Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ahuahuahuahuahuahuauhauh sevgi hep gel olurmu seni çok sevdik
Bence de
önce benim 10 sayfayi dolduralim sonra sizin ne haliniz varsa görürsünüz artik
Ay koptumbencil seni eften püften yok ortada onun ödev size kalcak
Bizime izlemediğimiz kalmamıştır evde de çok izliyoruz biz. Ama bu baya değişikti yaaa güzeldi yanii.
Bi söyliyim canım bakalım giderse:26:
Ay bi susun yaaaaa
Culi sevmedi ama

Bu arada culicim snaa tavsiye. Ispanağa fazladan 1 lt su koyarak onu yarışmaya ıspanak çorbası olarak sokabilirsin.

ama sun senin yazdiklarin benim ödevim icin oluyor sonrada ben size yardim ederim

Rabiş uygun mu annem ödev sayfa sayısı

Culi sevmedi ama

Bu arada culicim snaa tavsiye. Ispanağa fazladan 1 lt su koyarak onu yarışmaya ıspanak çorbası olarak sokabilirsin.

Bence iyice suyunu çeksin ıspanak, ortasını açıp kıymalı harç döksün, ıspanak oturtma adıyla ana yemek kategorisinde yarışsın culimiz

Zaten internet elinin altında artık herkesin, bilmiyorsan aç bak ayrıntılarıyla öğren yani, iş başa düşünce yaparım canım herhalde de şimdi herşey hazır geldiği için önüme uğraşmıyorum

Bi söyliyim canım bakalım giderse:26:

Gidin gidin canımmm..

Ben bu hafta fazla gelemeyebilirim topiğe işlerim var kütüphanede çok kitapların kayıtları bitsinde rahat edeyim. Akşamları da iş yapcam mutfak dolaplarım gardırobum falan duruyor daha annemde gelecek gerçi iş falan yapma bende gelince yaparım evde olucam nasılsa dedi ama o yemek yapsın yeter birde bana kabak tatlısı eşime sütlaç yapacak çok güzel yapar daaa

B

Ay koptumbencil seni eften püften yok ortada onun ödev size kalcak

Rabiş uygun mu annem ödev sayfa sayısı

napiyim canim bu devir kurnaz olma devri eftenpüfe cok yüz veriyorsun canim cok simardi cok eftenpufun ödevini bize yükleme 2 kati yapki bak nasil akkilaniyor

uygun canim benim surda ödev sayima az kaldi diger kizlar basinin caresine bakarlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…