mantık çıktı ozman ortaya çok ilginç yaa ama vermi,şsinyaaa sonuç güzel neysee bebek yok sanırım tatlım hepimizn her şişko gibi aciliyeti var vermekte vermek isityoruz ve yine her şişko giib bahneleirmiz vardı almak için biz eski 3. Takım zayıflma gurubu üyeleriydik kimi doğum yaptı aldı kimi ameliyat geçirdi aldı kimi can sıkıntısına aldıı hepimiz yemeği seviyoruz he 30 kg verip almaynımızda var sende zamanla tanırsın birbiirnden renkli arkadaşalrımız var yoğunlar bu ara pek giremiyorlar sende mümkün olduğunca menü yaz paylaş devamlı iletişimde olalım gurupça

merhaba kızlar
derya hoşgeldin .inşallah hep beraber bu yağlardan kutulacağız.
bende 50 kilolardan doğumdu ameliyattı deyip 77 kilo ya çıkmış daha sonra 61 e kadar düşmüş sonra gene almış iflah olmaz ama bir okadar da pes etmeyen bir dobişim.
şu an sivas dayım evli 2 çocuğum var .ziraatçiyim. ama masa başında çalışıyorum ha birde 34 yaşına girdim.en yaşlınız benim herhalde

hoşbulduk cnm. bende cocuk ıstıyorum ama cocuktan once kılo vermem lazım boyle bıle mutsuz hıssedıyorum kılolu hamıle şişko anne olmak ıstemıyorum
yaşlarımız yakın canım onsekızlık bı çıtırgelirse ozaman hepbırlıkte uzuluruz :))

canım ben yemeyı sevmeyen bı ınsan degılım hıc yemedım dıyemem tabıkı yıyordum ama normal biri gibi. bugun çok yersem ıkı gun normal yıyordum. hareketlı bı ısım olmasına ragmen çok kısa zamanda aldım basımı gıttım bıde evlılık var evlenıncede alıyo kadınlar. kist yedıgını yaga cevırmedı ama hormonlarım alt ust oldu dogum kontrol hapı kullandım onun harıcınde metobolızmam çok yavaşladı ben uc dort gunde bır wc ye gıden bı ınsandım.üçüncü gün gidince seviniyordum.

ay canım çok iyi geldi valla . şu başarı hikayeleri bölümünde fotolara bakınca kilolu iken nasılda yaşlı kilo verince abartısız 10 yaş atıyor ya .

ay canım çok iyi geldi valla . şu başarı hikayeleri bölümünde fotolara bakınca kilolu iken nasılda yaşlı kilo verince abartısız 10 yaş atıyor ya .

aynen oyle kılo yaşlı gosterıyo. ben 92 ıken ki 100 gösteriyordum dolmuşta pazarda abla dıyorlardı sımdı azaldı. kılo çok kotu bırsey yaaa. 3 senedır kurtulamadım. eşim hiç söylemezdı artık oda soyluyo.ben gıyecek bırsey bulamıyorum soylenıyroum sureklı. bir saat gardrobun onunde boş boş bakıyorum yada sırayla deneyıp sınır oluyorum. oda bunları gorup artık zayıfla demeye başladı . e beyenmıyodurda ben olsam bende beyenmem

Anlamadığım konular açıkcası ama doğummkonrol hapalrın aldırdığıı çok mduydum bende nişanlıyım şlimiden herkes evlenince alıcan alıcan diye bilinç altıma yerleştiriyorlar içimde şöle inadına rejim yapıp iyca 60 kg düşüp naberrrrrrrr almadımm yemeyince alınmıyormuşl diyesim var ama onlar bana gördünmü bak aldın derlerse de şaırmma bendeki bu iştah olduğu sürece
nezaömanki güzel olma dürtüm yemek zevkimi bastırıyor ozman daha çok irademe sahip çıkabiliyorum ama ben artık hiç boşuna kendini kandırma azına attığın herşey san kilo yapıyooo diye telkinde bulunuyorum

bence de canım evlenmeden once ver.daha bı rahatlık mı gelıyo bılmıyourm cocukta olabılır tabi.
birde o kilo almışssın dıyenler o insanlar hep soylerler merak etme. bayramdan bayrama gorustugum akrabalarımdan bır kaç tanesı varkiii sınır oluyordum. daha benı gorur gormez belkı gecen bayram belkı bır sene sonra gorusuyoruz bana ılk soyledıgı aaaaa derya kılo almıssın. e arkadaşım ben olmusum doksan almadımmı farkında degılmıyımde bana bunu hatırlatıp duruyorsun. e sonra ne oldu 73 e dustum gören ınanamıyo söylemeyen fark etmeyen kalmadı. ama o kılo almıssın dıyenler resmen kafasını cevırıyolar gormezden gelıyolar. bu ınsanlar boyle. ben kımseye kılo almısssın demem ancak sorarsa kılo almısmıyım bıraz almıssın derım okadar. neden ınsanları üzeyım ya. herkez alıp almadıgını bılmıyorumu. yanı boşver kendın ıcın zayıfla ıyı hıssetmek ıcın kıyafet bulabılmek ıcın hastalanmamak ıcın

bide bırşey soylıcem agzıma attıgım herşey bana kılo aldırıyo dıye telkinde bulunuyorum dedınya. bızım bı tanıdık vardı kılosu vardı baya. hıc bır rahatsızlıgı yoktu. diyetısyene gıttı yediği şey haşlanmıs sebze tavuk sureklı kabak haşlama yıyor bi gıdım yağ bile koymuyordu. dıyetısyene gıdıyordu ama dıyetısyenın dedıgınden cok fazlasını yapıyordu zayıflamayı bırak kilo alıyordu dıyetısyen şaşırıyo falan. meger bu yerken mesela haşlama kabakmı yıyo ben suan pızza yıyorum dıye dusunerek yıyomus ıspanak yerken onu yıyorum bunu yıyorum dıyomus. doktora gore beyne sınyalı gondermıs okadar ınandırmıskı kendını ondan veremıyormus. oyuzden agzıma ne atsam kılo alıyorum dıye telkınde bulunma bence.

