Kızlar maşallah ne kaynatmışsınız yaaaaa:)
Biraz oturayım dedim :) Kadın devam ediyor ilk günümüz daha ilk günden tek bırakmayayım:)
hoşbuldum tatlımhoşgeldin jnazcığım
ayy maşallahh canım22 yasındayım
eşim 25yasında
anaokulu öğrtm.
çalışmıyorum
eşim tahsilatçı
2006 yılında ewlendik
bebişim war aylık profilimdeki resim bebişimin
ohh ne güzel pokacımmkaydirigubbakcemile5saol jnazcım iyiyim şükür canım benim :)
jasmin hoş geldinnnn. kolay gelsinnnn :)
ah mutlucum yaa bu eltin tam dayaklık
oyyy oyyy oyyyGidelimmmmmmmm buralardan dayanamıyorummmmmmmmm
Gidelim buralardan alışamıyorummmmmmmmmmmmmmm
eşiyle kavga etmiş dün eltim ben gittim kayınvalidemlere kapıdan içeri girdim kayınvalidemin elini öptüm sarıldık eltime gittim sarılmaya suratı beş karış asık seninde kadir gecen mübarek olsun dedi yalandan sarıldı bana bende hastamısın dedim hayır değilim dedi neyse iftar sofrasını hazırlıyorum ben kayınvalideme dedimki anneciğim yengemlemi tartıştınız dedim hyr yavrum abinle tartışmışlar dedi.ben salataları falan koyuyorum bana dediki ayşenur için pazardan aldığım kıyafet nasıl iyimi dedi bende evet güzel dedim pazartesi pazara gitmiş ve 4 saat pazarda gezmiş gittiği pazar semt pazarı ve küçük bir yer abim eve gelince açmış ağzını yummuş gözünü neden 4 saat pazarda gezdin sen 4 saat pazarda gezilirmi daha sonra çocuğa aldığı kıyafetlere kabahat bulmuş derken konu çok büyümüş kavga etmişler neyse bende mübarek gün tartışmayın dedim iftar sofrasına oturduk yemek falan yemedi doğru düzgün kayınvalidem dediki bugün mübarek gün tartışmayın yavrum dedi kayınvalidemle bana dönerek eşim dün bişey demedi bana bugün açtı ağzını yumdu gözünü beni herkim söylediyse allahından bulsun bu mübarek gecede dedi bende sen ne diyorsun ya dedim ben seni neden kocana şikayet edeyimki dedim sen kafayı sıyırmışsın iyice dedim sinirlendim beni mahvetti mübarek günde
hoşgeldin canımsizdedemi kıskançlık problemi sen eltin benim görümcem illa bi sorun çıkaran oluyo dimi
merhaba kızlarrr
biz geldikkkk
sabah eşime temizlik yaptırdım bi güzel halıları çırptı sildi süpürdü bende yönlendirdim tabi:)
sonrada nete gireyim dedim açtım kk yı ama kardeşim aradı 3 saatte onla konuştum tlf da anca gelebildim
nasılsınız bugün ?
mutlu cum kıyamam sana canımyaa niye üzdüler seni
Kızlar maşallah ne kaynatmışsınız yaaaaa:)
Biraz oturayım dedim :) Kadın devam ediyor ilk günümüz daha ilk günden tek bırakmayayım:)
sağol cnm
sizlerde warmı bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?