Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

evet canım öyle gerçekten de
hayatı birbizimize zehretmenin ne anlamı var ki
çok şükür ikimiz de uyuyoruz
gerçi bizim çok kavgamız gürültümüz olmaz zaten de
bazen benim kaprisim, inadım tutar işte
birbirimizi idare ederk götürüyoruz işi
bir de ben her şeyi, herkesi takmamayı öğrendim galiba

mutlum bencede biranlıktır o davranışı, takılma fazla sadece anlayış beklediğini belirtirsin

yalnız sana bi tavsiyem var, aranıza başkalarının konusunu sokmayın, mesela görümce eltin kapıdan dışarı dursun.biz bu konuda benzeşiyoruz senle, bende çok takarım üzülürüm ağlarım ama olmuyo böyle, hayat onlar değil beni mutsuz ediyo o vakit.biz artık eşimle karar aldık aramızı açaları lafı girmeyecek aramıza.bu cidden herşeyi yoluna sokuyo inan bana tatlım

maşallah canım arkadaşım
gerçekten seni bu konuda çok takdir ediyorum
takmıyosun insaları
takıpta kendini üzmüyosun
zaten doğru olanda bu
bende bu yolda ilerlemeye küçük adımlarla başladım inş

onun bazı şeyleri anlayabilmesi için lazım bu küslük.. bende memnun değilim ama çok kızgınım ona, yüzünü göresim bile yok.. bu durumda da hiç bişey yok gibi davranamam ki..
benim eşim dışarıda arkadaşlarıyla görüşmek istiyo, bunda bi sorun yok.. ama ilk evlendiğimizde bi giti 1 de geldi.. o zaman çok kızmıştım,1,30 ta gelmeye başladı.. sonra bu işi kavgayla çözemeyeceğimizi düşündüm ve anlaşma yaptık, haftada bir gün ve 1,30 a kadar serbestsin dedim.. bu hiç bir günde kalmadı 1,30 gece 2-2,30 oldu, yinede çok tepki vermedim.. sadece benim iyi niyetimi suistimal ediyosun , büyük kavga edicez bu gidişle dedim uyardım.. bu böyle aylardır devam etti..vee cuma günü yine dışarı çıkmak istedi gece 2,30 ta geldi sesimi çıkarmadım.. cumartesi günüde maç var, maçı izliyim dedi, maçtan sonra eve gelmezsen büyük kavga var haberin olsun dedim... tamam canım dedi.. maçtan sonra aradı ben geç gelicem dedi.. veeeeeeee eve 3,30 ta geldi...
bu kadar da olmaz ama dimi.. beni bu kadar yok saymasını kabullenemem.. işin kötü tarafı hala hatasını kabul etmiyo... onun bi özel hayatı varmış arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemesi çok normalmiş.. hatasıı alayıp özür dilese sorun yok... ama o hala suç bastırmaya çalışıyo..

o zaman haklısın valla canım ne diyeyim
inşallah anlar hatasını
evlilik işin içine girince arkadaşların ikinci planda olması gerektiğini anlaması lazım

arkadaşalrınla bağların kopsun diyen yokki ona, gitsin ama saatinde gelsin, tadında bıraksın.. bi anlaşma yaptık ona uysun en azından.. hafatad 1 dedik, her hafta bu 2 oldu, 1,30 dedik, iş 3,30 a kadar uzadı.. ben bu tepkiyi vermezsem bu böyle sürüp gidecek diye korkuyorum...
ama bu işin kökünde bizim malum sorunun oldugunu düşünüyoum ben... adam evden kaçıyo resmen

canım kesinlikle çok haklısın kızmakta
sonuçta bekar hayatı yaşamıyorsunuz,canım göz yumdukça devamı gelir

canım napayım bende evliliğe alışmaya çalışıyorum eşime alışmaya çalışıyorum..
iş ve evliliği beraber götürmeye alışmaya çalışıyorum.... bakalım ne zaman herşey yoluna girecek...

inan hayat daha kolay ve yaşanılabilir oluyor
kesinlikle eminim
zaten onu gördüğüm için bunu uygulamakta kararlıyım da :)
canım haklısın bence
özel hayatı olduğu kadarda sorumlulupu var ama
gece 3 e dek ir kadın yalnız bırakılmazki dünyanın binbir türlü hali var
bencede vazgeçme ozaman davandan
anlamasını bekle

ooh çok sevindim valla
senin şu şefin varya klava:
bende geleyim size ozaman parti için kaydirigubbakcemile3
geçende kardeşim almış dürüm olarak
ama tabi suyu akınca mahvolmuş senağlama

girer allahın izniyle
yeterki tek sorun evliliğe alışmak olsun
diyorum bende keşke koçiş olsada ev telaşına düğşsem
ama vakit su gibi
gün gelir oda olur hiç yaşanmamış gibi olur
alalh mutlluklarmızı versinde yeterki:kedi: :asigim:

ben çok sabırlıyımdır ama inadımda çoktur, öyle sarissanın dediği gibi 5-6 saatte geçmez... oldugu odaya bile girmiyorum, konuşmuyorum hiç. o gelip başıma konuşuyo sürekli, inatla hatalı olmadıgını savunuyo tabii. normalmiş bunlar.. anormal olan benim yani)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…