Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

canım tarifin için çok sağol hemen yazıyorum defterime,gerçekten lezzetli olduğu tariften belli.bende tavukla yapcam çünkü eti hiç sevmem, teşekür ederim :))
bunu annem yapıo alınyaızm harikaa oluoooo
di mi ? bencede harika bişey ya, kaçtır yapcam yapamıyorum, koçiş gelssin artık herşeyi evimde denerim artık :)) eşime diyorumki tayin alana dek 5 kg vermeden gelme, acayip güzel tariflerim var, eğer kilo vermezsen güzel yemekler yapmam :)))
biz yine sahura kalkamadık bu gece kaydirigubbakcemile3

tühh ya bu kötü olmuş,
sahur kalkmayınca zor oluyo

alınyazımsın aldm tarifi denicem kolay bişiye benziyo benm gbi yemek yapmayı bilmeyen biri için ideal
kesinlikle dene, lezzetli çünkü, yemek konusunada takılma tatlıım,
ben yemek yapmayı eşimden öğrendim şimdi oda çömezim oldu :))
sarissa ben hiç sahura kalkmam :)

hadi yaa, ee peki zor olmuyo mu ?

canım senin açma tarifin vardı ya, puf puf oluyo demiştin, onu kaydetmemişim sana zahmet tekrar verebilirmisin ?

aa haktan nereye kaybodu yaa ?

kızlaaaaaaaaaaar ben geldim yineeeee
ya yağmur başlamadan alışverişimi yapim dedim çıktım tam eve gelirken yağmura yakalandım sırılsıklam oldum duşa girdim geldim tekrar
neler kaçırdım:)

alınyazım cım sarissacım .. evet geç yatıyorum ama yatarkende yemiyorum. canım istemio.. sahurada kalmıyorum uyku ağır basıo yaaa... çünkü kalkarsam ben öle hemen uyuyamıyorum.. sabahta zombi gibi oluyorum işe gelince:)

ben gece 23:30-00:00 gibi yatıyorum sahura 03:45 te kalkıyorum daha sonra:05:30 yatıyorum sabah namazımı kıldıktan sonra sonra 06:30 tekrar kalkıyoum hazırlanıp 07:30 işe gidiyorum

haktan ve angel hoşgeldiniz cnm çokmu ıslandın haktanncığım angel burayada gelmek üzere yağmur

ben gece 23:30-00:00 gibi yatıyorum sahura 03:45 te kalkıyorum daha sonra:05:30 yatıyorum sabah namazımı kıldıktan sonra sonra 06:30 tekrar kalkıyoum hazırlanıp 07:30 işe gidiyorum

canım namaza yakın yatsan azıcık daha uyumuş olmazmısın
bu türlü çok bölünüyo uykun sersem gibi olursun sabahları

kız kahvaltı da yok
hazırlanman bir saat mi sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…