ne güzel ya
işte önemli olan bu sözü verebilmek vede tutabilmek
eğer sözde durulursa sonuç mükemmel
mesela sende yaşadın ve gördn mükemmliği değilmi
bizde eşimle söz verdik kimse için birbirimizi kırmamaya
kimse tartışma konumuz olmayacak yani aramızı açamayacak
ikimizden başkasının davranışları yargı konumuz olmayacak
oluncA SONUÇTA hüsran oluyo
mutluluk için bi karara varıp onuda uygulamak gerekir
gerçekten mutluluk bunda gizliymiş
evet canım öyle gerçekten de
hayatı birbizimize zehretmenin ne anlamı var ki
çok şükür ikimiz de uyuyoruz
gerçi bizim çok kavgamız gürültümüz olmaz zaten de
bazen benim kaprisim, inadım tutar işte
birbirimizi idare ederk götürüyoruz işi
bir de ben her şeyi, herkesi takmamayı öğrendim galiba
bende geldim zemuszemus
maşallah canım arkadaşım
gerçekten seni bu konuda çok takdir ediyorum
takmıyosun insaları
takıpta kendini üzmüyosun
zaten doğru olanda bu
bende bu yolda ilerlemeye küçük adımlarla başladım inş
görüşürüz canım iyi akşamlarben çıkıyorum canlarım
kendinize iyi bakın
sölemesi ayıp izin aldım yahoşgeldin şekercim nerelerdesn sen
onun bazı şeyleri anlayabilmesi için lazım bu küslük.. bende memnun değilim ama çok kızgınım ona, yüzünü göresim bile yok.. bu durumda da hiç bişey yok gibi davranamam ki..
benim eşim dışarıda arkadaşlarıyla görüşmek istiyo, bunda bi sorun yok.. ama ilk evlendiğimizde bi giti 1 de geldi.. o zaman çok kızmıştım,1,30 ta gelmeye başladı.. sonra bu işi kavgayla çözemeyeceğimizi düşündüm ve anlaşma yaptık, haftada bir gün ve 1,30 a kadar serbestsin dedim.. bu hiç bir günde kalmadı 1,30 gece 2-2,30 oldu, yinede çok tepki vermedim.. sadece benim iyi niyetimi suistimal ediyosun , büyük kavga edicez bu gidişle dedim uyardım.. bu böyle aylardır devam etti..vee cuma günü yine dışarı çıkmak istedi gece 2,30 ta geldi sesimi çıkarmadım.. cumartesi günüde maç var, maçı izliyim dedi, maçtan sonra eve gelmezsen büyük kavga var haberin olsun dedim... tamam canım dedi.. maçtan sonra aradı ben geç gelicem dedi.. veeeeeeee eve 3,30 ta geldi...
bu kadar da olmaz ama dimi.. beni bu kadar yok saymasını kabullenemem.. işin kötü tarafı hala hatasını kabul etmiyo... onun bi özel hayatı varmış arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemesi çok normalmiş.. hatasıı alayıp özür dilese sorun yok... ama o hala suç bastırmaya çalışıyo..
canım kesinlikle çok haklısın kızmaktaonun bazı şeyleri anlayabilmesi için lazım bu küslük.. bende memnun değilim ama çok kızgınım ona, yüzünü göresim bile yok.. bu durumda da hiç bişey yok gibi davranamam ki..
benim eşim dışarıda arkadaşlarıyla görüşmek istiyo, bunda bi sorun yok.. ama ilk evlendiğimizde bi giti 1 de geldi.. o zaman çok kızmıştım,1,30 ta gelmeye başladı.. sonra bu işi kavgayla çözemeyeceğimizi düşündüm ve anlaşma yaptık, haftada bir gün ve 1,30 a kadar serbestsin dedim.. bu hiç bir günde kalmadı 1,30 gece 2-2,30 oldu, yinede çok tepki vermedim.. sadece benim iyi niyetimi suistimal ediyosun , büyük kavga edicez bu gidişle dedim uyardım.. bu böyle aylardır devam etti..vee cuma günü yine dışarı çıkmak istedi gece 2,30 ta geldi sesimi çıkarmadım.. cumartesi günüde maç var, maçı izliyim dedi, maçtan sonra eve gelmezsen büyük kavga var haberin olsun dedim... tamam canım dedi.. maçtan sonra aradı ben geç gelicem dedi.. veeeeeeee eve 3,30 ta geldi...
bu kadar da olmaz ama dimi.. beni bu kadar yok saymasını kabullenemem.. işin kötü tarafı hala hatasını kabul etmiyo... onun bi özel hayatı varmış arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemesi çok normalmiş.. hatasıı alayıp özür dilese sorun yok... ama o hala suç bastırmaya çalışıyo..
haklısın canım ya herşey var hayatta
çok özel olmazsa sorabilirmiyim bu kadar uzun süren küslüğün sebebini ?
bencede ya eve gidince anlatırsın anlar bence
derya sende hayat nasıl gidiyo ya konuşamadık bugün :)
kesinlikle eminiminan hayat daha kolay ve yaşanılabilir oluyor
canım haklısın benceonun bazı şeyleri anlayabilmesi için lazım bu küslük.. bende memnun değilim ama çok kızgınım ona, yüzünü göresim bile yok.. bu durumda da hiç bişey yok gibi davranamam ki..
görüşürüz canım iyi akşamlar
sölemesi ayıp izin aldım ya
arı gibi çalışıyorum,bu aralar işler yoğun daha bitmedi
ama yeter artık mola verdim
eve giderken çiğ köfte alayım diyorum
çiğ köfte partisi vereyim hihoyyyt
canım napayım bende evliliğe alışmaya çalışıyorum eşime alışmaya çalışıyorum..
iş ve evliliği beraber götürmeye alışmaya çalışıyorum.... bakalım ne zaman herşey yoluna girecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?