sezen: 63,000...................62,000
ebah234: 65,200
yakar :64,900......................63,400
winstonlight: 68.900
gırgırına : 85,500................84,450

Selam kızlar. oğluşumla 1,5 saat yürüdüm. kan ter içinde kaldım ama mutlu mutlu musmutlu döndüm evime. Tabii kanguru nedeni ile şu an omuzlarım falan ağrıyor ama olsunç yürüdüm ya rahatladım. Bu hafta da kesin 1 kilo veririrm. havalar daha iyi giderse tavuk salata ya da dikkat edersem hatta 60 a bile düşerim. la la la çocuklar gibi şenim.

Deryaizm hoş geldin aramıza canım. Umarım hep beraber çıtır oluruz bir kaç ay sonra.
Ben 32 yaşındayım. 5 yaşında bir kızım 2 aylık oğlum var. Eskiden 48 kilo hayali ile yanıp tutuşan ama bir türlü olamayan ortalaması 53 kilo civarı biriydim. Sonra 55 kilo ile hamile kaldım. 75 kilo ile doğuma gittim. eve geldiğimde 71 kiloydum. 2 ay içinde de işte 62 kiloya düştüm. ama emin ol dikkat ederek. süt yapsın bilmemem ne diye fazladan bir şey yemedim. tabii ilk 40 gün lohusalık aptallığı ile tahinler, pekmezler, helvalar havada uçuştu o ayrı. şimdi en büyük yardımcım dere otu. hem kalorisiz hem bol süt yapıyor. Bankacıyım bu arada. istanbuldayım. şimdi tabii doğum iznindeyim.

Gırgırına bacım daha önce de anlatmıştım. evlendiğimde 60 kilo civarındaydım. doğum kontrol hapını 5-6 sene boyunca kullandım ve herkeze inat ben 45-48 kilo aralığında yıllarca geçirdim. bir sürü kilo verdim ve almadım da. o yüzden şimdiden kendini evlenince kilo alıcam diye inandırma. biz neye inanırsak beynimiz onu gerçekleştirmek için uğraşır bacım.

Yakar sakın bozma azmini bacım. ne güzel kilo veriyorsun kıskandım valla.

bravo kardeş bende hayal kuruyorum sezen i yakalarım falan filan pehhh. maşalllah hatun oğluşuyla uçmuş.

bu arada alkali diyeti yapıyorum yapmaya çalışıyorum.
sabah bır dılım ekmek penır salatalık domates bıber yedım bol yeşillik yıyorum
öğlen bır parca tavuk yanına salatalık domates bıber yeşiillik yedım
akşam meçhul
siz aralarda bırsey yıyormusunuz
gunde ıkı kere yeşil çay bazen dokuzlu çay içiyorum. onun harıcınce bi öneriniz varmı kilo vermenıze yardımcı olan bırsey
akşamları 45 dakkıka 1 saat arası yurumekten başka birşey yapmıyorum butun gunde masa başı oturmaktan dızlerım ağrıo

Son düzenleme:

Dere otu aynı zamanda tok da tutuyor diye biliyorum. Ama ben özellikle bol süt yaptığı için yiyorum. Sonuçta yeşillik. kalorisi de yok gibi. onu yerken daha fazla kalori harcıyorsundur eminim. o yüzden günde yarım bağ falan yiyorum. bazen kahvaltının yanında sade olarak bazen omlete katıyorum omletin içinde benim kızda yiyor bu sayede yumurta da yiyor yoksa yediremiyoruz. sebze çorbalarına, salatalara falan da katıyorum.
ben aralarda sürekli ya kayısı ceviz, ya kara çekirdeli üzüm ve ceviz falan yiyorum. bazen nadir de olsa meyve ve kefir içiyorum. yemeklerin yanında da sürekli kefir içiyorum. Daha önce ara öğünsüz de denedim ama benim bünyem öyle aç kalarak pek zayıflayamadı. sık yiyerek ben daha iyi kilo veriyorum ama tabii bunu da söylemeden edemeyeceğim benim menüler size göre biraz fazla kaçabilir emzirdiğim için biraz daha iyi yakabiliyorum. tabii daha da çok acıkıyorum.

Sezencim maşalah sanaya 40 günlük çocukla hatun spor yapıyor yaaa maşallah subanallah tü tü tü

derya dediğin doğru bi ara deniz egece vidyolaraı çok izlerdim telkinle kilo verme bilinçaltında zayıflama diye dendeim hattaa doğru diyorsun zayıf olacağım :) her hafta 2 şer kg verceğim sağlıklıyım güzelim :)

alkali ph değeri yüksek su karbonatlı su değilmi içtim bi ara15 gün kadarda pek bi değişim olmadı bende iş yerindekilerden laf yedim bu saka suyunu aldırdın tadı acı değiştirelim diye saka suyu ph en yükske suydu bide ben karbonat atıyordum öle işte

DERE OTU İÇİN ŞUNU DİYEBİLİRM SÜTTEN DAHA FAZLA KALSİYUM SAĞLADIĞI İÇİN ÇOK ŞLŞAIORMIŞTIM ÇOCUKLARA DEREOTU YEDİRMELİİİ SÜTÜN 2 KATIMI NE KALSİYUM VARDI

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…