bendebaşkentteyim canmm
ya zaten çok dengesiz bir kadın olduğu bundan belli, tutum yap dersin anlarımda, dükkan ortak diye sadece senin kesene girmiyo ya, şleriniz dükkanın gelirini ortak paylaşmıyo mu canım? benim kayınpederimle kardeşide ortak dükkanları var, onlarda hesap ortak deil kim ne alırsa onun, buda eltileri birbirine düşürmüş gitme gelme yok, düşman olmuşlar ve kapı komşuları birde.inş sizde böyle şeyler olmasın yaaalınyazım sana detarjan konusunu anlatmıştım ya hani pahalı ucuz konusu hanfendi köfte harcı kullanıyormuş deterjanlar pahalı geldi ama köfte harcı ucuz galiba cnm
forumun tüm kötü kaynana elti görümcelerine bi güzel kızmak istiyorumm
hep üzüyolar sizi yaalmaz:
bende
bende kızıyorum kötükedihüso
belkide :teselli:alınyazım kızılayda falan belki yan yana geçmişizdir biz :)
:1hug:
ya bu terbiyesizlikten başka bişey değilki, sen çalışıyosun onlar evde, ikisini beraber çağırman kadar normal ne olabilir ki ? canım bi psikaytriste gitmelisin muhakkak, bi ilaç veriri belki oda kendine getirir seni ben 1 haftadır antidepresan içiyorum ve şuan çok relaksımortak paylaşım cnm iftarda dediki görümceme kayınvalidenleride çağırsaydın hepsini aradan çıkarırdın dedi hani ben kendi annemleri kayınvalidemleri eltimleri ve görümcemleri çağırmıştımya ordada laf çarptı bana tıkandım resmen gözlerim doldu ağlamaklı oldum ama yapamadım rezil olmamak için:gitme:
bencede, kendimden biliyorum çünkü.onlardan bahsedince moralim bozuluyo, mesela yemeklerden konuşmak bile daha keyifliMutlucum konuştukça onun kötü enerjisi sana gelir cnm boşver kaale alma.
Güzel şeylerden konuşalım
canım helal olsun, sıkıntrına ortak olabildiysek ne mutlu, sadece düşünmemeye çalış, seni çok iyi anlıyorum, kıskanılmak hem güzel hem kötü.ama biz bunları iyi yanlarını görelim, iyi olan kıskanılır öyle deilmi ?sizinde canınızı çok sıktım kusura bakma alınyazım hakkını helal et cnm
katılıyorum mısrayaCanım önemli olan bizim canımızın sıkılması değil senin canın sıkılmasıdır senin üzülmeni istemeyiz hiç
al canım topla az kendini öyle gel tamammıben biraz dışarı çıkıp geleyim çok bunaldım içim daraldı
tamam mutlucumm çabuk gel amaa
ev tamamen kuruldumu canım? annene yada kayınvalideye yakınmı ev? kaç yaşındaydın , çok sordum ama
kuruldu canm bi halılar gidecek bi de çeyizz bitiyo sonra kaynanamlara yakın yürüme 15 dk falan güzelim 21 yaşındaym benn küçüküm birass
tatlım küçükmüşsün yaevliik güzel gerçekten fakat sorumlulukları fazla, içine ne kadar erken girerse okadar çok yıpranırsın, dilerimki eşin ve ailesi seni kendi kızları gibi kabul ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?