Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

yaa uyuşamsı için ben emla kullanıyodum ama spreydemi varmış ne kadar etkili?
aa hiç haberim yoktu valla
bencede sire devam:)))))

tamam takip edelimmmm
gerçekten artmaz inşallah fiyatları

bende emla kullanıyorum uyuşturmak için haktann..

uyuşturucu spreyde mi varmış jazmin? sen kullanıyomusun, adı ne.. uyuşturucu bişey varda benim neden habeim yok:)

yaa uyuşamsı için ben emla kullanıyodum ama spreydemi varmış ne kadar etkili?
aa hiç haberim yoktu valla
bencede sire devam:)))))

tamam takip edelimmmm
gerçekten artmaz inşallah fiyatları

Emla kullanmadım canlarım;ama bu spreyi kullananlar emladan daha etkili olduğunu söylüyorlar.Yarın alacağımzemuszemusAy doktoruma bir söylesem döver beni herhaldekaydirigubbakcemile3

İsmini veriyorum;

Ethyl Cloride

Fiyatı da 13,00 TL vereliniortak

Alalımda yolunalım rahat rahatkaydirigubbakcemile

tamam canım bekliyoruz haberlerinizi, uyuşturucu spreyi kaça alıyosun peki ?
bende iğneli yaptırmak istiyorum.. acı nasıl oluyo alınyazım? çok ağrılı bişey mi.. bende çok tüylü değilim ama.. seans sıklıkları nasıl bide, 5 seans ne kadar zaman yani..
canım çok abarttıkları kadar değil, epilasyoncu acı eşiğine göre epilasyonun derecesini artırıp azaltıyo, en yüksek dercede en çok verim sağlanıyo.bana sinek ısırığı gibi geldi, acı şeklini tarif etmemi istersen.tüyler çıktıkça gidiyosun, zaten tüylerde yaklaşık 2 ayda ancak çıkıyo, tüyün ilk çıkış vakti gidersen daha etkili oluyomuş ama ben hepsini bekleyip gittiğim halde bile çok etkili, kesinlikle tavsiye ederim, ben ocakta başladım koltuk altına, ve uzun aralıklarla gittim param olmadığından, eğer vaktinde gitseydim artık gitmeme gerek kalmazdı 2 ay olurd biteli
uyuşturucu spreyde mi varmış jazmin? sen kullanıyomusun, adı ne.. uyuşturucu bişey varda benim neden habeim yok:)

epilasyondada kullanabliyosun bunu, acını dahada azaltır

Canım ben kullanmadım yarın alacağım ve hemen deneyeceğimzemuszemus

Bu arada ben yarın hiç yokum:kediışarıda tüm gün işlerim var kızlar aklımdayken söyleyeyim..

Fiyatı 13,00 tL hayatımzemuszemus

emladan daha etkiliyse o zaman hiçbişey duymazsınkaydirigubbakcemile3
peki bunun kullanma şekli nasıl şekerim?

tamam jazmincim sen kullanınca memnuniyetini bildirirsin zaten

haber verdiğin için saol yoksa merak eder arardık seni şeker :))

Daha önce sıkıştırılarak sıvı hale geçirilmiş Ethylchloride, uygulandığı bölgede buharlaşma sonucu ısı kaybına neden olarak, soğutma etkisi sağlar. Kısa süreli lokal duyu kaybı meydana getirir.

Kullanım alanı: spor hekimliği, genel spor yaralanmaları, eklem burkulmaları, topik olarak yüzeyin soğutulması gereken durumlarda
Kullanım şekli ve dozu: 20- 30 cm mesafeden birkaç saniye(ortalama 10sn) süre ile valfe basılı tutarak püskürtülür. Uygulanan bölgede beyaz bir film tabakası oluşturur ve kısa süreli duyu kaybı meydana gelir.

Uyarılar ve Önlemler: Solunmamalıdır. Ağız operasyonlarında kullanılmamalıdır. Havadan ağır olduğundan, solunum yollarının tatbik bölgesinden yüksekte olmasına dikkat ediniz.

alıntıdır.

şekerler ben birazdan çıkcam

şimdiden hepinize hayırlı iftarlar

iyi akşamlar

hepinizi öpüyorum

yarına görüşmek üzere

bu arada mutlu nerelere kayboldu ya ?

yaa ben bildim bunuuuuu tamaaaam
benim babam futbolcu bizde hep bulunurdu bu soğutucu spreyden buz gibi yapıyo biliyorum yazın hatta ferahlatıyodu
anladım ama bunun etkisi hemen geçer yaa bunu sıkar sıkmaz agda olması lazım

emladan daha etkiliyse o zaman hiçbişey duymazsınkaydirigubbakcemile3
peki bunun kullanma şekli nasıl şekerim?

Aşağıda yazdım tatlım.Nette bunu bulabildim;ama aldığım ve kullandığım zaman daha iyi bir kullanma şekli yazarımyerimseniben

tamam jazmincim sen kullanınca memnuniyetini bildirirsin zaten

haber verdiğin için saol yoksa merak eder arardık seni şeker :))

Evet canım şüphen olmasın

İyi yapmışım o zmn diyeyim.Bigün yakalancam ama hade hayırlısı bakemkaydirigubbakcemile3

Görüşürüz hayatım,öpüyorum seni kocamanopuyorumnanaktan
Yarın arada girmeye çalışırım,merak ederim.Siz yine foto falan eklersiniz:dilcikar:

merci şekerim:)

tamamen acı yok olmuyo ama dayanılabılecek hale getırıyo emla
ama sprey hiç duymamıştım sen duymuşmuydun?

evet haktan emla tam uyuşturmuo ama dayanabilecek seviyeye getirio.. sprey hiç denemedim ben

tamam jasmincim yorumlarını beklioruz:)

Eeee daha ii sen bizden daha iyi bilirsin canımkaydirigubbakcemile3

Evet zaten emla gibi beklenmiyormuş.Hemen sıktıktan sonra üstündeki tabakayı silip ağdaya başlıyormuşsun canım;ama aşağı bölgelere sıkamayız herhalde dimi:kedi:

jazmini valla sen kıskanma d,iye ben foto eklemedim valla

ekleyenlere kızlaım olurmu :))

öptüm hepinizi ...

şekerler ben birazdan çıkcam

şimdiden hepinize hayırlı iftarlar

iyi akşamlar

hepinizi öpüyorum

yarına görüşmek üzere

bu arada mutlu nerelere kayboldu ya ?

jazmini valla sen kıskanma d,iye ben foto eklemedim valla

ekleyenlere kızlaım olurmu :))

öptüm hepinizi ...

görüşürüz alınyazımmmm kocaman öptümmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

canım prospektüsünü okuruz valla genital bölge için yasak diyosa sıkmayız ama zaten üst kısmına sıksan yeter niye diye sorarsan onlar en alt kısımlara inene kadar ten kendiliğinden uyuşuyoya dimi:))

dediğim gibi emla dayanılcak sevıyeye getiryo ama sen bi dene bakalım
bize de sonuç bildirirsin heralde şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…