Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

ben bi oraya bakayım madem.. sağol alınyazım.
benim başım kelmi, sadece ben varım takvimsiz:)
hadi sende yap tkvimini bakalım :))

anladım canım, neyse yoğunluğun bittiği vakit katılırsın zaten
bizde o arada seni özleriz :)
evet bişi hamur kızartması, of nerden dedim acayip istedi canım
ohh kayınvalidenin ellerine sağlık maşallah valla
bende kolay bi tarif vardı şimdi hatırlayamadım ama istersen yazar veririmde tatlım
hem biz hemde koçişler göbek yapsın sonra kaydirigubbakcemile3

akşama mönü de ne var arkadaşlar? pişi filan derken ağzım sulandı iyice, kendimi tariflere kaptırdım:)

ay canım ben seni nasıl görmem düşerken yaa delikafadulden
kızabilirsin bana şekerim :çok üzgünüm:
ah benim eşşek kafam akannehir

göymedin işte:gitme:ben bağırdım alınyazım düşüyom beni tut diye:gitme:ama sen beni duymadın işte küstüm ben sana:gitme:

akşama mönü de ne var arkadaşlar? pişi filan derken ağzım sulandı iyice, kendimi tariflere kaptırdım:)
bende valla tariflere bakıyorum, diyorum eve gidince iskender yapayım ama üzerine et değilde kıyma koyayım diyorum, anneme diycem yemek yapmasın :))
göymedin işte:gitme:ben bağırdım alınyazım düşüyom beni tut diye:gitme:ama sen beni duymadın işte küstüm ben sana:gitme:
nasıl olur yaaa, çok özür deilerim mutlum beni affet nolur, 2. ye yapmam böyle bişey olurmu can arkadaşım

davete gideceksen mönü zengindir:)
ben yeşil mercimek çobası yapcam ona karar verdim ama gerisine karar vermedim.. canım ne zamandır büryan istiyo, büryan yaparım belki

bilmiorm simi öyledir herhal ama düğüne az kaldı ramazanda göbek yaptm ya gelinlik tam oluyo zor nefes alıyorum içinde Çok üzgünüm çoook

tamam barıştık ben küs kalamam kimseyle yapımda var herhalde ben küsmem sana cnm kader arkadaşım benim
Şeniz:asigim::1hug:

kızlar basit Bişi tarifi

PEYNıRLı PıŞı

MALZEMESı

1 yumurta
1 su bardağı yoğurt
1/2 çay bardağı sıvı yağ
2 çay kaşığı kabartma tozu 2 çay kaşığı tuz
Aldığı kadar un
1 su bardağı sıvı yağ kızartma için
1 çay bardağı rende peynir

YAPILIŞI

1- Yumurta, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, kabartma tozu, tuzu karıştırınız. Aldığı kadar un ile bir hamur yapınız.
2- Hamuru iyice yoğurarak 3 mm kalınlığında yuvarlak açınız.
3- Yarısına rende peynir serpip, diğer yarısına peynirin üzerine kapatınız.
4- Çay bardağı ile yuvarlak keserek sıvı yağda kızartınız.
NOT: Hamurun kenarından artan kırıntıları da kızartarak çorba ile servis yapınız.

caspery cım korkma tatlım gelinliğin cuk oturur üstüne, 1 -2 kilodan bişey farketmez şekerim :) hyecan varmı?

canım mutlum benim çok sağol kardeşim :)) kader arkadaşım biz küsemeyiz zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…