Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

hoşbuldum alınyazımsın
iyiym tatlım ya grip geçti gibi kendime gelmeye başladım
dün evimin halılarını da aldım gün saymaya devam ediyoruz :1hug:

teşekkür ederim mısraa
Canım evde puding yoksa sende yapabilirsin aklında olsun.

Kızlar az işim var yarım saate kadar döneceğim inş

işin bitince evde puding yapımının tarifini verebilirmisn ?

alınyazım ordaydı ama sözüm meclisten dışarı koyun gibi adam hep küfürlü ağzı dün ben eşimle servisten indikten sonra buluştum ve görümcemin evine 200 metre kadar yürüdük önemli değil yürümek yürürüm eşimle hanfendi eşimle kaynımın ortak kullandıkları mal yüklü arabaya kurulmuş ve onla gelmişler insan nezaketen olsa sizide alalım nerdeyseniz der biz olsak hemen atlarız biz arabayla gidecek olsak bir yeere geç gelmeyin dolmuşla gitseydiniz derler hemen kendilerine gelince rahatlık söz konusu 30 ağustosta eşim ben ve benim ailemle fuara gitmiştik.kaynım fuardayken aradı bizi eşimde yalan yoktur asla fuardayız dedi bunu duyan eltim hemen kayınvalideme gitmiş ve söylemiş bizim fuarda olduğumuzu ertesi gün kayınvalidem sordu fuaramı gittiniz yavrum akşam dedi bende evet anne annemlerle gittik dedim annemde iyi yapmışsınız yavrum gezip eğlenseydiniz dedi eltimin yanında eltimde bozuldu tabi kayınvalidem asla dolduruşa gelmez çok şükür hemen eltim ordan lafa atladı benide götürseydiniz neden benide götürmediniz dedi eşimde senin başında kocan yokmu ona söyle o götürsün dedi biz senimi taşıyacaktık çanta gibi yanımızda dedi

iyi olmaya çalışıyorum çakırgözlüm dertler bitmiyorki güzelim ne çileli başım varmış diyorum kendi kendime

iyi olmaya çalışıyorum çakırgözlüm dertler bitmiyorki güzelim ne çileli başım varmış diyorum kendi kendime

anlıyorum canım sıkma canını.
herkes kendine göre butür şeyler yaşıyor
üzüldüğümüzle canımızı sıktığımızla kalıyoruz.

sıkma canını .herşey düzelecek inş.

Çakırcım ben evde hiç puding yapmam,hazır olanlar daha ekonomik çünkü,yinede senin için tarif yazayım

EVDE PUDıNG YAPIMI 1

Malzemeler:
*1 kg.soğuk süt
*11 çorba kaşığı toz şeker
*2 çay bardağı un
*1 pk.vanilya
*3 çorba kaşığı kakao
*125 gr.tereyağ veya margarin

2.TARıF/BU TARıF DAHA MANTIKLI GÖRNÜYOR ÇÜNKÜ ıÇıNDEKı YAĞ ORANI AZ

Malzemeler:
• 2 su bardağı soğuk süt,
• 1 kahve fincanı şeker,
• 2 yemek kaşığı un,
• 1 yemek kaşığı tuzsuz tereyağ veya margarin
• 3 yemek kaşığı kakao,
• 1 paket vanilya (isteğe bağlı),
Yapılışı:

Tencere içerisine tüm malzemeler eklenir ve çırpma teli ile karışım pişinceye kadar karıştırılır. Karışım göz göz kaynamaya (pörtlemeye) :roflol:başladıktan sonra ocaktan alınır.

gönderirim canımm nedemek
hatta bu topiğe getireyim
hep beraber yeriz.

bende isteremmm

:umursamaz::umursamaz:

gönderirim canımm nedemek
hatta bu topiğe getireyim
hep beraber yeriz.
süpersin şekerim
ama biz saa kıyamayız bebiş yesin çoğunu :))
anladım canım, sorunlu bir tip yani kıskanç.allah yardımcın olsun fazla muhatap olmasan, kayınvalidene desene anne çokvakit geçirmek istemiyorum onunla diye
canım dün sana soracaktım sen nasılsın eşinin ailesiyle
kızlar geçmişi tam okuyamadım
teolog girmiyor artık bilğiniz varmı.

akşamları giriyo teo, okul açıldı ya, ramazandada yoğunluk oluyomuş ncak akşamları giriyo

alınyazım sana detarjan konusunu anlatmıştım ya hani pahalı ucuz konusu hanfendi köfte harcı kullanıyormuş deterjanlar pahalı geldi ama köfte harcı ucuz galiba cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…