Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

alınyazım bir hafta kala bir alınganlık bir sıkıntı başlamıştı ondan bahsetmiştim neyse beni boşver sen nasılsın cnm inşaallah sıkıntıların azalmıştır cnm bnm

kızlar kocacım aradı.o merkezdeki evi tutmuş.birazcık rahatladım.

hayırlı olsun cnm benimmm

ii bari canm anormal miyim diyordum artk

bende gıram heyecan yoktuuuuu

Ya resimler hep ben gidince yükleniyor ama kıskandım ve küstüm:gitme:

jasminim hoş geldinnnnnnnn.. sen küsme lütfennnn ben onlara derim yine resim koyarlarr :teselli:
bende heyecandan ziyade büyük bir sıknıtı vardı

neden canım benim ?

Hoşbuldum hayatım.Evdeyimkaydirigubbakcemile2Ayaklarımı uzatıp keyif yapayım azcık dimikaydirigubbakcemile3

Sen nasılsın tatlışım?

Bu arada albümüme bir tane resim ekledim.Sevgilimlendelikafadulden

zemuszemusevlenmeden önce başlamıştı hatta kızlara sormuştum ben de içimde büyük bir sıkıntı var diye onlarda normal evlenince gecer demişlerdi

hayırlı olsun cnm benimmm

bende gıram heyecan yoktuuuuu

jasminim hoş geldinnnnnnnn.. sen küsme lütfennnn ben onlara derim yine resim koyarlarr :teselli:

neden canım benim ?

Hoşbuldum şekerim.Valla herkes gördü birbirini bir ben göremedim:gitme:

haktan hakkında hayırlısı olsun sevindim senin adına.

çok saol canım amin inşallah

hadi bakalım hayırlısı inşallah

amin canım inşallah

amaan saclarım dökülmesin diye türlü yoolar denedim olmadı kıllar azalsın diye yin e aynı şekilde pek çok yol denedim olmadı artık inanmıyorum bu tür şeylere

kıl srunu olmayan var mı ki, şöyle kökünden çözmeyi kim istemezki.. bi bakayım bende:)

teocuğum benim iş yerim şehirin dışında cnm 25.km var o yüzden bende gelemezdim herhalde cnm ama senle yüzyüze görüşmeyi isterdim cnm

alınyazım bir hafta kala bir alınganlık bir sıkıntı başlamıştı ondan bahsetmiştim neyse beni boşver sen nasılsın cnm inşaallah sıkıntıların azalmıştır cnm bnm
inş bi sorun olmaz canım ya :Saruboceq:
bende çok şükür iyiyim
artık beni üzmeye çalışan insanlara fırsat vermeyeceğim inş
çünkü hep ben üzülüyorum ve eşimle olan hayatımıza olumsuz yansıyo
bundan sonra bombayım inş :Saruboceq:

Hoşbuldum hayatım.Evdeyimkaydirigubbakcemile2Ayaklarımı uzatıp keyif yapayım azcık dimikaydirigubbakcemile3

Sen nasılsın tatlışım?

Bu arada albümüme bir tane resim ekledim.Sevgilimlendelikafadulden
bende iyiyim canım
ohh keyfine bak valaa şakkıdı
ay çok şekersiniz yaaa
ama o sefgilin kim kızz çok şekermiş valla yerim senin sefgilini opuyorumnanaktan
amaan saclarım dökülmesin diye türlü yoolar denedim olmadı kıllar azalsın diye yin e aynı şekilde pek çok yol denedim olmadı artık inanmıyorum bu tür şeylere
valla aynen yaa bende öyleyim artık
kıl srunu olmayan var mı ki, şöyle kökünden çözmeyi kim istemezki.. bi bakayım bende:)

al benden de o kadar yani , ah bitirebilsek aahhhh

benim koltuk altı bitti gibi bişey, iğneliye g,d,yorum ya kesin sonuç verdi vesselam

bende iyiyim canım
ohh keyfine bak valaa şakkıdı
ay çok şekersiniz yaaa
ama o sefgilin kim kızz çok şekermiş valla yerim senin sefgilini opuyorumnanaktan

Canım sağolkaydirigubbakcemile2

Sefgilim arkadaşımın bebeği olarlar:ecrin_bebek: Ye tatlım benden kalırsa tabi..İnanılmaz şeker bir çocuk

jasmincim yerim ben onu yaaa ne kadarda şekerrrrrr. ama sende bi okadar sekersin canım benimmmmm....

o konuyu bende takip ediyorum bakalım belki alırım bende:)

offfffffff yaaa evlendi iice deli oldum şu kıllar yüzünden
bunalıma gireceğim nerdeyse
çok kıllıyım :1ninca:

mutlu cum bir haftasonuna denke getirebilirz inşallah olmaz mı alınyazımsın kendini toparlamana sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…