Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Bişey değil tatlım.
Bu arada elimdekileri bırakıp arada size yazıyorum ya şimdi farkettim ki duvara yapıştırdığım kelebeklerden birinin kanadını oymayı unutmuşum:roflol:

duvara yapıştırdık ama duvarımız pütürlüydü...sevgili eşim eve sadece kireç ile badana yaptırmış üstüne boya yaptırmamış..bu nedenle pütürlü ve sticerler hep düştü....bu yüzden ona çok kızdım...yeni gelin evi böyle mi olur diye?evimi ne yazık kı sevmiyorum...mobilyalarım eve 2 beden büyük geldi..

ev bizim yani babasının...kooperatif apartmanı.....evin büyük olması dışında hiç beğenmiyorum...
zaten ilçesindeyiz ve evimiz ilçenin dışında...birde bu var...daire merkezde olsa tadilat yaparız.(..tadilatın ben o eve girene kadar yapılması lazımdı ama neyse...)eşime söyledim...inşallah benim tayinim oraya çıktıktan sonra babası izin verirse satıp daha merkeze gelmeyi çok istiyorum...

mısracım işte 9:30 geldim ..istanbul birden sağanak yağış altına girdi..
mutfağımı topladım. şimdide yatakodasına geçicem...

becerikli arkadaşım benim yaaa.. mısra varya zaman kalırsa birazda senin patatesli poğaçaları denicem:))

tatlışım.. problem sizin kurumda:)) onlar yatırırsa bizim bankaya sizde rahat rahat çekersiniz:))))))

tatlışım ben şb de değilim genel müdürlükteyim. sen sınıf öğretmeniniydin cnm benim. veli toplantısı dedinde.. aklıma eski yıllarım geldi:))

Canım ev sizinmiş işte ne güzel eninde sonunda satar,gönlünüzce bir yerden alırsınız inşallah bizlerde yeni cici evini görürüz.

Bu arada kelebekler bitti epeyce yorulmuşum durunca farkettim.Şimdi şu kağıtları toparlayayım yoksa yeniden birşeyler yapmaya başlarım :))))))))

Son düzenleme:
anladım pokacım..sorun ilçe milli eğitimde.klava:.yeni ilçe oldukta..size geldiğinde sanırım 2-3 günde bankada kalıyor ..sonra hesaba yatıyor...evet sınıf öğretmeniyim...aklıma eski yıllarım geldi derken?
mısracım ağzından bal damlıyor..

Pokacım poğaçalar için geç bir saat tatlım mayalanması 45 dk,şekillendireceksin,tepsiye dizeceksin en az bir yarım saatte öyle bekleyecek sonra ortalama 40 dk da pişecek hesap et epey vakit alıyor tatlım.
Bence hafta sonu yap şekerim tabi yine sen bilirsin

mısracım kendine dur durak veremiyor :))

tatlışım eski yıllarım derken şölee.. öğretmen derdi yarın veli toplantısı var.. annemlere sölerdim okula
gelirlerdi filan ahhh ahh:)

Neden olmasın tatlırüyacım söylediğim şey ulaşılamayacak birşey değil.Ama benim ev almam epeyce hayal gibi görünüyor evlenmeseydim şimdi ev almış olacaktım

mısracım haklısın sanırım cnm benim.. eşim eve gelmesi 1:30 filan yaparım dedim ama..
sanırım gücüm kalmadı.. haftaasonu yapıcam ama kesin :) en iyisi 1 - 2 gömlek ütülüyeyim:)

Valla öyle pokacım, şimdi daha önceden biriktirdiğim birkaç şey buldum benim dosyalarda.Yabancı bir sitede görüp bayılmıştım yapsam mı diye düşünmeye başladım :)))))))

benim burda fırının yok..artık bana da gönderirsiniz..:kedi:.üniv.öğrencilerinin evi gibi...bir kanepem var..onda yatıp kalkıyorum...tv. ,masa , kumaş dolabım, küçük bir elektrikli soba..birde lep top..(kocam sağolsun)
ben hiç mayalı poğaça denemedim...ilk fırsatta denerim...

çok imreniyorum valla sana mısracım.. 10 parmağında 10 mariyet. güsellik zerafet desen o biçim:))
Allahım NAZARLARDAN KORUSUN...

TATlışım tabi göndeririz sen iste yeter ki... sen kaç yaşındasın şekerim. senin resmini hiç göremedik:)

TATlışım tabi göndeririz sen iste yeter ki... sen kaç yaşındasın şekerim. senin resmini hiç göremedik:)

ben 25 yaşındayım...benim düğün resimlerim var...tatlırüya evlendi diye..birkaç arkadaş gördü beni..ilk jasmin görmüştü.yakaladı beni...:1ninca:..bende sizleri çok merak ediyorum...bir tek hamarat mısrayı gördüm..

tatlı cım sana arkadaşlık isteği gönderdim:) kabul edersen bende bakim resimlerine:)
sende benimkilere bakabilirsin :)

kabul ettim canım..düğün resimlerim profilimde değil....albümler bölümünde konu açmıştım orda...hatta en son yorum çok ilginç...

Pokacım güzel sözlerin için teşekkürler canım benim sizlerde çok güzel şeyler yapıyorsunuz biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…