Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

poka ve mısra sizden bir ricam var...tatlırüya evlendi ve tatlırüya nın çeyizi konularıma bakıp...son yorum yapana bakar mısınız...sanırım birisi benimle uğraşıyor...sadece iki mesaj atmış ve ikiside benim açtığım topiğe küçümser çekilde...

Tatlım düğün resimlerindeki yorumu gördüm şok oldum.
Çeyiz başlığını bulamadım.

Gerekeni söyledim.
Kesinlikle seni veya eşini tanıyan birisi bu kasıtlı yazmış

sen birde diğerini gör....canım benim...keşke cevap yazmasaydın...sanırım istediği bu...
çeyizimiz için neler aldık bölümünde orda görebilirsin...

tatlıcım kesin seni tanıyor ve cekemiyor... olamaz böle bişi şok oldum...

Valla tatlıcım yazmamam mümkün değildi bu nasıl bir terbiyesizliktir böyle çokkkkkkk sinirlendim.
Ha sana yapılmış ha biz e farketmez cnm benim.
Sen cvp verme boşver,bana bırak

mısra ve poka mesajlar çok ilginç değil mi? sadece 2 mesaj atmış ve direk bana...keşke cevap vermeseydiniz..böyle bir yorum belli ki ortalığı karıştırmak için....beni savunduğunuz için çok teşekkürler...

Canım benim senin tedirgin olacağın birşey yok.
Kaldı ki bizden önce hiç tanımadığımız biride cvp yazmış mutlaka bundan sonrada birileri topiği ziyaret edecek vede yazacak.
Çok rahatsız olduysan hemen sileyim msj larımı cnm benim

tatlıcım ya seni ya eşini tanıyor... yada ikinizi... ve belliki bi problemi var sizinle..
hem antalya hemde eğitimci yazıo.. tıpkı senin gibi..

Tatlı rüyacım sende bakmışsın gerçi ama 19 eylül de klübe üye olmuş.Sadece 2 mesajı var bugüne değin,onlarda sana yazdıkları cnm.Kasıtlı olduğu apaçık ortada

farkettim o şekilde yapmış...boşverin kızlar..yorum yapmayın artık.belli ki bilinçli yapıyor...böylesine prim vermeye gerek yok......onun iki mesajınada kötü içerik butonuna bastım sadece iki mesaj yazdığını ve benim açtığım konulara küçümser dalga geçer gibi yorum yaptığını yazdım...

Canlarım ben çıkıyorum birazdan eşim gelir.ıKinizide çok kocaman öpüyorum Allah rahatlık versin

bende çıktım canlarım. kocişe bişiler hazirlim yiyecek.. iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…