Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

ayytatlm dün akşam giydim iftardan sonra ondan oldu herhal
ayy yok hiç heycanlı deilim ya 18 gün kaldı hiç heycan yok
ya insan anlayamıyo heyecanını, kına gecesine dek
şişlik yapmıştır iftardan sonra giydiğine göre
inş herşey güze olacak
gönlünü ferah tut
sende sağol cnm kardeşim:))))))))))evet küsemeyiz cnm
:teselli:
ben bunu biliyorum da bi tarikat grubunun kendine has gördüğü bi yemek galiba, adını hatırlayamadım şimdi, ama cidden lezzetli, bencede yap şekerim yarasıındaa :1rolleyes:
allah benim yaşadıklarımı sana yaşatmasın yoksa sen dahada zayıf olurdun cnm
:teselli:
ben geldim şekerler
noluyo bakalım buralarda yıne okuyamadım geçmişi şöle bi baktım mısranın resimleri söz konusu baktım ama ben göremedim mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

siz nasılsınız canlar
canım hoşgeldin nasılsın?
alınyazım nerelere diddin

canım pasta tariflerine bakıp yazıyodum, arad takılıyorum yaa

kızlar ankarada yağmur başladı, acayip rüzgar esiyo,

sel basan yerlere yakında koçişim yaşıyo, 3 gündür aralıksız yağıyomuş

senin hatırladığın maklube canım , o daha farklı onda yaşilliklerde oluyo, sunum ısmında salatayla filan süsleniyo.. bu göçmen yemeği, rumeli yemeği.çok lezzetli olur, denemeyenlere tavsiye ederim:)

o zaman buraya da gelmek üzere cnm kazasız yağsın burdada rüzgar esiyor cnm allah kocişinin yar ve yardımcısı olsun bitanem

kızlar gezdim gezdim geldim:)

haktan hışgeldin cnmçç

mısraccım hoşçakal canım görüşürüzzz

caspersy bi daha denesennnnn bak mısranın olduu belki düzelmiştir:)))

Canlarım ben çıkıyorum akşamüzeri belki görüşürüz hepinizi öptüm
güle güle canım
senin hatırladığın maklube canım , o daha farklı onda yaşilliklerde oluyo, sunum ısmında salatayla filan süsleniyo.. bu göçmen yemeği, rumeli yemeği.çok lezzetli olur, denemeyenlere tavsiye ederim:)
hımm evet adı maklubeydi, çok lzzetliydi.eminim senin yaptığında çok lezzetlidir, aslında tarifini verirsen bende denemek isterimde ancak koçiş gelince
o zaman buraya da gelmek üzere cnm kazasız yağsın burdada rüzgar esiyor cnm allah kocişinin yar ve yardımcısı olsun bitanem

evet geliyodur canım, allah kaz beladan esirgesin inş, amin canım benim :1hug:

amanda aman poka gelmiş hoşgelmiş kapalı çarşıdan aldınmı benim altın bileziği cnm madem gezmeye gittin:kedi:

hoşgeldin pokacım, yağmur yokmu orda, dünden beri sorcam unutuyorum

ya feci kayıplar var Allah yardımcısı olsun herkesin (

aldım aldım mutlucum en kısa zamanda yanına gelip koluna takıcam:))))) amaa sen daha güsellerine layıksınnnnnn yaaaaa

kekula hoşgeldin canımmm... ne oldu ev işleri ?

selam kızlar
ben de bakıyorum yeni evliler topiği nereye kaybolmuş diyorum
hayırlı olsun yeni topik

hoşgeldin pokacım, yağmur yokmu orda, dünden beri sorcam unutuyorum

ya feci kayıplar var Allah yardımcısı olsun herkesin (

alınyazım var olmazmı. ama benim tarafta bi prob yokk. mesela eşimin çalıştığı plaza
iptal gidemediler ikitelliyeee.. çok kayıplar oldu çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…