Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kontrole mi gidecektin canım

Hem kontrolum var hemde tekrardan üni sınavına gireyim diyorum ya, bu yıl olmazsa seneye tekrar deneyeceğim şansımı ki zaten daha ders çalışasım gelmedi
Lise diploması gerekiyormuş başvuruda, benim lise diplomam üniversitemde kaldı, kayıt yaptırırken aldılar, geri vermediler. Yarın sabahtan ösym bürosuna arayıp soracağım diploma diye tuttururlarsa gidip koltuk değneklerimle döverim artık, bu bacakla şehirler arası gidemem, nasıl olacak bilmiyorum

Bende gideyim balıklarımı tavaya dizeyim

oyyy oyy ben haftasonu yapacaktım ama kociş istemedi yaa..

Yani sanmayın 1 saattir salata yapıyorum:

maşallah canım baya hızlymışsınn

balık nereden benziyo kız bakliyatlara akrabalar mı

koy koyy canımmm bende pizza yedim bu akşam ama resim koymayı unuttum bak. Tam görgüsüzler topiğimize uyun ollurdu ne yersek içersek, nereye gidersek koyalımm resmini

Ne ezik kaldım salatayla ya

Bugün herkes aynı menü anlaştınız mı naptınız

yok kzım kışın menüler böyle kur, nohut, balık böyle yani sen baya sağlıklı besleniyorsun fresh

Profiterol sevmem ben çikolata yiyemiyorum

ayy Ömürr bayılcma şimdi sen ne yiyorsun yaa ben kendme iştahsız derdim seni görünce ben obur kalıyorum

Geçen gün hastayken eşim şunu mu alayım bunu mu alayım diye soruyo canım istemiyo dedim peki dayak istiyo mu demişti

ayneenn eşimde alıyor bir sürü şey ben istiyorum yerim diyorum alıyor adam sonra unutuyorum dolapta heçen haftasonu o yatmıtı iki kivi bir muz yedim söyledim öbür gün inanmıyor bana

balık yeme
kurufasülye yeme
tavuk yeme
hele profiterol hiç yeme
dayak ye o zaman

ayy valla yaa onu yemem bunu yemem yok kız aç yaşıyor ya eşi de almasa neyseee

Bende Burdayim i pad dan yaziom zor oluo biraz birazdan pc yi acarım

Bu arada bnm i pad im de var görgüsüzlüğümüde yapayım aksam aksam

yap yap bu topik böyle hepimiz görgüsüz

kahve

Hak etmissin wili me yapsa yaranamiyor sana

yazık kız zaten bir damla...

Neredesin sennnnn!!![/QUOTE]

Oyy İtalyan erkeklerini çekebilirsin gözümüz gönlümüz açılsın. Yalnız bunu kocam olursa evliliğim tehlike de ne var reklamlar da çıkıyor kaslı kaslı onları da izliyoruz

Hamsi degil palamut yedim hamsiyi sabah yedim
Heee koyarım gorgusuzluk yapayım
Ye de kaç kilo olursan ol adam üzülüyor he birazzzz!

Hamsiyi sabah mı yedinnn iyi iyiii

Hamsiyi yedim derken vuuuu

Yok bizde etli biber dolması-havuç ve turp salatası-yayla çorbası varmış

iyiymiş menü yaa Ömür'e farklı mrnü bulduk sonunda biizmkiler beğenmedi

Komutan valide Hanim kızıyor daha bavul hazırlayacağım
İyi akşamlar herkese

canım sağlıkla git gel inşallah canım işlerin rast gitsin gez de biraz yorma kendini İtalya fotoları istiyoruz. Kendine çok iyi bak. Özlyeceğiz seniii iyi olculuklarrr

Doydum ben ya salatayla

kız sende ne kadar mide var yaaa

ennn sakin benimkisi pmmuk gibi adeta

Benimki de öyle inanılmaz düşkün yaaa bazen bunalıyorum o derece.

Canım bak sadece aileler olsa neyse ben son lanlara kadar destekliyodum aileler aşılır dedim sana biliyorsun ama bu adam sana emek sözü vermiş tutmamış üstüne kavga çıkarmış konuya da bak akrabana selamn vermen böyle saçmalık mı kıskançlık mı olur. Evlenince neler yapar bu adam. Bunun sonrası var bir ömürden bahsediyoruz. Ailesin karşı seni savunması lazım, senin ailene sevdirmesi lazım ama bu hareketleriyle ailenin güvenini nasoş kazanacak kaynanan seni ezerse seni koruıyacak mı kendisi daha mı ezecek kıskançlıklarıyla sen bilirsin tabi bir dene gözlemle istersen yine ama bu adamla sonun yok gibi elenip ayrılmaktansa baştan bitmesi daha iyi.

bugün parmağımı yaktım,çok acıyor ya

Geçmiş olsunn :26:

Ya yormayın beni

Ya resmi ne karıştırıyosun yaptım güzel oldu diyip yırtmayı düşünüyodum

ahahaaaa yırtmak yok öyle resim eklicen tabii

Wilyıms geldi çiğ köfte almış yok böyle bi şey zorla yedirdi yaaaaa gözümden yaş geldi valla ben bulgur yiyemiyorum

Ömüürr ömürümü yedin ya bu adam sana daha ne yapsınn onu yemem bunu sevmem, çikolata bile sevmeyen bir kadın yaa.. Kızıım az zorla kendini bende iştahsızım ama bu kadar değilim be gülüm bu akşam bir orta boy pizzayı indirdim mideye.

Döverim diyo ya

Son düzenleyen: Moderatör:

Alah kolaylık versinNe okumak istiyorsun
Bende girmek istiyorum ama kararsızım bu yaştan sonra olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…