Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

DENıZLı ŞıVESıYLE BıR ŞııR BUYRUN;

ırecep Bey!..

meydanlarda söz verdin.
Memleketi düzlüğe, götcem dedin götmedin.
Garşımızda safilce, boynun büküp durdun,
Haydut, hırsız, haksıza, çatcem dedin çatmadın.

Müslümanız çok şükür, Batıyınan işimiz
Olmaz bizim, bizlere yeter gendi aşımız,
Dedin emme, sayende, tasmalandı başımız,
IMF cavırını, atcem dedin, atmadın.

Kerkükte gızanları, Kürde teslim eyledin,
Türk'e vurana güldün, vurulanı payladın,
Bir ara sevindiydik, böyük laflar eyledin ,
Kerkük gırmızı çizgim, gitçem dedin gitmedin.

Bizden oy ister iken, cavırlara hep çattın,
Denizli meydanında, bol bol palavra attın,
Amerika'ya karşı, söyle bakam, ne ettin,
Çilli horozlar gibi, ötcem dedin ötmedin

.............................
.klava:

günaydın kızlar nasılsınız.
umarım herkes iyidir.

mısracım ya sana bir tarif soracagım
hani bisküvilerden yapılıyor ya üzerine pudinğ gibi
birşey dökülüyor
sonra dolapta soğutuyorlar
bunun tam nasıl yapıldığını biliyormusun.

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız.
dun eşimin teyzesi ve kuzeni geldiler iftara tavuk içinde pilav yaptım çok begendiler :) tavuğu diktim resmen :)

Evet biliyorum cnm çok kolaydır,ismi mozaik pastadır.
Bununda birçok çeşidi vardır bir kısmında çiğ yumurta vardır ben kullanmıyorum.

DR.Oetker in çikolata sosuyla yapmanı tavsiye ederim cnm daha lezzetli olur.
Pudungi yada sosu pişir,bir borcamın dibine birkaç kaşık pişirdiğin pudingden yay sonra üzerine bisküvileri diz aralarına sos dök.
Üstünede hindistan cevizi yada normal ceviz yakışır.

Biraz daha süslü görünsün istersende üzerine krem şanti yapabilirsin cnm.

Kızlarrrrrrr alınyazımsın ve angel bu denli aşk yaşıyorsunuz neden tanışmıyorsunuz?
ya bi ayarlayamadıkki, bayramdan sonra mutlu bizi buluşturacak inş :)
Burçlarınızı yazar mısınız ltf?
ben başak
Günaydın canlarım....

Nasılsınız?

Mutlucum yine üzdüler mi seni tatlım((

Mısracım benim burcum da Aslan:) Böyle daldım birden konuya ama:kedi:
canım hoşgeldin , nasılsın ?
midem ağrısından uyuyamadım sabaha kadar ne benim bu çektiğim ya
yapma ya yazık bizede, biraz önce bi abiyle konuştum buradaki dostum diyebilirim, olaylardan bahsettim ve dediki evliliğin ilk sınavını vermişsin, çok kısa sürede olmuş ama vermişsin, sınavlarsdn geçiyoruz tatlım, sabır ve dua lütfen.ben şuan antidepresan kullanıyorum çok sıkıntılıysan kullanadabiltrsin ama yan etykisi olurmu bilmiyorum ben önceen kullandığım için sakınca yok bende
EEEEEE sustunuz ben gideyim bari
gitmmeeeee
haklısın jasminciğim acaba bi psikologmı gitsemki
bence git kesinlikle, annem bana randevu almış 25 inde randevum var, yalnız elini çabuk tut çünkü 1 ay sonraya alabiliyosun randevuyu
günaydın canım hoşgeldin, ben iyiyim sen nasılsın tatlım ?
o tatlı çok basite yaparsın
benim koçiş bile yapıyo çünkü
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız.
dun eşimin teyzesi ve kuzeni geldiler iftara tavuk içinde pilav yaptım çok begendiler :) tavuğu diktim resmen :)

canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın?
oohh mis gibi, ellerine sağlık, beni neden çağırmadın bakimmm ?

slm güzeller bende geldimm nasılsınız bakalımm
Herkese hayırlı Cuma'lar Rabbim dualarınızı kabul etsinnn

teşekür ederim canım
ya aklıma geldi canım istedi
inş. buğün yapacagım verdiğin tarife göre.

Canım ben son 2 gündür anneme çalışıyorumkaydirigubbakcemile3

Salı evini temizlettim,dün de onunla alışverişe gittim:sinifsinif:

Dirimcim kocişinin yanına gitti şekeropuyorumnanaktan

oh ne güzel canım
şimdi annemde bize geldi
2 gün o bana çalışıcak:)))

günaydın çakırım
nasılsın tatlımm

BAŞAK
Sevgili Başaklar cuma gününe, Ay gezegeninin ıkizler burcu seyri altında başlamaktasınız. Detaylarla uğraşmak yerine, esnek düşünebileceğiniz bugün fazladan zaman kazanabilirsiniz. ıletişim trafiğinizin iş alanında ve toplumsal aktivitelerde yoğunlaşacağı bugün, fikirlerinizi kendinizden emin bir şekilde ifade etmeniz etkileyici olabilir. Yani önce siz inanacaksınız ki, başkalarını ikna edebilmeniz kolay olsun. Yalnız birkaç noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum. Bugünkü enerjiler kafanızı biraz karıştırabilir. Sözgelimi bir iş üzerinde çalışırken veya bir konuda karar verirken endişeli olabilirsiniz. Bunu nedeni, iki seçenekli işlerin karşınıza çıkması ve hangisini tercih edeceğinizi tam olarak kestirememenizdir. Böyle anlarda kısa bir mola iyi gelebilir. Daha sonra elinizdeki işi ve olasılıkları hesap edersiniz. Eğer zayıf bir halka varsa, bunu sağlamlaştırmaya çalışırsınız.

Günün bir başka enerjisi altında, gerek iş hayatınız ve gerekse parasal konularda, etrafınızdaki insanlar pek anlamasalar da, belli bir gerilim altında olduğunuzu söyleyebiliriz. Bu gerilim doğal olarak gün boyu sizi tedirgin edicidir. Aslında içsel yönden cesaretlisinizdir. Yani kendinize güveniniz yüksektir. Fakat bunu göstermekte zorlanırsınız. Kimi zaman bu zorlanmayı aşar sizden beklenenin iki misli güçle ortaya koyarsınız bazen de tam tersine hayal kırıklığı yaşayarak geri adım atabilirsiniz. Bugün yapmanız gereken öncelikle dış dünyayla akıllı ve uyumlu bir şekilde bağlantı kurmanızdır. Eğer güçlü insanlarla doğru ilişkiler içinde olursanız bunun size katkısı umduğunuzdan daha fazla olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…