Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

mutlucum ben 3 te yatıp 7 de kalkıyorum kaç gündür. kociş gececiydi

Mutlucum gıyınıp Çıkman 1 saatınımı alıyo, gecede Çok erken kalkıyosun bence, bn 4Ü 10 geÇe fılan kalkıyorum, 5 te namazı kılıp yatıyorum.. Bıraz daha seı hareket edıp uykuya dah Çok zaman ayırman lazım bence:)

alınyazım tarif için teşekkür ederim cnm güzel görünüyor hemde çokkkkkkkkk
canım ne demek, denediğin afiyet olsun :)
simiciğim senin tarifide yazıyorum ağzım sulandı ya çok sağol cnnm
benimde valla :))
kızlaaaaaaaaaaar ben geldim yineeeee
ya yağmur başlamadan alışverişimi yapim dedim çıktım tam eve gelirken yağmura yakalandım sırılsıklam oldum duşa girdim geldim tekrar
neler kaçırdım:)
hadi yaa, kötü olmuş (
bizde tarifleşiyoduk :))
anladım canım, bende zor uyuyorum kötü oluyo, bide sende geç yatınca daha bi zor olur, Allah kolaylığını versin canım
he he bende öğrencem inş canım :)
öğreirsin canım :)
ay ne yağmur ne dolu yağdı yaaaaa
ortalık felaket göl yollar tıkandı
((
hadi ya
burdada yağdı ama en fazla 5 dk
canım çok sağol hemen yazıyorum :)
ben gece 23:30-00:00 gibi yatıyorum sahura 03:45 te kalkıyorum daha sonra:05:30 yatıyorum sabah namazımı kıldıktan sonra sonra 06:30 tekrar kalkıyoum hazırlanıp 07:30 işe gidiyorum
Allah yardımcın olsun canım ya çok halsiz düşüyosundur
oruca başladınmı canım ?
canım resmen duş almış gibi oldum kocaman kocaman yağıyodu
eve geldim hemen duşa girdim
felaket yaa hemen sel aldı hertarafı

aman hastalanmada haktan
sıkı giyinseydin

haktancığım hemen hazırlayıp yiyoruz cnm daha sonrada uyumuyorum çünkü yatarsam tekrar kalkamam cnm evet resmen sersem gibi oluyorum ama ne yapalım az kaldı bakalım

ayy ne sıkı giyinmesi hint fakiri gibi çıkmışım yağmuru yiyince çok seksi oldum heryermeydandakaydirigubbakcemile3
neyse yağmurda ıslanmak stresi azaltırmış

mutlucum biraz daha geç kalksan daha iyi olmazmı?
4 gibi falan

simiciğim kalkınca yatağımı topluyorum cnm daha sonra onumu giysem bunumu derken vaki geçiyor cnm gece konusunada benim en geç 07:25 gibi evden çıkmış olmam gerekiyor çünkü iş yerim şehire 25.km uzaklıkta servisi kaçırmamam gerekli gece konusuna gelince cnm ben yavaş yavaş yiyorum yemeğimi hızlı hızlı yeme huyum yok cnm sindire sindire yiyorum daha sonrada çayımı içiyorum derken vakit geçiveriyor cnm

ayyy bende yağmura çıkayım yağınca stresi azaltıyorsa ayy sağol haktancığım verdiğin bilgi için cnm süper ya yağ yağmur yağğ yuppiiiiiiiiiiii

ayyy bende yağmura çıkayım yağınca stresi azaltıyorsa ayy sağol haktancığım verdiğin bilgi için cnm süper ya yağ yağmur yağğ yuppiiiiiiiiiiii

cidden öyle
bizim insanlarımız yağmur yağınca saçak altına girer saklanırlar
ama doktorlarda sölüyo bunu yaz ve sonbahar yağmurları stres azaltır cidden deneyin görün:)

yok canım eve gelince giyinseydin dedim
yağmurda ıslanmayı bende çok severim
kötü enerjiyi alırmış hakkaten
alınyazım hemde nasıl halsizim
hadi yaaa (
kızlar kocacım aradı.o merkezdeki evi tutmuş.birazcık rahatladım.

hadi hayırlı olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…