Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Canım çok zor biliyorum Ama ilerde daha çok üzülmektense vazgeç bu sevdadan

allah yardımcın olsun canım,herşeyin hayırlısı:26:

Wilyıms geldi çiğ köfte almış yok böyle bi şey zorla yedirdi yaaaaa gözümden yaş geldi valla ben bulgur yiyemiyorum

Canım çok zor biliyorum Ama ilerde daha çok üzülmektense vazgeç bu sevdadan

hergün onu görürken bu mümkün olmuo ki tmm bu sefer bitti diorummm öle bir hareket yapıo ki anında döndürüo beni kendinee

bnm şehir değiştirmem lazımm

Aranız düzelmeden kalkışma böyle bi şeye mutsuz olursun valla aşk bi süre sonra bitiyo

Aranız düzelmeden kalkışma böyle bi şeye mutsuz olursun valla aşk bi süre sonra bitiyo

Wilyıms geldi çiğ köfte almış yok böyle bi şey zorla yedirdi yaaaaa gözümden yaş geldi valla ben bulgur yiyemiyorum

amin cnmmm çok zor dünyacım çokkk

hah işte bir süre sonra canım cicim yerini başka şeyler alıyor,evlenince düzelir zannetme annesi sonuçta çokta güvenme antonyo ya

bak elin oğlu neler yaptırıyor adama değilmi ömür

nie bu kadar katır inadı yptı annesi bilmiorum düzelmicek bir sorun değil aileler bir araya gelir anlaşılır . sonucta kan dvalı değiliz yaa

Nörüyorsunuz, yarın merkeze gitmem lazım bu bacakla, nasıl olacak :26:

Bende ömür poğaça yapmaya gitti dedim kendi kendime
Heee gece yarısı poğaçasıbütün poğaça isteğim gitti zaten çiğ köfte yiyince
hah işte bir süre sonra canım cicim yerini başka şeyler alıyor,evlenince düzelir zannetme annesi sonuçta çokta güvenme antonyo ya

bak elin oğlu neler yaptırıyor adama değilmi ömür

Ne yaptırıyo hayattan koptum şu anda

mahsül nirde ya
fallen de pek görünmedi bugün
hayyal 1-2 saate gelir herhalde:44:

Kuzum ben koltuk değneklerimle sitenin parkına çıktım kar avuçladım, üzerime yağmasını hissettim biraz Bacağıma toptan sera sardırdım Kar'ı hissetmesem biryerim şişerdi Zaten bu kar manyaklığımdan bu bacağım böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…