- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.140
- 1.423
- 60
Eline sağlık
İnşallah abla hasta olmasında ağrılarım var diyodu
Bir yandan da konuya bakiyordum, cilveye gelmisiz
Hayalim sen cilveli degil misin????
Cilveli duruyorsun amaaaa fotograflarini görmüstüm, bu kadin odun gibi midir deseler, kimse inanmaz
Tarifi bulamadım ben link atsana abla :44:
Doğru diyosun da isteyerek yapmıyorum ki.
Beceremiyorum, bu sefer yapacağım diyorum gene olmuyor.
Noluyo sana bu günlerde yemekler falan filan
Cilve yapamam dedikce iyice kacan birsey, dur bir deneyeyim diyin biraz baslayin, cidden her kadinin icinde sakli bence
Cilve yapamam dedikce iyice kacan birsey, dur bir deneyeyim diyin biraz baslayin, cidden her kadinin icinde sakli bence
Ben de cilveli degildim yani odun gibiyim diyordum kendime ama sonra sonra degistim :) Bir de ben makyajimi yapip sevdigim kiyafetleri falan giyince, yani kendi kendime cok güzelim diyebilecegim kivamda hissedince cilve kat sayisi kendiliginden yükselise geciyor
Bir de aslinda cilve yapmaya numarayla baslamak gerekiyor, sanki dogustan geliyormus gibi bastan zorluyorsun biraz sonra oo o kendi kendine geliyor
Ben de cilveli degildim yani odun gibiyim diyordum kendime ama sonra sonra degistim :) Bir de ben makyajimi yapip sevdigim kiyafetleri falan giyince, yani kendi kendime cok güzelim diyebilecegim kivamda hissedince cilve kat sayisi kendiliginden yükselise geciyor
Bir de aslinda cilve yapmaya numarayla baslamak gerekiyor, sanki dogustan geliyormus gibi bastan zorluyorsun biraz sonra oo o kendi kendine geliyor
Kolay gelsinBen kaçayım hamur oldu onu pişireyimde hazır olsun görüşürüzzzz kızlarrrbyyy
Hımmm ben böyle isteklerimi bile yap et diye söylüyorum
Nerde o 'yapar mısın aşkım hayatım' demek
Dışarıda o kadar oluyor ama.
Kendi evimiz olunca o da artık.
Hımmm ben böyle isteklerimi bile yap et diye söylüyorum
Nerde o 'yapar mısın aşkım hayatım' demek
Dışarıda o kadar oluyor ama.
Kendi evimiz olunca o da artık.
bu msjı gördüm dalayım dedim direkt
biri işve cilve mi dedi,durun o benim uzmanlık alanım
kolay gelsin
Ben şimdi bu akşam yapmayı düşünüyorum mesela cumartesi günü işim var çünküInşallah yer
Kızlarr bugünlük işim bitti ama ölüyorum ben çok zorladım sanırım kendimi belim kopuyor çok fenayımm ilk defa böyle ağrılı geçiriyorum reglimi yaa.. Bir de c.tesi annem gelecek o zamana kadar iyi olsam barii işlerimde var evdee yatmayı çok isterdim yayılıp valla. İşlerimi bitirip duş alıp hemen yatıcam. Sizlerde ne var ne yok son günlerde uzak kaldık yaa haftasonu akşam da gelemicem annem olacak. Çarşıya gitmiş geçen aradım yakaladım yengem falan inmişler Kadıköye kesin bana d.günü hediyesi almıştır ayy ne aldı acabaaa :26:
Kadesa o zaman isin püf noktalarini anlatinizzz
herkes faydalansin
Ne aldı acaba yaz buraya havan olsunKızlarr bugünlük işim bitti ama ölüyorum ben çok zorladım sanırım kendimi belim kopuyor çok fenayımm ilk defa böyle ağrılı geçiriyorum reglimi yaa.. Bir de c.tesi annem gelecek o zamana kadar iyi olsam barii işlerimde var evdee yatmayı çok isterdim yayılıp valla. İşlerimi bitirip duş alıp hemen yatıcam. Sizlerde ne var ne yok son günlerde uzak kaldık yaa haftasonu akşam da gelemicem annem olacak. Çarşıya gitmiş geçen aradım yakaladım yengem falan inmişler Kadıköye kesin bana d.günü hediyesi almıştır ayy ne aldı acabaaa :26:
ne kadaaarrr ayııııppppppppppppppppppp
benim püf noktam düşünme terliği :) onu öyle şuh öyle kadınsı atıyorum ki ous mest oluyor o anda
ondan güzel işve mi olurhem dövüyorsun hem seviyorsun :)
Ne aldı acaba yaz buraya havan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?