Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

evet artık öyle konu komşudan tarif almak giib birşey yok ki off yemek bilmiyorum etmiyorum diyesin sürekli anneni arayasın nette herşey var valla a dan z ye ne ararsan tarifler açıklayıcı ben haöu işi hiç yapmadım bekarken ama netten öğrendiklerimle neler yapıyorum şimdi annem bana hiç yapmadın amaaa diyor.. Yemekte de baya geliştirdim bilmedğim yemekleri öğrendimm mis gibi de oluyor valla yaparsın sende hemde nasıl yaparsınn.. Ben bekarken de yemek yapardım zorlanmadım fazla.

Dün akşam merdivenleri çıkarken bi yandan telefonla konuşuyo ben de boş bulundum geldin mi dedim yok daha köprüdeyim dedi

Tamam canım kolay gelsin

Evet eftenpüfün cezası ikiye katlandı 20 sayfa olduaşağıdan bakıp bakıp kaçıyo
görümcen ıspanak beğendi yapcak

Yalnız annesine çekerse çok güzel yemek yapar:26:

Tamam canım kolay gelsin

Ben şimdiden diyeyimde başka yerlere gittim de top oldum sanma yanii kızımmm.. Haa gebelik topiğinden girdiklerim var ama o sayılmaz dimii

Valla çok işim var bu hafta yaaa.. Bir de annem c.tesi gelecek ben cuma akşamda dolma sarıcam salamura yapmıştım etli sarma yapayım dedm c.tesi gündüzde börek falan yaparım atıştırmalık öğleden sonra burada olur çünkü cumartesi.

Yok yok top olmazsın oraya gidince
son 2 sayfam kaldi

Olmaz sayılmaz sayfa sayısı verdim

Evet eftenpüfün cezası ikiye katlandı 20 sayfa olduaşağıdan bakıp bakıp kaçıyo

Yalnız annesine çekerse çok güzel yemek yapar:26:

Albertle evlenirsem o yapsın, nizamiyede de ün salar, aşçı yüzbaşı diye ahuahuahuahua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…