Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

gzdemm annenen biraz daha zaman ver kabl edecek eli mahkum ama biraz sabret kabullenemiyor işte üzülme siz iyi anlaşın problem aranızsa olmasın gerisi çözülür yeter üzme artık tatlı canını

Evet bayağı uğraştım baklava yapsam daha kolay olurduAma çok beğeni aldım yorgunluğuma değdi

amaa görüntü çok güzell kızz yemek yarışması var kk da ona katılsana sennn..

Öyle deme ben de kaçtım bazen yapmam dediğin şeyi yapıveriyosun hayat çok garip

canım ne kadar zaman çıktınız ama iyice tanıyor ve güvenmişsindir ama daha 15 gün 1 ay tanımayla kaçanlar ve sonrasında mutsuz yaşamına devam edenler de var bak sen mutlusun ama canımm güvenke lazım karşındakine önce o güveni kazanmak lazım maalesef kuzenimde kaçtı senin kadar şanslı değildi bir çocukları var dünya tatlısı ve boşanıyorlar

bnm topik krıştı

ne oldu kızz..

Ya şöyle diyim yapardım çünkü o anda en doğru karar buydu..Ama wili pişman etti beni biraz

yok yok iyi senin kocan bak burada yazıyorsun hep şunu alıyor ediyor yediriyor diye deme öylee.

Ablacığım, benim pek umudum kalmadı annemi tanıyorum çünkü
Sema bende tam sana, bana hiç pas vermiyorsun yazacaktım, annem istemiyor alberti

Yani tanıştıktan 3 sene sonra oldu galiba:44:

Bi şeyler almakla çok mutlu olunmuyo huysuzdur benim kocamhasta etti beni bıraksa bende boşancam

mesleğinden ötürü mü:26:çok mu katı anneninşallah mutlu olursun yüzün güler seninde

Amin, yavrum senam nasıl büyümüş, maşallah subhanallah...Mesleğinden...
Çok zor geliyor bu konu yüzünden annemle savaşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…