Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ahuahuauhahuauhauhahu culi canımsın çok güldürdün beni bu akşam, ıspanak piştiyse hemen yesin antonyo, sabaha çıkmaz zaten böylelikle ondan kurtulmuş oluruz

antonyo evinde şimdi yarın yicek ölmesin antontom hem neden zehirlencekmiş kızammmmm sevgimi kattım ben ispişimeee

Culicim şimdiye kadar pişmiş olması gerekiyordu ıspanağın. Kül halinde sevmiyorsa hiç daha pişirme bence.

Çok fena yaparım
Ama kılına zarar gelsin bizim gelinin canımdan can gider

Eline sağlık..

Güzel miydi film:18::18:

beyin, kokoreç, kelle paça
iyigeceler hoşçakal
şimdi oturup ağlarım isimlerinin bile zikir edilmesine tahammülüm olmuyor ciğer de yiyemem ben, sakatatın hiçbir türünü

olabilir canım seven çok sever bunları sevmeyen de hiç sevmez genelde de sevilmez zaten başta bende yemezdim sonradan yemeye başladımm Ciğer bende pek tüketmem arada bir ama arnavut ciğerini mükemmel de yaparım lokum gibi..

Hiç cevap vermiyosunda ondan

yok kuzum yanlış anlamışssın diom yaaa senin görümcene inat süper yapcm ıspanağı ondannnn ayrıntılı herkese cvp veremedimmm pişsin hemen bakcam tekrar herkese cevap yazcam ilk kez yemek yapıorumda antonyoya güzel olsun istedim işte

Tamam eline sağlık
2 syfaya gectik bile

çoook güzeldii herkeste celal cerene gittiği için fazla kişi yoktu küçük salondu ama mükemmeldi film tavsiye ederim.. Nette de yapılan yorumlar güzeldi öyle gittik.

Ben kocamı korku filmine uzun süredir götüremiyorum sıkıldım artık hep aynı şeyleri diyo

Sinemadan gelince bende makine durmuş çamaşırları astım çamaşırlığa mercimek yemeği koydum pişti yarına hazır olacak işten gelincee kaynanamda gidicez ya yarında gelir ütümü yaparımm kayıp şehirr dokuz buçuğ alınmış ütülerimi yapar rahatça izlerimm.. İşyerinde de bu hafta çok yoğunumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…