evet koyarım muhakkak
aslında haklısın ya
o hiç aklıma gelmedi çünkü hayatımda sadece gelin olurken saç boyattım :)
eşim askeriyede benim, hani onlarda ucuz ya , boyatim ddim
o yokkende gidemem biraz ters kalıyo çünkü
ama olmadı sonra boyatırım
yada nasıl eserse öyle :)
ama bence seninki çok hoş ve doğal olmuş :)
kendimizi hasta etmekten başka bişey yapamıyoruzki kaderdaşım
teşekkür ederim bitanem haklısın valla
sağol canım
seninki de yakışır eminim
eşimlede kayınvalidemlerde kalıp kalmama konusunda kavga ettik eşim orda kalmak istedi bende eve gidelim yarın iş var dedim eşimde benimde işim var dedi sahuru beraber yapalım dedi bende sen beni anlamıyorsun bitanem dedim ben kalırsam sahurda sofra hazırlayacağım benim yatmam saat 6 yı bulur dedim bu yüzden sonra tartışmamak için susmayı tercih ettim ve evimize geldik
eşimlede kayınvalidemlerde kalıp kalmama konusunda kavga ettik eşim orda kalmak istedi bende eve gidelim yarın iş var dedim eşimde benimde işim var dedi sahuru beraber yapalım dedi bende sen beni anlamıyorsun bitanem dedim ben kalırsam sahurda sofra hazırlayacağım benim yatmam saat 6 yı bulur dedim bu yüzden sonra tartışmamak için susmayı tercih ettim ve evimize geldik
hayatın içinde herşey var mutl, kavga, küslük.. herşey hep güllük gülistanlık olmuyo maalesef...
rekor bende arkadaşlar, cumartesiden beri eşimle konuşmuyorum.... bu kafayla giderse daha bayada küs kaırız heralde...
haklısın canım ya herşey var hayattahayatın içinde herşey var mutl, kavga, küslük.. herşey hep güllük gülistanlık olmuyo maalesef...
rekor bende arkadaşlar, cumartesiden beri eşimle konuşmuyorum.... bu kafayla giderse daha bayada küs kaırız heralde...
canım ama bu konuda sen sonuna kadar haklısın
biraz anlayışlı olsa keşke
aslında akşam sakince anlatırsın anlar sanıyorum
sen buun için üzme kendini anlamışki eve dönmüssünüz
bugün neden herkes bu kadr sessiz
altta herkesler var ama üstte kimsecikler yok :)
off yapmayın yaa
tamam tartışın ama küs durmayınn
en iyisi içinde büyütmeden söyleyeceğini söyleyip (kırıcı olmadan tabii)
geride bırakmak
küstükçe ufacık bir şey kocaman oluyor
biz bir defa yaptık onu 5 6 saat kadar konuşmadık
ama ikimiz için de yıkıcı oldu
ve söz verdik ne olursa olsun
bir daha yapmıycaz
eşim aslında çok anlayışlı biri ama akşam neden böyle davrandı anlamadım doğrusu
bende onlardan biri olarak çağrına uyuyorum üste geliyorum.belli bi sebebi yok sadece okuyorum yazdıklarınızı bi süredir.herşeyden haberim var yanikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?