Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Cilve yapamam dedikce iyice kacan birsey, dur bir deneyeyim diyin biraz baslayin, cidden her kadinin icinde sakli bence
Gaza getiriyosun beni

yok ya ben yapamam bana göre değil cilve

Yapacak bir adam olsun yaparsın belki
İlk defa bu kadar çok kabardı yaa

Aelam hoş gldinnnn

Tamam

Kayseri yağlaması ismi

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/589191-nevrestenin-mutfagi-23.html

Afiyet olsun şimdiden ablacım

bu msjı gördüm dalayım dedim direkt

biri işve cilve mi dedi,durun o benim uzmanlık alanım
Hadi gel anlat o zaman

Kolay gelsin

Ben şimdi bu akşam yapmayı düşünüyorum mesela cumartesi günü işim var çünkü inşallah yer
İnşallah yer
Bak asıl niyetin ortaya çıktı

Hımmm haklısın bak şimdi oldu
Çok cilve çok mutluluk

Ay canım bir an önce toparlan da gel...

Hahahaha kirildim
Degil mi, kadinin hasi hem döven hem sevenidir

Benim de bes kardesim var

Enteresan cilvenin icine siddetten esintiler katmamiz degil mi

lambcım bizim evde demokrasi var,ben ne dersem o olur

kadının hası bizleriz canım

düşünme terliği,beş kardeş önemli bunlar

Napıcan işte kandırmam lazım

lambcım bizim evde demokrasi var,ben ne dersem o olur

kadının hası bizleriz canım

düşünme terliği,beş kardeş önemli bunlar

Heeehh hay agzina saglik, ayni demokrasiden bizim evde de var :):):):)
Hayalim bak sana simdiden isvenin, evde isleyen demokrasinin püf noktalarini verdik :)
Güzel güzel kullan

Neymis: düsünme terligi, bes kardes, bir de tabi hasin bakislar var yandan yandan ve tek adimda 180 derece geri dönüs var D

benim püf noktam düşünme terliği :) onu öyle şuh öyle kadınsı atıyorum ki ous mest oluyor o anda

ondan güzel işve mi olur hem dövüyorsun hem seviyorsun :)
Öyle cilve mi olur kız gerçek cilveden bahsediyorum
sen bugün çok realist ve açıksözlü davranıyorsun ama yapma ağlarım bak
Ağlama ben hep yalan söylerim sen yeter ki gül
Ben şu izmir köfteyi yapıp geleyim
O zaman seni bir daha göremeyiz biz.
Şimdiden iyi akşamlar

Oy vermeyi unutmuşum çorbada oy verip geldim

Nevoşuma tüm oylar

öyle tabii ki kendisi dedi zaten yapma sakın birşey ben geliyrum evdeyim her işini yaparım 1 hafta rahat edersin dedi de bende bu can durmaz ki eşimin yüzünden oldu pazar günü tuttu sinemaya götürdü beni c.tesi yattı uyudu gündüz ses yapmayayım diye çok iş yapamadım şimdi regl oldum belim kopuyorr. Zorlamıcam ama ufak tefek şeyler yapıcam ay ben yarın akşamda dolma sarmak istiyorum ama nasıl yapcam bilmem.

benim püf noktam düşünme terliği :) onu öyle şuh öyle kadınsı atıyorum ki ous mest oluyor o anda

ondan güzel işve mi olur hem dövüyorsun hem seviyorsun :)

ayy tam benlik aynı taktikleri uyguluyoruz ne kadar dominant o kadar değerlisin erkeklerin gözünde ezdirmicen kendini kardeşim bunu bilir bunu söylerim.. Napıyım benim nazımda eşime geçiyor hassas olduğumu da biliyor bu aralar canım aşkımm yaaa

Ne aldı acaba yaz buraya havan olsun

kesin kıyafet almıştır Eskişehir'de birşey beğenemiyorum ona yakınıyorumda zevkimi de iyi bilir.

ö

kesin kıyafet almıştır Eskişehir'de birşey beğenemiyorum ona yakınıyorumda zevkimi de iyi bilir.

hadi ya ,ben de eskişehire gittim kendime bir kaban ,bir kazak bir de tayt aldım.Annem de koskoca istanbulda yokmuydu bi de bunları taşıyacan deyip durdu.Escollden aldım.

mahsülüm buralardayım da geyiğe çok takılamıyorum

eveettt işve örneklerini verdiğimize göre benden bu kadar,görüşürüz

dejavu_one aman canımcım dominant olacam diye aşkını kırmada. Ben bi dönem denedim, baktım benden uzaklaştı, çekiniyor, özledim herifi vazgectim dominantlıkdan.
Mazallah kaparlar adamı etraf zilli dolu, bu yaşda kocacımı kaybedemem.

Sen buralarda pek özelini anlatma en iyisi mi sedacım...
Biz anlıyoruz da...
Malum... Neyse.

Öyle cilve mi olur kız gerçek cilveden bahsediyorum

Ağlama ben hep yalan söylerim sen yeter ki gül

O zaman seni bir daha göremeyiz biz.
Şimdiden iyi akşamlar

Nevoşuma tüm oylar

Geldimmmmm

Eşime dedim ki fırında izmir köfte yapıyorum iyi ben gelirken bi şeyler alırım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…