Yani tanıştıktan 3 sene sonra oldu galiba:44:
Bi şeyler almakla çok mutlu olunmuyohuysuzdur benim kocam hasta etti beni bıraksa bende boşancam
Yani tanıştıktan 3 sene sonra oldu galiba:44:
Bi şeyler almakla çok mutlu olunmuyohuysuzdur benim kocam hasta etti beni bıraksa bende boşancam
SağolÇorba için 2-3 tane fikrim var ama söylemem
AşkSiz birbiriniz olmadan yaşayamazsınız
canım deme yine de neler neler varr yaa bak değer veriyor sana ama sende bunu biliyorsun. Ben kuzenim de çok az tanıdığı birine kaçtı gerçi görüşücez deyip arabasıyla kaçırıveriyor olmadı işte daha 18 yaşındaydı. Adamda ne ararsan varmış aklına ne gelirse.
Söyleme tabisi zaten isimler yazmayacak sanırım arkadaş arkadaşa oy vermesin deyii resimler olacak sadece kime ait olduğu söylenmeyecek oylama bitince denir hepsi belkide 15 inde başlıyorr yarışmaaa 20 sine kadar sanırım yapımlar olacak sonrada oylama var 30 una kadar mı ne.
Büyümüş maşaallah
Amin, yavrum senam nasıl büyümüş, maşallah subhanallah...Mesleğinden...
Çok zor geliyor bu konu yüzünden annemle savaşmak
Söyleme tabisi zaten isimler yazmayacak sanırım arkadaş arkadaşa oy vermesin deyii resimler olacak sadece kime ait olduğu söylenmeyecek oylama bitince denir hepsi belkide 15 inde başlıyorr yarışmaaa 20 sine kadar sanırım yapımlar olacak sonrada oylama var 30 una kadar mı ne.
Aşk
He yok kocam yine o konularda iyidir iyiki ona toslamışım yine de
Evet canım
2 kilom kaldı veremiyorum
iyi canım büyüdü maşallah
işin zor ne yapmayı düşünüyorsun :26:
Evet canım
2 kilom kaldı veremiyorum
iyi canım büyüdü maşallah
işin zor ne yapmayı düşünüyorsun :26:
Bilmiyorum sema hiçbirşey bilmiyorum, beynim durdu...O kadar-o kadar üzüldümki...
Aşk
He yok kocam yine o konularda iyidir iyiki ona toslamışım yine de
,Evet canım öyle sende katılacak mısın
Bilmiyorum sema hiçbirşey bilmiyorum, beynim durdu...O kadar-o kadar üzüldümki...
Büyümüş sema
Sanada maşaallah canımDaha verirsin
yaa tabisii değerini bil tatlım her erkeğin bazı yanları öküzdür genele bakmak lazım hem ailesiyle de iyi anlaşıyorsun maşallahhh nazar değmesin düşünme öylr boşanma falan ne var ki boşanacak senin yanında hep adammm..
,
yok sanırım katılmıcam bu ay çok yoğunum ben haftasonlarım var zaten onlarda hep dolu belki yetişirsem bir kategoride olabilirim ama yetişicem gibi gözüküyor bakalım izlemekte heyecanlı olacak.
Canımm kıyamamm bir süre annenle bu konuyu konuşmayın soğusun olay biraz. Sende toparla kendini zaten biliyordun böyle bir tepki vereceğini baban ne diyor peki kuzumm..
Evetbana benziyor mu
bende üzüldümHayırlısı olsun canım ne denir ki :26:
yaza veririm artık
Sen bana bakma ben zaten ona kızdım mı hep boşuyorum
semoş büyümüş maşallah yoruyormu seni
iki kilodan ne olcak semoş veririsin
Yok canım yaza kalmaz kendiliğinden gider
Evetbana benziyor mu
bende üzüldümHayırlısı olsun canım ne denir ki :26:
yaza veririm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?