teşekkür ederim mısraaBAŞAK
Sevgili Başaklar cuma gününe, Ay gezegeninin İkizler burcu seyri altında başlamaktasınız. Detaylarla uğraşmak yerine, esnek düşünebileceğiniz bugün fazladan zaman kazanabilirsiniz. İletişim trafiğinizin iş alanında ve toplumsal aktivitelerde yoğunlaşacağı bugün, fikirlerinizi kendinizden emin bir şekilde ifade etmeniz etkileyici olabilir. Yani önce siz inanacaksınız ki, başkalarını ikna edebilmeniz kolay olsun. Yalnız birkaç noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum. Bugünkü enerjiler kafanızı biraz karıştırabilir. Sözgelimi bir iş üzerinde çalışırken veya bir konuda karar verirken endişeli olabilirsiniz. Bunu nedeni, iki seçenekli işlerin karşınıza çıkması ve hangisini tercih edeceğinizi tam olarak kestirememenizdir. Böyle anlarda kısa bir mola iyi gelebilir. Daha sonra elinizdeki işi ve olasılıkları hesap edersiniz. Eğer zayıf bir halka varsa, bunu sağlamlaştırmaya çalışırsınız.
Günün bir başka enerjisi altında, gerek iş hayatınız ve gerekse parasal konularda, etrafınızdaki insanlar pek anlamasalar da, belli bir gerilim altında olduğunuzu söyleyebiliriz. Bu gerilim doğal olarak gün boyu sizi tedirgin edicidir. Aslında içsel yönden cesaretlisinizdir. Yani kendinize güveniniz yüksektir. Fakat bunu göstermekte zorlanırsınız. Kimi zaman bu zorlanmayı aşar sizden beklenenin iki misli güçle ortaya koyarsınız bazen de tam tersine hayal kırıklığı yaşayarak geri adım atabilirsiniz. Bugün yapmanız gereken öncelikle dış dünyayla akıllı ve uyumlu bir şekilde bağlantı kurmanızdır. Eğer güçlü insanlarla doğru ilişkiler içinde olursanız bunun size katkısı umduğunuzdan daha fazla olabilir.
Canım evde puding yoksa sende yapabilirsin aklında olsun.
Kızlar az işim var yarım saate kadar döneceğim inş
canım hoşgeldin hayırlı cumalar
naber?
çakıırrr, rica etsem yapınca banada bi dilim gönderirmisin ? :kedi:
iyi olmaya çalışıyorum çakırgözlüm dertler bitmiyorki güzelim ne çileli başım varmış diyorum kendi kendime
benm hiç haberim yok çakırgözlüm ya bende bi geliyom bi gidiom şu düğün geçse artk
Teo geliyor cnm dün buradaydı
gönderirim canımm nedemek
hatta bu topiğe getireyim
hep beraber yeriz.
alınyazım ordaydı ama sözüm meclisten dışarı koyun gibi adam hep küfürlü ağzı dün ben eşimle servisten indikten sonra buluştum ve görümcemin evine 200 metre kadar yürüdük önemli değil yürümek yürürüm eşimle hanfendi eşimle kaynımın ortak kullandıkları mal yüklü arabaya kurulmuş ve onla gelmişler insan nezaketen olsa sizide alalım nerdeyseniz der biz olsak hemen atlarız biz arabayla gidecek olsak bir yeere geç gelmeyin dolmuşla gitseydiniz derler hemen kendilerine gelince rahatlık söz konusu 30 ağustosta eşim ben ve benim ailemle fuara gitmiştik.kaynım fuardayken aradı bizi eşimde yalan yoktur asla fuardayız dedi bunu duyan eltim hemen kayınvalideme gitmiş ve söylemiş bizim fuarda olduğumuzu ertesi gün kayınvalidem sordu fuaramı gittiniz yavrum akşam dedi bende evet anne annemlerle gittik dedim annemde iyi yapmışsınız yavrum gezip eğlenseydiniz dedi eltimin yanında eltimde bozuldu tabi kayınvalidem asla dolduruşa gelmez çok şükür hemen eltim ordan lafa atladı benide götürseydiniz neden benide götürmediniz dedi eşimde senin başında kocan yokmu ona söyle o götürsün dedi biz senimi taşıyacaktık çanta gibi yanımızda dedi
süpersin şekerimgönderirim canımm nedemek
hatta bu topiğe getireyim
hep beraber yeriz.
anladım canım, sorunlu bir tip yani kıskanç.allah yardımcın olsun fazla muhatap olmasan, kayınvalidene desene anne çokvakit geçirmek istemiyorum onunla diyealınyazım ordaydı ama sözüm meclisten dışarı koyun gibi adam hep küfürlü ağzı dün ben eşimle servisten indikten sonra buluştum ve görümcemin evine 200 metre kadar yürüdük önemli değil yürümek yürürüm eşimle hanfendi eşimle kaynımın ortak kullandıkları mal yüklü arabaya kurulmuş ve onla gelmişler insan nezaketen olsa sizide alalım nerdeyseniz der biz olsak hemen atlarız biz arabayla gidecek olsak bir yeere geç gelmeyin dolmuşla gitseydiniz derler hemen kendilerine gelince rahatlık söz konusu 30 ağustosta eşim ben ve benim ailemle fuara gitmiştik.kaynım fuardayken aradı bizi eşimde yalan yoktur asla fuardayız dedi bunu duyan eltim hemen kayınvalideme gitmiş ve söylemiş bizim fuarda olduğumuzu ertesi gün kayınvalidem sordu fuaramı gittiniz yavrum akşam dedi bende evet anne annemlerle gittik dedim annemde iyi yapmışsınız yavrum gezip eğlenseydiniz dedi eltimin yanında eltimde bozuldu tabi kayınvalidem asla dolduruşa gelmez çok şükür hemen eltim ordan lafa atladı benide götürseydiniz neden benide götürmediniz dedi eşimde senin başında kocan yokmu ona söyle o götürsün dedi biz senimi taşıyacaktık çanta gibi yanımızda dedi
canım dün sana soracaktım sen nasılsın eşinin ailesiyleanlıyorum canım sıkma canını.
herkes kendine göre butür şeyler yaşıyor
üzüldüğümüzle canımızı sıktığımızla kalıyoruz.
sıkma canını .herşey düzelecek inş.
kızlar geçmişi tam okuyamadım
teolog girmiyor artık bilğiniz varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?