daha pişio beaaaödev miii gene miii
antonyo evinde şimdi yarın yicekölmesin antontom hem neden zehirlencekmiş kızammmmm sevgimi kattım ben ispişimeee
Culicim şimdiye kadar pişmiş olması gerekiyordu ıspanağın. Kül halinde sevmiyorsa hiç daha pişirme bence.
evet 10 sayfa kisi basinaödev yapim derken ispanagi yakmada
Antonyoya ıspanağı teslim ederken ''Bak aşkım bu numarayı iyi belle, hafızanda tut.... (112) Yemeği yer yemez ara, gelip seni kurtaracaklar'' de...Aşkınız kanatlansın
Aynı anda başlarsak kaç sayfa doldurduğumu nereden bilicem ben :26:
olabilir canım seven çok sever bunları sevmeyen de hiç sevmez genelde de sevilmez zaten başta bende yemezdim sonradan yemeye başladımm Ciğer bende pek tüketmem arada bir ama arnavut ciğerini mükemmel de yaparım lokum gibi..
önce benim 10 sayfayi dolduralim sonra sizin ne haliniz varsa görürsünüz artik
Tamam eline sağlık
Ben kocamı korku filmine uzun süredir götüremiyorum sıkıldım artık hep aynı şeyleri diyo
Sayfa sayısını söyledim elbirliği ile artıkAynı anda başlarsak kaç sayfa doldurduğumu nereden bilicem ben :26:
sen bu akşam ne uğraşıon be benimlee
yok kuzum yanlış anlamışssın diom yaaa senin görümcene inat süper yapcm ıspanağı ondannnn ayrıntılı herkese cvp veremedimmm pişsin hemen bakcam tekrar herkese cevap yazcam ilk kez yemek yapıorumda antonyoya güzel olsun istedim işte
Rabiş 26.300 olcak nevoş gelirse 26.320
yuh beee
Ahuahuahuahuahuahuauhauh sevgi hep gel olurmu seni çok sevdik
sen bu akşam ne uğraşıon be benimlee
Bende entarilerimi sayarım. Aahahahaaaaaaa....
Bu birrrrr...
Eline sağlık kuzum, ben hiç yemek yapamıyorum
Ahuahuahuahuahuahuauhauh sevgi hep gel olurmu seni çok sevdik
yuh beee
sen beni sevmiosunn anladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?