Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet Beşiktaş taraftarı bana da öyle geliyor

bi keresinde de fener maçında kadın taraftarlar gelecekti sadece ben o maça gitmedim de gazetede gördüm fenerli iki kadın taraftar fener formalarını giymişler yeni açığın en önüne gelmişler bi de nası girdik tarzı bişey yazmışlar bir karta öyle bi fotoğraf vardı ben de içimden kız sizi orada naparlar haberiniz var mı gebertirler diye geçiriyodum ki haberi okudum birinin bacağını kırmışlar. Gerçi o kadın daha sonra açıklama yapmış kırılmadı diye ama ambulansla falan çıkarmışlar dışarı baya bi pataklamışlar yani.
Sonra da beşiktaş forumlarından birine resim koymuşlar 'biz size giremezsiniz demedik ,çıkamazsınız dedik' diye

Benim dilimde herşey ya, pratikte bildiğin odunum
Aşkım bile demeyi bilmem ben
Baştan kaybedenler klübü üyesiyim yani.
Doğuştan cilve sahibi olmayan biri olarak handan abla ve senin önünüzde eğiliyorum

Ne dersin hamsicana hamsi tabi dimiolmaz öyle sana biraz teknik taktik öğretmek lazım

Sormak istediğin bi şey varsa sor hayalcim seve seve cevaplarız
Olur sorarım
Ne dersin hamsicana hamsi tabi dimiolmaz öyle sana biraz teknik taktik öğretmek lazım

Alışık değil öyle hakikaten odun gibiyim, öyle diyorum ama kızıyor sonra da askerlik arkadaşın mıyım ben senin diyor.
Benden cacık olmaz sana diyim.

Benim dilimde herşey ya, pratikte bildiğin odunum
Aşkım bile demeyi bilmem ben
Baştan kaybedenler klübü üyesiyim yani.
Doğuştan cilve sahibi olmayan biri olarak handan abla ve senin önünüzde eğiliyorum

aslında sen de cilveli gibi duruyosun canım ya ama ben tam bildiğin odunum hele bi de heyecanlanırsam falan direk kalasa dönüşüyorum,benden bi cacık olmaz.

O iyidir bak, tam yengeç erkeği.
Kadın tepkileri verir genelde
Ama içimdeki bu odunla onun içindeki romeo yu öldürmeme az kaldı

aslında sen de cilveli gibi duruyosun canım ya ama ben tam bildiğin odunum hele bi de heyecanlanırsam falan direk kalasa dönüşüyorum,benden bi cacık olmaz.
Ben mi
Duruştan öyle durabilirim ama inan içimde odun yatıyor
Heyecan yaparsam ben de kalas oluyorum.
Evlenme teklifinde bile bir yüzüğe bir de ona bakmıştım.
10 dakika öyle kaldım hatta noldu beğenmedin mi demişti.

Sevgi abla yok bugün:26::26::26:

Hasta gibiydi bu aralar o ya... :44:
Beli nasıl oldu :44:

Bir yandan da konuya bakiyordum, cilveye gelmisiz

Hayalim sen cilveli degil misin????

Cilveli duruyorsun amaaaa fotograflarini görmüstüm, bu kadin odun gibi midir deseler, kimse inanmaz

Bir yandan da konuya bakiyordum, cilveye gelmisiz

Hayalim sen cilveli degil misin????

Cilveli duruyorsun amaaaa fotograflarini görmüstüm, bu kadin odun gibi midir deseler, kimse inanmaz

Ah ah hamsi ile tanışsaydın keşke lamb abartmıyorum vallahi bak.
Fotoğraf başka şey ama görüntüde beni görsen tastamam herşey.
Bakım desen 10 numara yaparım bak lamb, saç baş makyaj giyim hatta dekolte tırnaklar hepsi tamam ama cilve:0 bende.
Çok isterdim olmayı ama iş yok bende

Öldürme yaaaaa içinde ki romeoyu valla evlenince çok ihtiyacın olacakbenim wilinin hala yanında olmamın bi nedeni içinde ki romeonun ölmemiş olması

Fırında izmir köfte yapcam bugün

Ben de cilveli degildim yani odun gibiyim diyordum kendime ama sonra sonra degistim :) Bir de ben makyajimi yapip sevdigim kiyafetleri falan giyince, yani kendi kendime cok güzelim diyebilecegim kivamda hissedince cilve kat sayisi kendiliginden yükselise geciyor

Bir de aslinda cilve yapmaya numarayla baslamak gerekiyor, sanki dogustan geliyormus gibi bastan zorluyorsun biraz sonra oo o kendi kendine geliyor

Öldürme yaaaaa içinde ki romeoyu valla evlenince çok ihtiyacın olacakbenim wilinin hala yanında olmamın bi nedeni içinde ki romeonun ölmemiş olması

Fırında izmir köfte yapcam bugün

Doğru diyosun da isteyerek yapmıyorum ki.
Beceremiyorum, bu sefer yapacağım diyorum gene olmuyor.
Noluyo sana bu günlerde yemekler falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…