Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Yani tanıştıktan 3 sene sonra oldu galiba:44:

Bi şeyler almakla çok mutlu olunmuyo huysuzdur benim kocamhasta etti beni bıraksa bende boşancam

canım deme yine de neler neler varr yaa bak değer veriyor sana ama sende bunu biliyorsun. Ben kuzenim de çok az tanıdığı birine kaçtı gerçi görüşücez deyip arabasıyla kaçırıveriyor olmadı işte daha 18 yaşındaydı. Adamda ne ararsan varmış aklına ne gelirse.

SağolÇorba için 2-3 tane fikrim var ama söylemem

Söyleme tabisi zaten isimler yazmayacak sanırım arkadaş arkadaşa oy vermesin deyii resimler olacak sadece kime ait olduğu söylenmeyecek oylama bitince denir hepsi belkide 15 inde başlıyorr yarışmaaa 20 sine kadar sanırım yapımlar olacak sonrada oylama var 30 una kadar mı ne.

Siz birbiriniz olmadan yaşayamazsınız
Aşk

He yok kocam yine o konularda iyidir iyiki ona toslamışım yine de

Evet canım öyle sende katılacak mısın

Aşk

He yok kocam yine o konularda iyidir iyiki ona toslamışım yine de

yaa tabisii değerini bil tatlım her erkeğin bazı yanları öküzdür genele bakmak lazım hem ailesiyle de iyi anlaşıyorsun maşallahhh nazar değmesin düşünme öylr boşanma falan ne var ki boşanacak senin yanında hep adammm..

Evet canım öyle sende katılacak mısın
,

yok sanırım katılmıcam bu ay çok yoğunum ben haftasonlarım var zaten onlarda hep dolu belki yetişirsem bir kategoride olabilirim ama yetişicem gibi gözüküyor bakalım izlemekte heyecanlı olacak.

Bilmiyorum sema hiçbirşey bilmiyorum, beynim durdu...O kadar-o kadar üzüldümki...

Canımm kıyamamm bir süre annenle bu konuyu konuşmayın soğusun olay biraz. Sende toparla kendini zaten biliyordun böyle bir tepki vereceğini baban ne diyor peki kuzumm..

Sen bana bakma ben zaten ona kızdım mı hep boşuyorum

Kızlar kardeşimin pazar günü doğumgünü yanında olamıcam maalesef aysonu annem gelince hediyesini alıp gönderecektim ama eşim bugün alışveriş merkezine gidelim yiyelim dedi iyi dedim zaten öğleden sonra çok yoğundum dolaştık biraz meğe bir mont beğenmiş daha öncesinden onu göstermek için götürmüş beni kardeşime almak için çok beğendim bende eşim aldı ama yetişmeyecek kargoya vericez ama p.tesi elinde olur. Altın kalpli kocam yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…