- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Zaten internet elinin altında artık herkesin, bilmiyorsan aç bak ayrıntılarıyla öğren yani, iş başa düşünce yaparım canım herhalde de şimdi herşey hazır geldiği için önüme uğraşmıyorum
Dün akşam merdivenleri çıkarken bi yandan telefonla konuşuyo ben de boş bulundum geldin mi dedimyok daha köprüdeyim dedi
Gidin gidin canımmm..
Ben bu hafta fazla gelemeyebilirim topiğe işlerim var kütüphanede çok kitapların kayıtları bitsinde rahat edeyim. Akşamları da iş yapcam mutfak dolaplarım gardırobum falan duruyor daha annemde gelecek gerçi iş falan yapma bende gelince yaparım evde olucam nasılsa dedi ama o yemek yapsın yeter birde bana kabak tatlısı eşime sütlaç yapacak çok güzel yapar daaa
Dün akşam merdivenleri çıkarken bi yandan telefonla konuşuyo ben de boş bulundum geldin mi dedimyok daha köprüdeyim dedi
Yemeğe davet edeyim barışalım, hadi buyur
Ispanak yaptım sadece bu akşam, idare et
Eki Görüntüle 611093
Evet eftenpüfün cezası ikiye katlandı 20 sayfa oldunapiyim canim bu devir kurnaz olma devrieftenpüfe cok yüz veriyorsun canim cok simardi cok eftenpufun ödevini bize yükleme 2 kati yapki bak nasil akkilaniyor
uygun canim benim surda ödev sayima az kaldi diger kizlar basinin caresine bakarlr
görümcen ıspanak beğendi yapcak
eftenpuf asagidan cik yukari10 syfada senin ödevin var accikta sen kostur iyce rahat alisdin tembel hemsom
Tamam canım kolay gelsin
Yemeğe davet edeyim barışalım, hadi buyur
Ispanak yaptım sadece bu akşam, idare et
Eki Görüntüle 611093
Çaaaaaaaaaaat suratına kapatsaydın kapıyı
teşekkür edeyim ama benim ki daha güzel olmuş
Yok yok top olmazsın oraya gidinceBen şimdiden diyeyimde başka yerlere gittim de top oldum sanma yanii kızımmm.. Haa gebelik topiğinden girdiklerim var ama o sayılmaz dimii
Valla çok işim var bu hafta yaaa.. Bir de annem c.tesi gelecek ben cuma akşamda dolma sarıcam salamura yapmıştım etli sarma yapayım dedm c.tesi gündüzde börek falan yaparım atıştırmalık öğleden sonra burada olur çünkü cumartesi.
son 2 sayfam kaldi
Evet eftenpüfün cezası ikiye katlandı 20 sayfa olduaşağıdan bakıp bakıp kaçıyo
Yalnız annesine çekerse çok güzel yemek yapar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?