ya insan anlayamıyo heyecanını, kına gecesine dekayytatlm dün akşam giydim iftardan sonra ondan oldu herhal
ayy yok hiç heycanlı deilim ya 18 gün kaldı hiç heycan yok
:teselli:sende sağol cnm kardeşim:))))))))))evet küsemeyiz cnm
ben bunu biliyorum da bi tarikat grubunun kendine has gördüğü bi yemek galiba, adını hatırlayamadım şimdi, ama cidden lezzetli, bencede yap şekerim yarasıındaa :1rolleyes:büryan et ve pirinçle yapılan bi yemek.. aslında kırmızı etle yapılır ama ben tavukla yapcam bu akşam. soğan, domates pirinç kavuruyosun, fırın tepsisine döküyosun, bi yandan da eti haşlıyosun, suyuyla beraber pirincin üzerine döküyosun.. veriyosun fırına süper bişi oluyo:)
:teselli:allah benim yaşadıklarımı sana yaşatmasın yoksa sen dahada zayıf olurdun cnm
canım hoşgeldin nasılsın?ben geldim şekerler
noluyo bakalım buralarda yıne okuyamadım geçmişi şöle bi baktım mısranın resimleri söz konusu baktım ama ben göremedim mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
siz nasılsınız canlar
alınyazım nerelere diddin
güle güle canımCanlarım ben çıkıyorum akşamüzeri belki görüşürüz hepinizi öptüm
hımm evet adı maklubeydi, çok lzzetliydi.eminim senin yaptığında çok lezzetlidir, aslında tarifini verirsen bende denemek isterimde ancak koçiş gelincesenin hatırladığın maklube canım , o daha farklı onda yaşilliklerde oluyo, sunum ısmında salatayla filan süsleniyo.. bu göçmen yemeği, rumeli yemeği.çok lezzetli olur, denemeyenlere tavsiye ederim:)
o zaman buraya da gelmek üzere cnm kazasız yağsın burdada rüzgar esiyor cnm allah kocişinin yar ve yardımcısı olsun bitanem
hoşgeldin pokacım, yağmur yokmu orda, dünden beri sorcam unutuyorum
ya feci kayıplar var Allah yardımcısı olsun herkesin(
selam kızlar
ben de bakıyorum yeni evliler topiği nereye kaybolmuş diyorum
hayırlı olsun yeni topik
o zaman bana güzellerini al onu geri ver:))))))))))
hoşgeldin kekula nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?