Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

kızlar biz çıkıoruzz annemde kalcam 2 gün gelemem hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize unutmayın biziii :mymeka:

teşekür ederim kızlar sizlerde çok güzelsiniz
ben 28 yaşındayım canım.

resmi hemen geri sildim kızlar

şimdi anladım,dilerim bizde ablanlar gibi huzura kavuşuruz,gerçktende orta noktayı bulacak olan eş aslında, eşimin annesiyle benim çok iyi olmamı istedi ama kaynana hep uzak durdu, ben yaklaştım kaçtı, artık bende cuma günü uzaklaştım yüzüe seside herşeyi uzak olsun benden.sadece sabır gerçekten, profile o yüzden yazdım sabır allahım bol sabır ....
ne demek alınyazım böyle düşünürüm tabi sendende allah razı olsun alınyazım

:teselli: opuyorumnanaktan :kedi:

en iyisi senin yöntem , ite bulaşacağına çalıyı dolaş, artık bende daha sık uygulayacağım gerçi falasıyla uyguluyodum ama daha fazlası gerkiyo demekki, inş hiçte olmaz canım yaa
idare eder simiciğim hep surat astı durdu eltim sanki davet eden o değilmiş gibi bende yarın görümceme gideceğim davete
canım yarın inş güzel geçer, görümcen ve eltin canını sıkmaz inş
kızlar biz çıkıoruzz annemde kalcam 2 gün gelemem hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize unutmayın biziii :mymeka:

canım güle güle

allah razı olsun güzelim sabah namazından sonra hepinizide dua ettim inşallah herkes mutlu huzurlu olur canımcığım

canım benim ya sendende allah razı olsun bu yıl sıkıntılarımdan dolayı namaz bile kılamadım, onu bile engellediler

slm güzeller ayy geçmişe bakamadım nasılsınız bakalımm
ben mii ayy hastayımm burnum hiç durmuyoo

angelin biraz işi varmış pokacığım msnden sordum öyle söyledi cnm

anladım canımm:))

allah razı olsun güzelim sabah namazından sonra hepinizide dua ettim inşallah herkes mutlu huzurlu olur canımcığım

allah razı olsun canımmmm...
oley hoşgeldinnnnnnn angel im :))

hoş geldin canım geçmiş olsunnnnn.. bugün resim koyup birbirimiziii gördükk.. hade sende bi resim koyda senide tanıyalım şekerimmmmmmmopuyorumnanaktan

geçmiş olsun caspersy...
aşağıya bi takvim yapıyosunuz ya onu nasıl yapıcam.. ben bi kk özürlüsüyümde:) bilen biri bana anlatırmı.

hoşgeldin geçmiş olsun canım bi iyiyiz seni sormalı

simicim sohbet bölümünden evlilik takvimi nasıl yapılır diye bi yer var orda tarif ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…