tamam canım yaparız allahın ziniyle inşalah çoğumuz masa başı çalışanız zaten
kendin tanıtırmısın biraz
ben evlenmeden once 58 kilolardaydım. Evlenmeye yakın stresten herkez verır ben aldım 62 ye çıktım balık etlıydım ama yesem etsemde almıyordum normalde. Evlenmeye yakın çikolata kisti çıktı bende . Sonrasında evlendım zaten 1 senede 30 kılo aldım 92 kıloya ameliyata gırdım kistleri aldırdım. Kılo almam durdu ama vermek zordu tabi:) hamıle sanım otobuste yer veren bıle oldu
diyetısyene gıttım 8 ayda çok ta dikkat etmeden falan 73 e kadar ındım sonra masa bası ıse basladım sigarayı bıraktım ramazan ayı geldı oruc zamanı derken 79 a kadar geldım. Bı senedır oyle gıdıo.
1,65 boyundayım ılk hdefım 65 olmak
yaşın kaç hangi ildesin çok şşaırdım okurken hani sen bildiğin zayıf bi hatunken bi anda 30 kilo nası alırki insan orayı anlıymadımyaa yemen bi anda 3 kat falanmı arttı
ben 30 yaşında nişanlı muhasebeci istanbul pendikteyim inaşllah sende ist arada buluşma ayarlyouz sende gelirisn
canım bende anlamadımki 30 kıloyu nasıl aldım doktor kıst yapar dedı . Yemem artmadı hatta bekarken gece hep geç yatardım illaki acıkırdım annemle mutlaka bırseyler yerdık ozamanlar almıyordum bukadar evlendıkten sonra eşim abur cubur sevmıyo yemekten sonra meyve bıle ıstemez bende ona uyum sagladım hatta o sene masa bası degıl butun gun stand düzenleme ısı yapıyordum hıc oturmuyordum bıle. Bır tartılıyorum,,, atıyorum 65 bır hafta sonra 68 öyle hızlı cıktı ki bende anlamadım. Bı baktım 92 olmusum bıde benım bedenım sıkı degıl 100 den fazla gorunuyordum. Amelıyattan sonra kılo almam durunca kisten kaynaklandıgına emın oldum.
Bu arada izmir deyım yaş 29
merhaba kızlar
derya hoşgeldin .inşallah hep beraber bu yağlardan kutulacağız.
bende 50 kilolardan doğumdu ameliyattı deyip 77 kilo ya çıkmış daha sonra 61 e kadar düşmüş sonra gene almış iflah olmaz ama bir okadar da pes etmeyen bir dobişim.
şu an sivas dayım evli 2 çocuğum var .ziraatçiyim. ama masa başında çalışıyorum ha birde 34 yaşına girdim.en yaşlınız benim herhalde
çok ilginç yani normalde hiç inanmam yemiyorum alıyorum diyenlere kist yediğini yağa dönüştüğrüyo gibi bi mantık çıktı ozman ortaya çok ilginç yaa ama vermi,şsinyaaa sonuç güzel neysee bebek yok sanırım tatlım hepimizn her şişko gibi aciliyeti var vermekte vermek isityoruz ve yine her şişko giib bahneleirmiz vardı almak için biz eski 3. Takım zayıflma gurubu üyeleriydik kimi doğum yaptı aldı kimi ameliyat geçirdi aldı kimi can sıkıntısına aldıı hepimiz yemeği seviyoruz he 30 kg verip almaynımızda var sende zamanla tanırsın birbiirnden renkli arkadaşalrımız var yoğunlar bu ara pek giremiyorlar sende mümkün olduğunca menü yaz paylaş devamlı iletişimde olalım gurupça
hoşbulduk cnm. bende cocuk ıstıyorum ama cocuktan once kılo vermem lazım boyle bıle mutsuz hıssedıyorum kılolu hamıle şişko anne olmak ıstemıyorum
yaşlarımız yakın canım onsekızlık bı çıtırgelirse ozaman hepbırlıkte uzuluruz :))
ay canım çok iyi geldi valla . şu başarı hikayeleri bölümünde fotolara bakınca kilolu iken nasılda yaşlı kilo verince abartısız 10 yaş atıyor ya .
Anlamadığım konular açıkcası ama doğummkonrol hapalrın aldırdığıı çok mduydum bende nişanlıyım şlimiden herkes evlenince alıcan alıcan diye bilinç altıma yerleştiriyorlar içimde şöle inadına rejim yapıp iyca 60 kg düşüp naberrrrrrrr almadımm yemeyince alınmıyormuşl diyesim var ama onlar bana gördünmü bak aldın derlerse de şaırmma bendeki bu iştah olduğu sürece
nezaömanki güzel olma dürtüm yemek zevkimi bastırıyor ozman daha çok irademe sahip çıkabiliyorum ama ben artık hiç boşuna kendini kandırma azına attığın herşey san kilo yapıyooo diye telkinde bulunuyorum
sezen: 63,000...................62,000
ebah234: 65,200
yakar :64,900......................63,400
winstonlight: 68.900
gırgırına : 85,500................84,450
Selam kızlar. oğluşumla 1,5 saat yürüdüm. kan ter içinde kaldım ama mutlu mutlu musmutlu döndüm evime. Tabii kanguru nedeni ile şu an omuzlarım falan ağrıyor ama olsunç yürüdüm ya rahatladım. Bu hafta da kesin 1 kilo veririrm. havalar daha iyi giderse tavuk salata ya da dikkat edersem hatta 60 a bile düşerim. la la la çocuklar gibi şenim.
Deryaizm hoş geldin aramıza canım. Umarım hep beraber çıtır oluruz bir kaç ay sonra.
Ben 32 yaşındayım. 5 yaşında bir kızım 2 aylık oğlum var. Eskiden 48 kilo hayali ile yanıp tutuşan ama bir türlü olamayan ortalaması 53 kilo civarı biriydim. Sonra 55 kilo ile hamile kaldım. 75 kilo ile doğuma gittim. eve geldiğimde 71 kiloydum. 2 ay içinde de işte 62 kiloya düştüm. ama emin ol dikkat ederek. süt yapsın bilmemem ne diye fazladan bir şey yemedim. tabii ilk 40 gün lohusalık aptallığı ile tahinler, pekmezler, helvalar havada uçuştu o ayrı. şimdi en büyük yardımcım dere otu. hem kalorisiz hem bol süt yapıyor. Bankacıyım bu arada. istanbuldayım. şimdi tabii doğum iznindeyim.
Allah bağışlasın çocuklarınızı.. bende bırazda bebek sahıbı olabılmek ıcın zayıflamak ıstıyorum. bu sekılde kılolu hamıle kalmak hıc ıcımden gelmıo. nefes alamıcakmısım gıbı gelıo . dere otu zayıflatıyo mu aynı zamanda yoksa süt mu yapıo sadece
bu arada alkali diyeti yapıyorum yapmaya çalışıyorum.
sabah bır dılım ekmek penır salatalık domates bıber yedım bol yeşillik yıyorum
öğlen bır parca tavuk yanına salatalık domates bıber yeşiillik yedım
akşam meçhul
siz aralarda bırsey yıyormusunuz
gunde ıkı kere yeşil çay bazen dokuzlu çay içiyorum. onun harıcınce bi öneriniz varmı kilo vermenıze yardımcı olan bırsey
akşamları 45 dakkıka 1 saat arası yurumekten başka birşey yapmıyorum butun gunde masa başı oturmaktan dızlerım ağrıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?