Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hadi ya ,ben de eskişehire gittim kendime bir kaban ,bir kazak bir de tayt aldım.Annem de koskoca istanbulda yokmuydu bi de bunları taşıyacan deyip durdu.Escollden aldım.

aa bilmioruım ben orayı hep aynı şeyler var yaa belkide ben herşeyi aldığımdandırr bana öyle geliyorr

Bir zamanlar patates salatasından başka şey duymazdık dimi?
Aştı aştı

yaa dimi gözlerim yaşardıı

merak etme kırılmaz benim aşkım neyi neden dediğimi, o anki durumumu çok iyi bilir nazımın bir tek ona geçtiğini de bilir aşkımdan da şüphe etmediği için üzerinde durmaz. Tam tersine çekinmek bir yana ben öyle oldukça kesin bu kzıın bir derdi var durup dururken yapmayacağımı bilir daha da ilgi gösterir haaa ben böyleyim değişemem içim dışım bir gidecekse gider tutamam gidecek adam her türlü gider zaten benim işim gücümde var ona bağımlı değilim yaniii ama eşimin o taraklarda bezi yok

Sen buralarda pek özelini anlatma en iyisi mi sedacım...
Biz anlıyoruz da...
Malum... Neyse.

anluyorumm canımmm ama içim dışım bir benim napıyım işte...

Geldimmmmm

Eşime dedim ki fırında izmir köfte yapıyorum iyi ben gelirken bi şeyler alırım dedi

bak baakk otur kendin ye o zaman isterse de asla verme köftedenn

Annem grip oldu çorba yapıcam şimdi, nasılsa ayağım rahatladı biraz, uyduruk çorba

çorbamı yapıcan o ayakla sen yaaa

akşam kac çeşit yemek yaparsınız , 1 çorba, 1 ana yemek, tatlı gibi mesela. benimki pek iştahlı maşallah, tencerenin dibini ekmekle kazır.
Adamın midesinde kesin kurt var.

5 çeşit yaparımm işten gidince dolma falan da sararım ayy valla işten gidince kendimi eve dar atıyorum iki çeşit tamam yetiyor da artıyor bile akşam fazla yemez kocam bu zamana kadar kilo aldırdım zaten artık dikkat ediyor..

Ya kızlar ben yarın öğle tatilinde 12.30 da dr randevu aldım eşime mail gelmiş toplantı varmış hem bölümde hem dekanlıkta 11 de biri çıkacaklar 12 de dekanlığa gideceklermişş off napcam benn gitmem de lazım hormon falan da yapardı yanii. 3-6 arasıda ben yalnızım burada. Sabah ki kız gelince artık amire sölücem gidicem kız alıştı zaten ilgileniyor öğrencilerle aman hep beni bulur zaten neysee artık.

Son düzenleme:

Gidemiycen mi canım:26::26:

Gidemiycen mi canım:26::26:

valla canım bilemiyorum gitmem lazım sabah öğrenci işçi geliyor ya işi de öğrenci ilgileniyor öğrencilerle amire sölücem sabah gidicem hemen girebilirsem yarım saatte işe dönerim zaten uzun sürmez. Şimdi sölücem de çocuk gelmedi daha bırakıp yukarı çıkamıyorum.

Ömür 200 olmasın tatlım birden pişer gerçi izmir köfte de köfteler önce hafiften bir kızartıılır zaten patateslerde öyle sonra fırına atılır ama 180 iyidir.

Son düzenleme:
Ben çıkuyorum mesaim bitti çocukta geldi öptümmm akşam giremem işlerim var az biraz yatmadan bakarım vakit bulursamm öptümm..

İdare etsinler o zaman yaaa

Aaa evet önceden hafif kizartiliyormus o yüzden 180 iyidir diyorum ben de :) 200 harli olur birden :)

Izmir köfte hic denemedim ben ya, ben de deneyeyim bari bu haftasonu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…