Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

hiç heveslenmeyin ben kapatıyorum ışıkları:)valla mısra yemek konusun da sana söleyecek keleime bulamıyorum.onun için susmayı tercih ediyorum:)ve tabi ışıkları kapatıyorum:)))

Bende ışıkları açıyorummmmmmmmmmmmm.
Hadi kalkın artık tembeller sabah oldu .
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN:))))))))))

günaydın mısracım.közlenmiş kırmızı biberlerin çok tatlı olmuş.içinde ne var. tarif edermisin canım.bide böreğin güzel duruyo onunda alıyım bir zahmet tarifini.bende geçen gün iftar masamızı çekmiştim akşam eklerim unutmazsam.

günaydın mısra nasılsın?

ellerine sağlık gerçekten herşey süper

ama dediğin gibi börek muhteşem lezzetli görünüyo

valla yiyesim geldi

havuçları nasıl yaptın yalnız onu çözemedim ?

saol kekula bende iyiyim çok şükür :))

mısra ben dün kazandibi yapayım dedim ama bi yerde hata yaptım pudra şekerini kararttım sonra muhallebisini döktüm şekeri eridi gitti suları aktı hep sen nasıl yapıyosun ki?

kızlar günaydınnnnnn..
oy oyyy oyyy mısram yine döktürmüş ellerine sağlık canım benimm mükemmmel gözüküo hepsiiii

alınyazım
günaydın canımmm nasılsınnn

kekulacımmm
merhaba nasılsınnnn

kızlr bende akşam kumpir yaptımmm süpper oldu yaaaaa dışardakilerden bile güzel olduuu..
koskocaman patates aldımmm dün :)))

pokacım günaydın iyiyim canım sen nasılsın

ellerine sağlık şekerim süper oluyo valla kumpir

peki patatesi kaç dk da pişirdim ben yanlışmı hatırladım dünden beri aklıma takıldı ?

koçiş bayıldı di mi :)))

alınyazım ben microdalganın en yüksek ayarında 25 dk tuttum canım..
süpper olduuu.. kociş uyumuştu maalesef
gece 1de yaptımda:))

angelllll gel kız yukarı aşağıdan bakmaaaa:))))) özlettin kendiniiiiopuyorumnanaktan

alınyazım ben microdalganın en yüksek ayarında 25 dk tuttum canım..
süpper olduuu.. kociş uyumuştu maalesef
gece 1de yaptımda:))

ohh misss
ellerie sağlık valla
koçiş kaçırd desene
neyse başka zamanda ona yaparsın yersiniz artık
demekki mikrodalgayı yanlış hatırlamışım :) 10 dk farkla :)

pokacım iyyim canım sen nasılsın.ellerine sağlık.ama bişey diycem mikrodalga fırınlar acayip zararlıymış ya.

saol kekulacım bende iyi sayılırım.. ya bazıları öle dio bazılarıda o kadar zararı yok dio

ama ben cok kullanıorummmm:)

kızlar istanbuldaki seli izledim dün çok fenaymış yaa allah yardımcısı olsun ordakilerin alt yapı bizde malesef çok kötü resmen bir göl olmuş o koskoca yollar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…