Tamam ben ve deryainci öncülük yapalım:)) Takip edelim topiği ve sonuçlar kesin netleşince siparişlerimizi verelim.Fiyatı 150 TL.Umarım biz alana kdr fiyat artışı olmaz:))
Ben tabi başlayana dek eczaneden şu uyuşturucu sprey ile kendimi uyuşturup sirime devam edeceğim:kedi:
Tamam ben ve deryainci öncülük yapalım:)) Takip edelim topiği ve sonuçlar kesin netleşince siparişlerimizi verelim.Fiyatı 150 TL.Umarım biz alana kdr fiyat artışı olmaz:))
Ben tabi başlayana dek eczaneden şu uyuşturucu sprey ile kendimi uyuşturup sirime devam edeceğim:kedi:
uyuşturucu spreyde mi varmış jazmin? sen kullanıyomusun, adı ne.. uyuşturucu bişey varda benim neden habeim yok:)
yaa uyuşamsı için ben emla kullanıyodum ama spreydemi varmış ne kadar etkili?
aa hiç haberim yoktu valla
bencede sire devam:)))))
tamam takip edelimmmm
gerçekten artmaz inşallah fiyatları
tamam canım bekliyoruz haberlerinizi, uyuşturucu spreyi kaça alıyosun peki ?Tamam ben ve deryainci öncülük yapalım:)) Takip edelim topiği ve sonuçlar kesin netleşince siparişlerimizi verelim.Fiyatı 150 TL.Umarım biz alana kdr fiyat artışı olmaz:))
canım çok abarttıkları kadar değil, epilasyoncu acı eşiğine göre epilasyonun derecesini artırıp azaltıyo, en yüksek dercede en çok verim sağlanıyo.bana sinek ısırığı gibi geldi, acı şeklini tarif etmemi istersen.tüyler çıktıkça gidiyosun, zaten tüylerde yaklaşık 2 ayda ancak çıkıyo, tüyün ilk çıkış vakti gidersen daha etkili oluyomuş ama ben hepsini bekleyip gittiğim halde bile çok etkili, kesinlikle tavsiye ederim, ben ocakta başladım koltuk altına, ve uzun aralıklarla gittim param olmadığından, eğer vaktinde gitseydim artık gitmeme gerek kalmazdı 2 ay olurd bitelibende iğneli yaptırmak istiyorum.. acı nasıl oluyo alınyazım? çok ağrılı bişey mi.. bende çok tüylü değilim ama.. seans sıklıkları nasıl bide, 5 seans ne kadar zaman yani..
uyuşturucu spreyde mi varmış jazmin? sen kullanıyomusun, adı ne.. uyuşturucu bişey varda benim neden habeim yok:)
bende emla kullanıyorum uyuşturmak için haktann..
tamam canım bekliyoruz haberlerinizi, uyuşturucu spreyi kaça alıyosun peki ?
canım çok abarttıkları kadar değil, epilasyoncu acı eşiğine göre epilasyonun derecesini artırıp azaltıyo, en yüksek dercede en çok verim sağlanıyo.bana sinek ısırığı gibi geldi, acı şeklini tarif etmemi istersen.tüyler çıktıkça gidiyosun, zaten tüylerde yaklaşık 2 ayda ancak çıkıyo, tüyün ilk çıkış vakti gidersen daha etkili oluyomuş ama ben hepsini bekleyip gittiğim halde bile çok etkili, kesinlikle tavsiye ederim, ben ocakta başladım koltuk altına, ve uzun aralıklarla gittim param olmadığından, eğer vaktinde gitseydim artık gitmeme gerek kalmazdı 2 ay olurd biteli
epilasyondada kullanabliyosun bunu, acını dahada azaltır
Canım ben kullanmadım yarın alacağım ve hemen deneyeceğimzemuszemus
Bu arada ben yarın hiç yokum:kediışarıda tüm gün işlerim var kızlar aklımdayken söyleyeyim..
Fiyatı 13,00 tL hayatımzemuszemus
Daha önce sıkıştırılarak sıvı hale geçirilmiş Ethylchloride, uygulandığı bölgede buharlaşma sonucu ısı kaybına neden olarak, soğutma etkisi sağlar. Kısa süreli lokal duyu kaybı meydana getirir.
Kullanım alanı: spor hekimliği, genel spor yaralanmaları, eklem burkulmaları, topik olarak yüzeyin soğutulması gereken durumlarda
Kullanım şekli ve dozu: 20- 30 cm mesafeden birkaç saniye(ortalama 10sn) süre ile valfe basılı tutarak püskürtülür. Uygulanan bölgede beyaz bir film tabakası oluşturur ve kısa süreli duyu kaybı meydana gelir.
Uyarılar ve Önlemler: Solunmamalıdır. Ağız operasyonlarında kullanılmamalıdır. Havadan ağır olduğundan, solunum yollarının tatbik bölgesinden yüksekte olmasına dikkat ediniz.
alıntıdır.
şekerler ben birazdan çıkcam
şimdiden hepinize hayırlı iftarlar
iyi akşamlar
hepinizi öpüyorum
yarına görüşmek üzere
bu arada mutlu nerelere kayboldu ya ?
emladan daha etkiliyse o zaman hiçbişey duymazsınkaydirigubbakcemile3
peki bunun kullanma şekli nasıl şekerim?
tamam jazmincim sen kullanınca memnuniyetini bildirirsin zaten
haber verdiğin için saol yoksa merak eder arardık seni şeker :))
Emla kullanmadım canlarım;ama bu spreyi kullananlar emladan daha etkili olduğunu söylüyorlar.Yarın alacağımzemuszemusAy doktoruma bir söylesem döver beni herhaldekaydirigubbakcemile3
İsmini veriyorum;
Ethyl Cloride
Fiyatı da 13,00 TL vereliniortak
Alalımda yolunalım rahat rahatkaydirigubbakcemile
tamamen acı yok olmuyo ama dayanılabılecek hale getırıyo emla
ama sprey hiç duymamıştım sen duymuşmuydun?
Canım ben kullanmadım yarın alacağım ve hemen deneyeceğimzemuszemus
Bu arada ben yarın hiç yokum:kediışarıda tüm gün işlerim var kızlar aklımdayken söyleyeyim..
Fiyatı 13,00 tL hayatımzemuszemus
yaa ben bildim bunuuuuu tamaaaam
benim babam futbolcu bizde hep bulunurdu bu soğutucu spreyden buz gibi yapıyo biliyorum yazın hatta ferahlatıyodu
anladım ama bunun etkisi hemen geçer yaa bunu sıkar sıkmaz agda olması lazım
şekerler ben birazdan çıkcam
şimdiden hepinize hayırlı iftarlar
iyi akşamlar
hepinizi öpüyorum
yarına görüşmek üzere
bu arada mutlu nerelere kayboldu ya ?
jazmini valla sen kıskanma d,iye ben foto eklemedim valla
ekleyenlere kızlaım olurmu :))
öptüm hepinizi ...
merci şekerim:)
evet haktan emla tam uyuşturmuo ama dayanabilecek seviyeye getirio.. sprey hiç denemedim ben
tamam jasmincim yorumlarını beklioruz:)
jazmini valla sen kıskanma d,iye ben foto eklemedim valla
ekleyenlere kızlaım olurmu :))
öptüm hepinizi ...
Eeee daha ii sen bizden daha iyi bilirsin canımkaydirigubbakcemile3
Evet zaten emla gibi beklenmiyormuş.Hemen sıktıktan sonra üstündeki tabakayı silip ağdaya başlıyormuşsun canım;ama aşağı bölgelere sıkamayız herhalde dimi:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?