Sayfa sayısını söyledim elbirliği ile artık
Sana taktı bu akşamdüşün işte abisi her akşam benimle uğraşıyo böyle
Bence deAhuahuahuahuahuahuauhauh sevgi hep gel olurmu seni çok sevdik
Ay koptumönce benim 10 sayfayi dolduralim sonra sizin ne haliniz varsa görürsünüz artik
Bi söyliyim canım bakalım giderse:26:Bizime izlemediğimiz kalmamıştır evde de çok izliyoruz biz. Ama bu baya değişikti yaaa güzeldi yanii.
Ay bi susun yaaaaaSanki baklava yapıyor, çok uğraşıyorda süper yapacak
Nan altı üstü ıspanak suyu görünce fıs diye söner onlar, şıp şıp pirinç ekle, pirinç pişince söndür
Bir daha yemek yapamayacaksınki zavallı adama, ölür o bu ıspanaktan
Culi sevmedi ama
Bu arada culicim snaa tavsiye. Ispanağa fazladan 1 lt su koyarak onu yarışmaya ıspanak çorbası olarak sokabilirsin.
ama sun senin yazdiklarin benim ödevim icin oluyorsonrada ben size yardim ederim
Culi sevmedi ama
Bu arada culicim snaa tavsiye. Ispanağa fazladan 1 lt su koyarak onu yarışmaya ıspanak çorbası olarak sokabilirsin.
Nevoşun topiğinde artistlik yapmasaydın
Culi sevmedi ama
yaparsın ya birşey yok ki sebze ve baklagil yemeklerinin mantığı aynı soğanı doğra ee zaten doğrayıcılarda var benim büyük yardımcım, salça ekle kıyma koyacaksan önce kıymayı kavur soğanla sonra salçayı ekle kavur biraz sonra sebzeyi koy suyunu tuzunu koy pişsin. Kuru fasulye nohut akşamdan ıslanır pişneden nce biraz haşlanır ama düdüklü varsa ona da gerek yok direk yap soğan salça et kavur dök baklagili pişsinnn mantok aynı yanii sonra sonra cesaret edinip daha zorlu yemeklere geçiyor insan hemen de güze olmasını bekleme yapa yapa öğrenirsinn kıvamını.
Bence iyice suyunu çeksin ıspanak, ortasını açıp kıymalı harç döksün, ıspanak oturtma adıyla ana yemek kategorisinde yarışsın culimiz
Irsi ırsi
Bizim DNA'mızda takılmamak yoooooooook, kodumuz bozuk
Bi söyliyim canım bakalım giderse:26:
sevgi gelsin ben artık gelmicem çünküü
Bence iyice suyunu çeksin ıspanak, ortasını açıp kıymalı harç döksün, ıspanak oturtma adıyla ana yemek kategorisinde yarışsın culimiz
KıskandınmıGelmezsen top olursun, gel işte geeeeeeeeeeeeeeeel!
Ben kiminle uğraşırım sonra
B
Ay koptumbencil seni eften püften yok ortada onun ödev size kalcak
Rabiş uygun mu annem ödev sayfa sayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?