Cilve yapamam dedikce iyice kacan birsey, dur bir deneyeyim diyin biraz baslayin, cidden her kadinin icinde sakli bence
yok ya ben yapamam bana göre değil cilve
İlk defa bu kadar çok kabardı yaa
Aelam hoş gldinnnn
Tamam
Kayseri yağlaması ismi
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/589191-nevrestenin-mutfagi-23.html
Hadi gel anlat o zamanbu msjı gördüm dalayım dedim direkt
biri işve cilve mi dedi,durun o benim uzmanlık alanım
İnşallah yerKolay gelsin
Ben şimdi bu akşam yapmayı düşünüyorum mesela cumartesi günü işim var çünküinşallah yer
Hımmm haklısın bak şimdi olduHahahahhahha
Evet evet bence o disarinin etkisi dedim ya ben sonradan kazandim bu cilve olayini diye :) Evlendikten sonra aslinda düsündüm de
Birinci neden kendi evinde daha rahat ediyorsun, koca senin, ev senin misali :)
Ikinci neden de cilve yaptikca hersey daha bir tatli, mutlu, huzurlu gidiyor, bu da seni dogal olarak cilveli yapiyor :)
Ay canım bir an önce toparlan da gel...Kızlarr bugünlük işim bitti ama ölüyorum ben çok zorladım sanırım kendimi belim kopuyor çok fenayımm ilk defa böyle ağrılı geçiriyorum reglimi yaa.. Bir de c.tesi annem gelecek o zamana kadar iyi olsam barii işlerimde var evdee yatmayı çok isterdim yayılıp valla. İşlerimi bitirip duş alıp hemen yatıcam. Sizlerde ne var ne yok son günlerde uzak kaldık yaa haftasonu akşam da gelemicem annem olacak. Çarşıya gitmiş geçen aradım yakaladım yengem falan inmişler Kadıköye kesin bana d.günü hediyesi almıştır ayy ne aldı acabaaa :26:
tabi canım mutlaka yazsın ama öyle kuru kuru değil ballandıra ballandıra, böyle hava ata ata da topiğimizin şanı yürüsün.
Hahahaha kirildim
Degil mi, kadinin hasi hem döven hem sevenidir
Benim de bes kardesim var
Enteresan cilvenin icine siddetten esintiler katmamiz degil mi
Gaza getiriyosun beni
Yapacak bir adam olsun yaparsın belki
Afiyet olsun şimdiden ablacım
Hadi gel anlat o zaman
İnşallah yer
Bak asıl niyetin ortaya çıktı
Hımmm haklısın bak şimdi oldu
Çok cilve çok mutluluk
Ay canım bir an önce toparlan da gel...
Yapacak bir adam olsun yaparsın belki
lambcım bizim evde demokrasi var,ben ne dersem o olur
kadının hası bizleriz canım
düşünme terliği,beş kardeş önemli bunlar
Oooooooooooooo bizi unutmuşlardan kadiş hanım
Öyle cilve mi olur kız gerçek cilveden bahsediyorumbenim püf noktam düşünme terliği :) onu öyle şuh öyle kadınsı atıyorum ki ous mest oluyor o anda
ondan güzel işve mi olurhem dövüyorsun hem seviyorsun :)
Ağlama ben hep yalan söylerim sen yeter ki gülsen bugün çok realist ve açıksözlü davranıyorsun ama yapma ağlarım bak
O zaman seni bir daha göremeyiz biz.Ben şu izmir köfteyi yapıp geleyim
Oy vermeyi unutmuşum çorbada oy verip geldim
canım yat bugün dinlen iş miş yapma ,annen o senin, bi de o gelecek diye hazırlık yaparken kendini yıprattığını anlarsa ne kadar üzülür bi düşünsene ,aynısını o yapsa sen üzülmez miydin???
benim püf noktam düşünme terliği :) onu öyle şuh öyle kadınsı atıyorum ki ous mest oluyor o anda
ondan güzel işve mi olurhem dövüyorsun hem seviyorsun :)
Ne aldı acaba yaz buraya havan olsun
işler btmiyor ki küütphanede ders kitapları bitti azcık kaldı yarın yarım saatlik işi var pcye de girlecek ama o yapılır maksat demirbaşları olsun kitapların sonra da öğrencilere verilmek için alıştırma kitapları gelmiş onlarada numara verilecek bir dünya var onlarda. Hele bitsin rahatça gelicem canımm.. Zaten şubat başı tatile çıkıyor bizim öğrenciler ohh..
Ben şu izmir köfteyi yapıp geleyim
ö
kesin kıyafet almıştır Eskişehir'de birşey beğenemiyorum ona yakınıyorumda zevkimi de iyi bilir.
izmir köfte mi dedin yok yok aştın kendini sen yaaa
ayy tam benlik aynı taktikleri uyguluyoruz ne kadar dominant o kadar değerlisin erkeklerin gözünde ezdirmicen kendini kardeşim bunu bilir bunu söylerim.. Napıyım benim nazımda eşime geçiyor hassas olduğumu da biliyor bu aralar canım aşkımm yaaa
Öyle cilve mi olur kız gerçek cilveden bahsediyorum
Ağlama ben hep yalan söylerim sen yeter ki gül
O zaman seni bir daha göremeyiz biz.
Şimdiden iyi akşamlar
Nevoşuma tüm oylar
izmir köfte mi dedin yok yok aştın kendini sen yaaa
Bir zamanlar patates salatasından başka şey duymazdık dimi?
Aştı aştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?