annesi ile aramızı düzeltmezse sla geri dönmicem ona ömür !!!!!!
kızlar bnm için du edin lütfen vazgeçmek o kadar zor ki şuan bnm içinnn ama vazgeçmem gerek
mantığım aynı senin sölediklerini sölüo kalbim baska yani klbimle mntığım savşıyor be dünyacım
yemn ederim evlilikten soğudum ömür
keşke ....
offfffffff offffffff
kızlar bnm için du edin lütfen vazgeçmek o kadar zor ki şuan bnm içinnn ama vazgeçmem gerek
mantığım aynı senin sölediklerini sölüo kalbim baska yani klbimle mntığım savşıyor be dünyacım
keşke ....
offfffffff offffffff
Canım çok zor biliyorumAma ilerde daha çok üzülmektense vazgeç bu sevdadan
keşke ....
offfffffff offffffff
allah yardımcın olsun canım,herşeyin hayırlısı:26:
Wilyıms geldi çiğ köfte almış yok böyle bi şey zorla yedirdi yaaaaa gözümden yaş geldi valla ben bulgur yiyemiyorum
hergün onu görürken bu mümkün olmuo ki tmm bu sefer bitti diorummm öle bir hareket yapıo ki anında döndürüo beni kendinee
bnm şehir değiştirmem lazımm
Aranız düzelmeden kalkışma böyle bi şeye mutsuz olursun valla aşk bi süre sonra bitiyo
Wilyıms geldi çiğ köfte almış yok böyle bi şey zorla yedirdi yaaaaa gözümden yaş geldi valla ben bulgur yiyemiyorum
amin cnmmm çok zor dünyacım çokkk
Aranız düzelmeden kalkışma böyle bi şeye mutsuz olursun valla aşk bi süre sonra bitiyo
hah işte bir süre sonra canım cicim yerini başka şeyler alıyor,evlenince düzelir zannetme annesi sonuçta çokta güvenme antonyo ya
bak elin oğlu neler yaptırıyor adama değilmi ömür
Zorla yedirmesi hoş olmamış rahatsız olmayasın:26:
Heee gece yarısı poğaçasıBende ömür poğaça yapmaya gitti dedim kendi kendime
hah işte bir süre sonra canım cicim yerini başka şeyler alıyor,evlenince düzelir zannetme annesi sonuçta çokta güvenme antonyo ya
bak elin oğlu neler yaptırıyor adama değilmi ömür
Nörüyorsunuz, yarın merkeze gitmem lazım bu bacakla, nasıl olacak :26:
Haklısın canım çok zor
Zorla yedirmesi hoş olmamış rahatsız olmayasın:26:
cidden ya :26::26::26:
mahsül nirde ya
fallen de pek görünmedi bugün
hayyal 1-2 saate gelir herhalde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?