- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
canım ne demek, denediğin afiyet olsun :)alınyazım tarif için teşekkür ederim cnm güzel görünüyor hemde çokkkkkkkkk
benimde valla :))simiciğim senin tarifide yazıyorum ağzım sulandı ya çok sağol cnnm
hadi yaa, kötü olmuşkızlaaaaaaaaaaar ben geldim yineeeee
ya yağmur başlamadan alışverişimi yapim dedim çıktım tam eve gelirken yağmura yakalandım sırılsıklam oldum duşa girdim geldim tekrar
neler kaçırdım:)
anladım canım, bende zor uyuyorum kötü oluyo, bide sende geç yatınca daha bi zor olur, Allah kolaylığını versin canımalınyazım cım sarissacım .. evet geç yatıyorum ama yatarkende yemiyorum. canım istemio.. sahurada kalmıyorum uyku ağır basıo yaaa... çünkü kalkarsam ben öle hemen uyuyamıyorum.. sabahta zombi gibi oluyorum işe gelince:)
öğreirsin canım :)he he bende öğrencem inş canım :)
hadi yaay ne yağmur ne dolu yağdı yaaaaa
ortalık felaket göl yollar tıkandı
((
canım çok sağol hemen yazıyorum :)http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/240587-pastane-pogacasi-fotolu.html
alınyazım tarif buradaaaaaaaaa
Allah yardımcın olsun canım ya çok halsiz düşüyosundurben gece 23:30-00:00 gibi yatıyorum sahura 03:45 te kalkıyorum daha sonra:05:30 yatıyorum sabah namazımı kıldıktan sonra sonra 06:30 tekrar kalkıyoum hazırlanıp 07:30 işe gidiyorum
canım resmen duş almış gibi oldum kocaman kocaman yağıyodu
eve geldim hemen duşa girdim
felaket yaa hemen sel aldı hertarafı
kızlar kocacım aradı.o merkezdeki evi tutmuş.birazcık rahatladım.
ayyy bende yağmura çıkayım yağınca stresi azaltıyorsa ayy sağol haktancığım verdiğin bilgi için cnm süper ya yağ yağmur yağğ yuppiiiiiiiiiiii
ben deneyeceğim haktan
canım hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
yok canım eve gelince giyinseydin dedimayy ne sıkı giyinmesi hint fakiri gibi çıkmışım yağmuru yiyince çok seksi oldum heryermeydandakaydirigubbakcemile3
neyse yağmurda ıslanmak stresi azaltırmış
mutlucum biraz daha geç kalksan daha iyi olmazmı?
4 gibi falan
hadi yaaaalınyazım hemde nasıl halsizim
kızlar kocacım aradı.o merkezdeki evi tutmuş.birazcık rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?