Ahuahuauhahuauhauhahu culi canımsın çok güldürdün beni bu akşam, ıspanak piştiyse hemen yesin antonyo, sabaha çıkmaz zaten böylelikle ondan kurtulmuş oluruz
nie konuşmayayım kuzummmmm gözüm ıspanakta sadeceyancak die korkuom
beyin, kokoreç, kelle paça
iyigeceler hoşçakal
şimdi oturup ağlarım isimlerinin bile zikir edilmesine tahammülüm olmuyorciğer de yiyemem ben, sakatatın hiçbir türünü
ispanagin altini kapa gel ödev basladi basimiza yikma yine
Çok fena yaparımevet toprak cok saf,anca cinara bagiriyor,daha bu safliyla 10 defa bosanip evlenirler..
ben 3,4kisi arasinda kaldim napcam oyumu nasil vercem bilmiyorum ama baktim herkes kendi arkadsini tutup haksizlik yapiyor ozman benim oyumda direk arkadasima,arkadasim zaten cok emek vermis corbasin oy vermeyi düsündüm 3,4 kisininde icinde nevosda var
umarim hak eden kazanir
bak geldim bile ödev basladi
illa görümcelik yapcan
nie konuşmayayım kuzummmmm gözüm ıspanakta sadeceyancak die korkuom
gülüm valla halımı ve koltuğumu sildim, toz aldım mutfağı toparladım az orayı sildim eşim sinemaya gidelim dedi hemen kolay yoldan yemek yaptım tavuk patates yedik çıktık ama celal ile cerene gitmedik sevmiyoruz artk şahanı karakterini sevmiyorum adamın filmlerine de artık gitmeyi düşünmüyorum. Mama diye acayip bir korku filmi vardı ona gittik tırstım valla hee.. :18:
beyin, kokoreç, kelle paça
iyigeceler hoşçakal
şimdi oturup ağlarım isimlerinin bile zikir edilmesine tahammülüm olmuyorciğer de yiyemem ben, sakatatın hiçbir türünü
Hiç cevap vermiyosunda ondan
Evet 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 başladııııııı
Culicim şimdiye kadar pişmiş olması gerekiyordu ıspanağın. Kül halinde sevmiyorsa hiç daha pişirme bence.
Eline sağlık..
Güzel miydi film:18::18:
Çok fena yaparım
Ama kılına zarar gelsin bizim gelinin canımdan can gider
ispanagin altini kapa gel ödev basladi basimiza yikma yine
Ana yemek yarışmasına sende ıspanakla katıl, çığır açalım
ahuauhahuahuahuahua
Tamam eline sağlıkyok kuzum yanlış anlamışssın diom yaaa senin görümcene inat süper yapcm ıspanağı ondannnn ayrıntılı herkese cvp veremedimmm pişsin hemen bakcam tekrar herkese cevap yazcam ilk kez yemek yapıorumda antonyoya güzel olsun istedim işte
2 syfaya gectik bile
çoook güzeldii herkeste celal cerene gittiği için fazla kişi yoktu küçük salondu ama mükemmeldi film tavsiye ederim.. Nette de yapılan yorumlar güzeldi öyle gittik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?