- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Nice mutlu yıllara olsun semacım,sevdikleinle ailenle beraber olman dleğimle
Doğum günün kutlu olsun seni seviyoruz
Bende özled,m gözdoş ya begüş geldi ya dışarı filançıkıp dolaşıyoruz işte
Geziyoruz gözdoş fırsatta olmuyor pek gelmek için,sabah burada oluyorum ama sen nasılsın iyisin demihadi bakalım yarım alçıya geçersen daha rahat edersin
Ben de bilmiyorumDün Cem Yılmaza gittik biz...YAnaklarım ağrıdı gülmekten
abimlere gittim canım annem de oradaydı ,gezdik .
Annem bowling oynadı ilk defa ve beni,abimi ve abimin eşini ezdi geçti.Önce aman ben oynamam siz oynayın falan diyodu ama kadının içinden bowling canavarı çıktı resmen ya.O kadar güzel atıyo ki.Strike falan yapıyo.e işte neyse kim sonuncu oldu tahmin et???
beeeeen
ay hiç beceremiyom ben o işi ya ,zaten herzaman olduğu gibi tırnağımı kırdım.Bana abim falan diyo ki ya şimdi senin elin acıyo ya sakınıyosun o yüzden atamıyosun diyo.E tırnak kırılmadan önce de aynı iğrenç atışları yapıp sıfır çekiyodum zaten
güzel bi gün oldu ama.
Günaydınnnn
Akşam juli triplere girmiş bu akşam cezalı
Eftenpüften kaytarmışsın şikayeti aldım
Rabiş sabah sabah öldürdün beni güldürmekten bizim de kocalarımız var ama biz ömürü dinliyoruz demiş ya
Sevgican aferin iyi çalışıyosun
Selam
bugün benim doğum günüm bir yaş daha yaşlandım
Günaydın herkeseeeeee...
Akşam paso ben çalıştım nasıl olcak bu işBir dahakine ben 5 sayfa istiyorum rabişle eftenpüfe de 50 sayfa verde görsünler günlerini
Şimdi kutlama mı istiyorsun, teselli mi istiyorsun ona göre
haftasonu eskişehirdeydim ,sabah 5 de geldim istanbula hiç doğru düzgün uyuyamadım.Sabah da çok kritik bir iş yaptım ,hemencecik de devreye almışlar neyseki sistem göçmedi ,şimdilik herşey normal görünüyor.Şimdiden saat 7,5 a yemek siparişimi vereyim internetten de eve gidince hemen gelsin yemek yiyip hemen uyuyacam eve gidince.
Çin yemeği yiyecem daha doğrusu çin + japon canım suşi de çekti.
Suşi miOrtam ne ediyorsun ya yeme yeme
Evet abla çok zor
Ömür yok mu:44:
abimlere gittim canım annem de oradaydı ,gezdik .
Annem bowling oynadı ilk defa ve beni,abimi ve abimin eşini ezdi geçti.Önce aman ben oynamam siz oynayın falan diyodu ama kadının içinden bowling canavarı çıktı resmen ya.O kadar güzel atıyo ki.Strike falan yapıyo.e işte neyse kim sonuncu oldu tahmin et???
beeeeen
ay hiç beceremiyom ben o işi ya ,zaten herzaman olduğu gibi tırnağımı kırdım.Bana abim falan diyo ki ya şimdi senin elin acıyo ya sakınıyosun o yüzden atamıyosun diyo.E tırnak kırılmadan önce de aynı iğrenç atışları yapıp sıfır çekiyodum zaten
güzel bi gün oldu ama.
Gezin tabi ablacığım sefanız olsun, ben iyi sayılırım işte
Günaydınn
Kaytarmadım benAskerim aradı halam karısı anama babama faceden laf kondurmuş falan onla uğraştım falan
Doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun musmustlu yıllarrrr
Böyle anlaşmamıştık vampım
bizde yıllar evvel iş yeri ile gittik hayatımda oynamadım bowling neyse gittik
5 er li grup olduk ben patronun gruptayım :)
3 de mühendis bayan :)
ben bir top buldum dişime gre ver babam strike :) 1.olduk mavi den tişört kazanmıştım
acemi şansı oluo bazen .)
Çiğ de ondan
yok be ortaaam çiğ sayılmaz ,salamura gibi bişiy.Zati salatalıklı mı alsam diye düşünüyodum.:26:
Hoşbulduk abla
Suşi yiyene kadar söyle bir adana yada urfaa gitsinnn yaaa
Nasıl gidiyor okul hayatıı tatile girdiniz miii
Selam kızlar uyudum bütün gündür
nasılsın???iyi misin ????? niye tüm gün uyudun ,hastalandın mı yoksa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?