canım tarifin için çok sağol hemen yazıyorum defterime,gerçekten lezzetli olduğu tariften belli.bende tavukla yapcam çünkü eti hiç sevmem, teşekür ederim :))BÜRYANIN ASIL TARİFİ BU AMA BEN BUNU TAVUKLA YAPIYORUM GENELDE
SUNUMUDA GÜZEL OLUYO MİSAFİR İÇİN...3 BUT 1 BARDAK PİRİNÇTEN YAPIYORUM EŞİMLE BANA YETİYO:)
Malzemeler
1,5 kg. koyun eti
3 su bardağı pirinç
1 adet orta boy soğan
2 adet büyük boy domates
5,5 su bardağı et suyu
1/2 su bardağı sıvı yağ
Tuz
Yemeğin Tarifi
İri parçalara bölünmüş ete 6 su bardağı su ilave edip, yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Soğanı küçük küp şeklinde doğrayın. Sıvıyağda pembeleşinceye kadar kavurun. Kabukları soyulup, küp şeklinde doğranmış domatesi ilave edin.
Soğana, yıkayıp süzdüğünüz pirinci ilave edin. Sürekli karıştırarak kavurun.
Pirinci, orta büyüklükte ısıya dayanıklı bir cam tepsiye yayın. Üzerine haşlanmış eti yerleştirin. Sıcak et suyunu ve tuzu ilave edin.
Etli pilavı önceden 200 derece ısıtılmış fırında suyunu çekene kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
di mi ? bencede harika bişey ya, kaçtır yapcam yapamıyorum, koçiş gelssin artık herşeyi evimde denerim artık :)) eşime diyorumki tayin alana dek 5 kg vermeden gelme, acayip güzel tariflerim var, eğer kilo vermezsen güzel yemekler yapmam :)))bunu annem yapıo alınyaızm harikaa oluoooo
biz yine sahura kalkamadık bu gece kaydirigubbakcemile3
caspersy denee harika bişiiiiii
bide resim koymayı dene arada yaw ben çatlıcam yoksa:)
kesinlikle dene, lezzetli çünkü, yemek konusunada takılma tatlıım,alınyazımsın aldm tarifi denicem kolay bişiye benziyo benm gbi yemek yapmayı bilmeyen biri için ideal
sarissa ben hiç sahura kalkmam :)
tühh ya bu kötü olmuş,
sahur kalkmayınca zor oluyo
sarissa ben hiç sahura kalkmam :)
ay ne yağmur ne dolu yağdı yaaaaa
ortalık felaket göl yollar tıkandı
((
ay ne yağmur ne dolu yağdı yaaaaa
ortalık felaket göl yollar tıkandı
((
ben gece 23:30-00:00 gibi yatıyorum sahura 03:45 te kalkıyorum daha sonra:05:30 yatıyorum sabah namazımı kıldıktan sonra sonra 06:30 tekrar kalkıyoum hazırlanıp 07:30 işe gidiyorum
ben gece 23:30-00:00 gibi yatıyorum sahura 03:45 te kalkıyorum daha sonra:05:30 yatıyorum sabah namazımı kıldıktan sonra sonra 06:30 tekrar kalkıyoum hazırlanıp 07:30 işe gidiyorum
haktan ve angel hoşgeldiniz cnm çokmu ıslandın haktanncığım angel burayada gelmek üzere yağmur
canım resmen duş almış gibi oldum kocaman kocaman yağıyodu
eve geldim hemen duşa girdim
felaket yaa hemen sel aldı hertarafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?