Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

antonyo evinde şimdi yarın yicek ölmesin antontom hem neden zehirlencekmiş kızammmmm sevgimi kattım ben ispişimeee

Antonyoya ıspanağı teslim ederken ''Bak aşkım bu numarayı iyi belle, hafızanda tut.... (112) Yemeği yer yemez ara, gelip seni kurtaracaklar'' de...Aşkınız kanatlansın

Eline sağlık kuzum, ben hiç yemek yapamıyorum

Tamam eline sağlık

Ben kocamı korku filmine uzun süredir götüremiyorum sıkıldım artık hep aynı şeyleri diyo

Bizime izlemediğimiz kalmamıştır evde de çok izliyoruz biz. Ama bu baya değişikti yaaa güzeldi yanii.

Sanki baklava yapıyor, çok uğraşıyorda süper yapacak
Nan altı üstü ıspanak suyu görünce fıs diye söner onlar, şıp şıp pirinç ekle, pirinç pişince söndür
Bir daha yemek yapamayacaksınki zavallı adama, ölür o bu ıspanaktan

Eline sağlık kuzum, ben hiç yemek yapamıyorum

yaparsın ya birşey yok ki sebze ve baklagil yemeklerinin mantığı aynı soğanı doğra ee zaten doğrayıcılarda var benim büyük yardımcım, salça ekle kıyma koyacaksan önce kıymayı kavur soğanla sonra salçayı ekle kavur biraz sonra sebzeyi koy suyunu tuzunu koy pişsin. Kuru fasulye nohut akşamdan ıslanır pişneden nce biraz haşlanır ama düdüklü varsa ona da gerek yok direk yap soğan salça et kavur dök baklagili pişsinnn mantok aynı yanii sonra sonra cesaret edinip daha zorlu yemeklere geçiyor insan hemen de güze olmasını bekleme yapa yapa öğrenirsinn kıvamını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…