Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

bırakma bizi ne olur casper ım

ama tatlımm dışarda bi işim var onu halletcem ordan da iftara teyzeme gitcemm
10 aylık bebişi var da erkenden gidip bisürü sevmek istiyorumm
oğlumuz çok yakışıklıı kızınız olursa alırızz ona göreeehihoyyythihoyyyt

ayy hayır gitmedim canmm aşkımla gitmek kısmet olcak herhall :)))
ev hazır olursa masraf az olur die orayı tercih ettik bakalımm

oooooooooo :jeyyar: canım cok borcumuz var dolayısıyla bebiş için daha cok var sizin oğlunuz u beğenmez sonra yaşlı diye haberin olsun

Ben birazdan bahçeye ineceğim kızlar hem sıkıldım hemde yoğurtlu birşeyler yediğim için uykum geldi
görürşürü mısra, bekliyoruz seni
ayy hayır gitmedim canmm aşkımla gitmek kısmet olcak herhall :)))
ev hazır olursa masraf az olur die orayı tercih ettik bakalımm
bencede, hadi bakalım, dönüşünde anlatırsın artık

işte bu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oooooooooo :jeyyar: canım cok borcumuz var dolayısıyla bebiş için daha cok var sizin oğlunuz u beğenmez sonra yaşlı diye haberin olsun

:)
kısmet diyelim o zaman canımm ama oğluşumuz çok tatlı bak akşam snn içinde yerim ben onuu
ayy bizde düşünmüyoruz bebiş zaten benim büyümem lazım bi kaç sene ooo aşkım yandı beni büyüt bebeği büyüt :):asigim:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

simi, jnaz, jazmin çıksanıza yukarı, altta saklanmayın hadi hihoyyyt

canmm hoşgeldinn bebiş ii dimii

ya seni kim üzdüü
bebiş çok şükür iyi tatlım
bu seferde küçük görümcem
canım hoşgeldin tatlım neyin varki ((

koçiş aramıştı onla konuştum geldim, haber veremedimi sizede (

canım hoşgeldin
neden keyifsizsin ?
gece hiç uyumadım canımyaa o kadar yorgunumkii
jNAZCIM noldu kuzucuğum?
yaa mısraaam ben bu insanlara ne diyeyim
dün saat 2 de anca yataktan çıktım belim felaket ağrıyordu ve midem de cabası
4 te görümcem aradı akşama bi planınız var mı dedi yok dedim bende ve akşam iftara size gelicez dedi kapattı ben şok tabi hem elim ayağıma dolaştı temizlikte yapmamıştım ve yemekte
benden sonra eşimi aramış enişteni ara bizi iftara davet ettiğini ve gece sizde kalacağımızı söyle demiş eşimde tamam demiş bende eşimi aradım alışveriş yapması için eve geldi ben hem çorba yapıyorum hemde ağlıyorum çünkü midem bulanıyordu felaket ve ayakta duracak halim yoktu
neyse oda ablalarını aramış jale rahatsız yardım edin diye büyük görümcem beni aradı kızdı niye hayır demedin diye bende sormadıki dedim iş çıkışı yardıma geldi ama ben herşeyi yapmıştım zaten ezan vakti geldi eşiyle ve bana bir kere bile demiyor sizde kalıcam diye ve bunun sahuruda var
yemek yendi tamam makineye yerleştirdiler ama yine bütün tencereler vs bana kaldı 1 saat çıkamadım mutfaktan ve yüzümden de ne kadar ağrım olduğu anlaşılıyor
ama surat asma gibi bir huyum yok malesef

saat 11 de uykum geldi yatakları hazırlayalım dedi ve uyudu gece yine sahuru hazırladım yemekler yendi ve gitti yattı masaya bile yardım etmedi
sabahta eşini bırakmış işe gitmiş ve ev savaş alanı resmen
bütün gece ağrımdan , yorgunluktan ve sinirden uyumadım
ve yarın da misafirim var iftara

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bnm ya kimi insanlar cok anlayışsız gercekten hele hamile olan bir bayana bunu yapacak kadar da anlayışsızları anlamıyrum

varyaa ben bu elti görümceleri falan parçalıcam haberleri yook anaaa ne illetler yaa
hamile olmasan neyse bebişle o kdar üstüne gelinir mi yaa sen hadi dinleenn bebş çok yorulmuştur canmm

ayyy inş canm gidip geleyim hemen size yayın yapcamm

inşş da hepgüzel şeylerden bahsederiimm
inşallah

ya ne kadar anlayışsız insan ya, diyecek laf bulamıyorum yaa yuhhh valla kötükedihüso
sanada yazık yaa mafoldumben

Geçmişi okudum geldim...

Kusura bakmayın canlarım ya..Acil şirketten çıktım ve annemlere geldim yine...

Teologcum canım,hiç yakıştıramadım.Birgün kendisine de böyle birşey yapılırsa görür o zmn....Boşver takma kafana canım..

Jnazcım çok ayıp yaptığı görümcenin canım.Eşin peki birşey demedi mi bu durumda?

hiçmi vicdanı yok bu kadınn
gördünki kız hasta klamaya ne lüzüum var
kendini çocuğu varsa bunu bilmeli
yoksada düşünmeliydi
ama oda hamile kalırsa oda yaşasınki bunu
terbiyesizliğini anlasın

jazmin cim tabiki eden bulur bu dünyada görmezse öbür dünyada cok züzldüm cnm aglamamak için zor tuttum kendimi ama şmdi cok şükür iyiyim

jnaz cım senin için de gecerli sana yatıklarının karşılığın elbette alacaklardır hiç üzülme o zmana biz de jale ye böle yaptıydık diyecekler emin ol

canım bnm ya kimi insanlar cok anlayışsız gercekten hele hamile olan bir bayana bunu yapacak kadar da anlayışsızları anlamıyrum
bende anlamıyorum teocum
varyaa ben bu elti görümceleri falan parçalıcam haberleri yook anaaa ne illetler yaa
hamile olmasan neyse bebişle o kdar üstüne gelinir mi yaa sen hadi dinleenn bebş çok yorulmuştur canmm
cidden çok yorgunum casper cım ve en çokta başım ağrıyor uykusuzluktan
inşallah

ya ne kadar anlayışsız insan ya, diyecek laf bulamıyorum yaa yuhhh valla kötükedihüso
sanada yazık yaa mafoldumben
sorma alınyazım bende sesimi çıkaramadım hiç
jnaz cım bilmem ne desem çok üzüldüm
Şeniz
jazmincim eşimde çok kızdı ve bu kadarınıda beklemiyordu benimle birlikte oda uyumadı
ve konuştuğumuzda zaten senin kötü olduğunu görür kalmaz gece demişti ama nerde
hiçmi vicdanı yok bu kadınn
gördünki kız hasta klamaya ne lüzüum var
kendini çocuğu varsa bunu bilmeli
yoksada düşünmeliydi
ama oda hamile kalırsa oda yaşasınki bunu
terbiyesizliğini anlasın

malesef alınyazım hemde hiç yok kendine göre planlar yapıyor ve dengesiz biri eşiyle de arası yok
ve kendi çocuğuda var 5 yaşında felaket yaramaz ve hiç laftan anlamıyor
Allahtan diğer görümcelerim onu götürdüler yoksa sabah işe gidince bide çocukla uğraşacaktım
ben hayatımda bu kadar vurdumduymaz ve rahat birini görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…