kızlar biz çıkıoruzz annemde kalcam 2 gün gelemem hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize unutmayın biziii :mymeka:
şimdi anladım,dilerim bizde ablanlar gibi huzura kavuşuruz,gerçktende orta noktayı bulacak olan eş aslında, eşimin annesiyle benim çok iyi olmamı istedi ama kaynana hep uzak durdu, ben yaklaştım kaçtı, artık bende cuma günü uzaklaştım yüzüe seside herşeyi uzak olsun benden.sadece sabır gerçekten, profile o yüzden yazdım sabır allahım bol sabır ....yanlış cümle kurmuşum alınyazım, eskisi gibi değiller, artık eşi ablama destek demek istemiştim.. en azından ailesini savunmuyo, onları pek fazla bi araya getirmemeye özen gösteriyo.. yine ortayı bulacak olan eşler aslında.. sanada düşen sadece sabır
ne demek alınyazım böyle düşünürüm tabi sendende allah razı olsun alınyazım
en iyisi senin yöntem , ite bulaşacağına çalıyı dolaş, artık bende daha sık uygulayacağım gerçi falasıyla uyguluyodum ama daha fazlası gerkiyo demekki, inş hiçte olmaz canım yaavalla " kuma gemisi yürür, elti gemisi yürümez" derler bizim orada, doğruluk payı var heralde...
bizim hiç bi sıkıntımız olmadı henüz ama pek hoşlanmıyorum.. gerçi ben uysam sıkıntımızda fazlasıyla olurdu.. aman kimse kırılmasın diye ben sabrettiğim için olmadı
canım yarın inş güzel geçer, görümcen ve eltin canını sıkmaz inşidare eder simiciğim hep surat astı durdu eltim sanki davet eden o değilmiş gibi bende yarın görümceme gideceğim davete
kızlar biz çıkıoruzz annemde kalcam 2 gün gelemem hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize unutmayın biziii :mymeka:
mısracım albümün içine gir.. sağ üst köşede albümü düzenle var. ona tıklayınca sil çıkıo ...
angelin biraz işi varmış pokacığım msnden sordum öyle söyledi cnm
allah razı olsun güzelim sabah namazından sonra hepinizide dua ettim inşallah herkes mutlu huzurlu olur canımcığım
oley hoşgeldinnnnnnn angel im :))ben deldimmm
slm güzeller ayy geçmişe bakamadım nasılsınız bakalımm
ben mii ayy hastayımm burnum hiç durmuyoo
canım hoşgeldin nasılsınben deldimmm
slm güzeller ayy geçmişe bakamadım nasılsınız bakalımm
ben mii ayy hastayımm burnum hiç durmuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?